Şimdi Ara

<===::: LG R400 KULÜBÜ :::===> (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
3
Favori
129.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne amaçla kullanacaksınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsali178

    Ne amaçla kullanacaksınız?

    tabiki sadece internet ..multimedya...ofis..eşime alacağım..fiyat iyi ama 2007 nin bir modeli..topiği tamamen okudum..kronik bir problem yok gibi..beni tek düşündüren vista starter...yeterlimi acaba.?.(2 gb ram yaparsak sanırım yeterli olur)
  • Cevap geç oldu kusura bakma... Bence yeterli... Taşıma bakımından vede estetik bakımından da gayet güzel bir bilgiisayar. Bulsam 1 tane daha alabilirdim.
  • r 400 e Windows 7 kurdum ama sitesinde driverları yok önemli driverlarda sorun yok hepsini tanıyor ama batarya prg webcam prg. gibi eklantiler çalışmıyor LG müşteri hizmetlerine mesaj attım ama cevap gelmedi bu ne rezilliktir niye yok w7 driverları bu bilgisayarın
    siz de msj atarsanız müşteri hizmetlerine yardımcı olmuş olursunuz
    bir de klavye sorunundan bahsettim o da ayrı bir rezillik piyasadaki r 400 lerin %80 inde klavye sorunu var ama teknik servis bun kabul etmiyor
  • Windows 7 kurdum. Tüm driverları otomatik olarak kurdu. Daha sonra Lg intelligent update kurdum. Gerekli güncelleştirmeleri yaptı şuan bir problemim yok. Hatta fazlaca basit oldu.
  • selam arkadaşlar yeni üye oldum.bilgisayardan fazla anlamam.benim de LG R400 Laptop'um var.ancak bunun harddiski 80 GB ve yetersiz geliyor.320GB veya 500 GB yeni harddisk alıp takmayı düşünüyorum.böyle bişey yapılabilirmi.yani laptop'a eski harddiski çıkartım yeni harddisk takabilirmiyim.birde tavsiyeniz olursa hangi marka harddisk alayım.araştırdım samsung kaliteli.şimdiden teşekkürler
  • Öyle birşey yapılabilir harddisk kapağını rahatlıkla söküp harddiski çıkarabilirsiniz. Marka önerisine gelirsek açıkçası markalar hakkında bilgim yok. Bilgi sahibi olmadan da sana birşey önermek istemiyorum.
  • sağol arkadasım cevabın için.eğer bir bilgin olursa hangi harddisklerin kaliteli olduğuna dair söylersen sevınırım.kimi harddsikler cok ses cıkartıyor kimisi ise donuyormuş.
  • Bu sorunun cevabını forumun diğer başlıklarında bulabilirsin bence.. Bu başlıkta artık benden başka yazan kalmadı da :)
  • Selam arkadasım. bende r 400 var system c si 13.9 GB. D diskide 134 GB. C'yi biraz arttırmak istiyorum D'den. bilgisayarda ingilizce. fazlada anlamıyorum bilgisayardan. yanımda 3tane cd'si var(recovery center. dvd suite. intelligent update). C yi bosaltmak için haftada bir intelligent updateyi kullanıyorum ama windows update sürekli cıkıp onemli seyler diye birseyler yukluyor ve tekrar doluyor 13GB. C'yi arttırmak için ne yapmalıyım.
    polonyadayım ve format cdsi de yok bende. burdaki format cdside lehce oluyormus lehceyide anlamıyorum. formatsızda halledebilir miyiz bunu yardımcı olursan sevinirim.
  • Recovery center cdsinden format atıp kurabilirsin kurarkende ayarlayabilirsin. Windowsta disk yöneticisinden de yapılıyor diye biliyorum ama hiç denemedim açıkçası..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorumicinburdayim -- 14 Mart 2010; 14:55:00 >
  • LG R400 kullaniyorum.. ilk alanlardanim.. bu seneye kadar hic sorunum yoktu fakat 1-2 aydir kendi kendine ekran kararak kapaniyor. sanki dugmesine basili tutup kapatmisim gibi.. ilk baslarda standby gibi oluyordu sonra kapanmaya basladi.. neden yapar bunu?
  • fsali178 arkadaşım ben de windows 7 kurdum ama bluetooth çalışmıyor battery misser programı çalışmıyor bluetooth unun uyumlu driver ı vardır nette arasam am
    zaten gıcığım bu LG ye klavye yüzünden
  • @Mavi_Lale Battery misser vede Bluetooth programını kurmadım.. Vistada ben hep windowsun kendi programın kullanırdım şimdide öyle.. Dosya göndermeyi denemedim ama gayet telefonu görüyor şuan..
    @chinaski Bunu prizde takılıyken mi yapıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorumicinburdayim -- 18 Mart 2010; 18:34:56 >
  • Merhaba Arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır R400 - M.CPBCT sahibiyim hiçbir şikayetim yok. Bir Arkadaşımda benden birkaç ay önce HP almıştı. Resmen dağıldı bilgisayar. Arada kalan arkadaşlar için kesinlikle tavsiye ederim. LG kasa konusunda gerçekten başarılı.

    Tek sorunum alt taraftaki yumuşatıcı siyah lastiklerden birtanesi düştü. Serviste yapıştırmışlardı fakat yapıştıktan sonra yeterince beklemediği için tekrar düştü ve bulamadım. O lastiklerden nerden bulabilirim bilgisi olan var mı ?

  • Bulursan banada gönder benimkilerde düştü...
  • Bulsam 10 tane fln alcam zaten iki tanesini gönderirim :)

    Benim garanti devam ediyor. Tecpro'ya bakıma götürdüğümde takılmasını istemiştir. Aldığımda forma not düşmüşler. Müşteri isteği doğrulltusunda bir kereliğine ücretsiz takılmıştır diye. Eğer garanti devam ediyorsa ve istanbuldaysan bir tecproya git derim ;)
  • islemci deyıstırmek istiyorum buna uygun islemcşler hangşleri yardımcı olursanız sevınırım
    rün Kodu R400-5.C2E2T
    Aile R400
    İşlemci Cinsi Intel Core Duo İşlemci T2060, 1.6GHz, 533MHz FSB
    İşlemci Hızı ( MHZ) 1.60GHz(T2060)
    Ön Bellek 1 MB
    Bellek 1024MB DDR2 667MHz
    Maksimum Bellek ( MB) 2.048 MB (667 MHz)
    Bellek Slot Sayısı 2
  • allah belasını versin bu r400 ün
    arkadaşlar ben de ki r400 ün vadesi doluyor,garantisi de bitti zaten

    bir daha lg ürün alırsam ....
  • Ne problemi çıkıyor ben de tek problem pil artık gitmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.