Şimdi Ara

<===::: LG R400 KULÜBÜ :::===> (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
3
Favori
129.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya buraya yazıyorum doğru mu bilmiyorum ama

    bende r400 EC2U7T var 1,5 senedir kullanıyorum, bilgisayarımı ilk aldığımda crysis1 i kaldırıyordu. 11 ay önce bilgisayarımın şarj etmek için kabloyu (bilgisayara) taktığımız yerde bi tel var ya o kırıldı sonra mavi bilgisayara(o kadar çok beddua ettim ki şirket battı :D)verdim 3-4 ay kadar alamadım bilgisayarı geri bilgisayarı geri aldığımda bataryam bozulmuş(şarj etmiyor) ve sistemim çökmüştü.Bataryaya olanları bilmeden ben taktım pcyi fişe çalıştırdım sistemin çökmüştü ve eskiden vista home premiumken şimdi pcde bir vista basic amblemi yapıştırılmıştı.aradık mavi bilgisayarı format atmayı bilen biri var mı dediler ben biliyorum dedim format atın düzelir dediler attım formatı düzeldi de sonra batarya için tekrar gittik sadece bataryayı versek olmaz mı dedim tamir için olmaz dedi bende siktir çekip çıktım bi 4 ay da ona mı beklicem dedim.Ondan sonra büyük oyunlar oynamadım.Geçenlerde crysisi tekrar oynamayı düşündüm ve crysis1 i tekrar yükledim bu sefer ekran kartından sorun verdi, call of duty 5 i yükledim yine aynı sorunu verdi şimdi ise cod 4 ü indirip yükledim ve yine ekran kartından hata verdi.


    pcyi xpye çevireli 1 ay fln oldu aceba vistaya geri çevirsem cod 4 ü veya crysisi veya cod 5 i kaldırabilir mi ?
  • HDD değiştirebilirsiniz yalnız 500GB ve üzeri disklerin laptopta çalışmaı için bios güncellemesi gerekebilir, bence disk değiştirmeden önce marka ve modelinize ait güncel bios araştırın.
    Sizin takacağınız disk 2.5" olanlardan. Bunların 5400prm (dakikada dönüş hızı) ve 7400rpm olan çeşitleri vardır. Tabii ki 7400 rpm olan daha hızlı ve performanslı çalışır ancak güç tüketimi ve sesi 5400 rpm olana göre daha fazla olacaktır. Bu ses olayı marka ve modele göre değişebilir. Güç tüketimi de batarya ömrünü olumsuz etkiler, bu yüzden eğer çoğunlukla prize takılı olarak kullanıyorsanız ve sesi fazla önemsemem, hız daha önemli derseniz 7400rpm, aksi halde 5400 rpm tercih etmeniz mantıklı olacaktır.
    Marka olarak ben kullanmamış olmama rağmen WD Caviar serisinin methini çok duydum, yeni alacak olsam ondan alırdım (Caviar Black : 7200rpm, caviar green 5200 rpm. Blue serisinin bilmiyorum)
    Bu arada 2.5" harici disklerde bazen çok uygun fiyatlı kampanyalar yapılabiliyor. Öyle ki harici alacağınız bir diskin fiyatı, dahili disk diye aldıklarınız bile altına düşebiliyor. Böyle bir kampanya yakalarsanız içindeki diskin marka ve modelini öğrenme şansınız varsa değerlendirilebilir

    quote:

    Orijinalden alıntı: torullu61

    selam arkadaşlar yeni üye oldum.bilgisayardan fazla anlamam.benim de LG R400 Laptop'um var.ancak bunun harddiski 80 GB ve yetersiz geliyor.320GB veya 500 GB yeni harddisk alıp takmayı düşünüyorum.böyle bişey yapılabilirmi.yani laptop'a eski harddiski çıkartım yeni harddisk takabilirmiyim.birde tavsiyeniz olursa hangi marka harddisk alayım.araştırdım samsung kaliteli.şimdiden teşekkürler
  • Merhaba Arkadaslar Lg r400 un Biosunu nasıl guncellerım yardımcı olursanız sevıırım
  • LG R400-5.C2E2T bios guncellemek


    bunu nasıl guncelerrım yardımcı olursanız sevınırım
  • Başka bir konudaki mesajımı aynen buraya da yazayım, belki faydası
    dokunur :

    LG BIOS UPDATE

    Bir sitede yüksek kapasiteli harddiski tanıtamadığı için LG laptopuna bios güncellemesi yapması gerektiğini, internet sitesinde bulamadığı için makinayı servise götürdüklerini ve oradaki teknisyenin cd halinde bios güncellemelerini verdiğinden bahsediyor.
    Ben yedek olarak kenara attım, benim P1 pro (P1-KPP1T) makinada harddisk 120 gb bulunduğu için (137gb dan sonrası için bios güncellemesi isteyebilir) daha sonra lazım olabilir

    http://rapidshare.com/files/147516968/LGBIOS08.rar

    Not : bios içeriği -->http://rapidshare.com/files/204170513/BIOS_VER.rar.html

    http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=302646

    Edit :

    Burada da bir başkası LG'ye bios update için mektup gönderdiğinden ve cevap olarak cd geldiğinden bahsediyor :

    http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=270500

    Gelen cd'nin imajı :http://rapidshare.com/files/147616342/LG_BIOS080424.zip.html

    quote:

    Orijinalden alıntı: turkerse

    LG R400-5.C2E2T bios guncellemek


    bunu nasıl guncelerrım yardımcı olursanız sevınırım
  • Tesekkurler cvp icin ama lınklerin bırı calısmıyor
  • Yıldızlı yerlerde rapidshare yazıyor ama forum yönetiminde rapidshare 'e ambargo olduğu için ve ben de kopyalarken modifiye etmediğim için yıldızlı çıkmış

    Aslı şöyle olacak :

    quote:

    http://rapidshare.com/files/147516968/LGBIOS08.rar

    Not : bios içeriği -->http://rapidshare.com/files/204170513/BIOS_VER.rar.html

    http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=302646

    Burada da bir başkası LG'ye bios update için mektup gönderdiğinden ve cevap olarak cd geldiğinden bahsediyor :

    http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=270500

    Gelen cd'nin imajı :http://rapidshare.com/files/147616342/LG_BIOS080424.zip.html
  • Merhaba,

    LG R400 E.CPSPT model laptopa sahibim 2 senedir ve çok memnunum. Uygun bir fiyata aldım bu kadar memnun kalacağımı düşünmüyordum. Fakat adaptör girişi ile ilgili bir problem var. Kablonun ucundaki girişinde bulunan sarı renkli yerlerde eğilmeler olmuş ve temassızlık var. Adaptörü değiştirmeyi düşünüyorum fakar piyasada satılan R400 uyumlu adaptörler ne kadar güvenilir bilmiyorum. Garantisi dolduğu için servise göndermekte pek mantıklı gelmiyor ne zaman gönderecekleri belli olmuyor çünkü ve ben 1 ay sonra ülke dışına çıkacağım.

    Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
  • Universal adaptör alın derim sağlam bir yerden..
  • LG R400 Ekran Sorunu laptop calısıyor fakat goruntude sorun var arkadaslar bazen sıyah bır ekran cıkıyor bazende karmasık cızgıler ve tıtrek goruntu yanı sorun ekran kartındamı yoksa ekrandamı yardımcı olursanız sevınırım
  • selam bende LG R400-m var teknik olarak

    intel core duo 2 2ghz ati readeon x2300 var bu ekran karti ile crysis 1 ve cod 4 mw1-2 falan kaldirirmi ? şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar bende LG E500 var. alalı 1.5 - 2 sene oldu. Temel olarak harika bir makina. Avaraj bi masa üstü PC kadar iyi performans gösteriyor oyunlarda. Ancak bir sorunum var. Aldığımın 2. yada 3. ayı gib bir fan sesi belirdi. ses arada gidip geliyor. Ancak ilk başlarda kısa periodlarda ötüp susuyodu ve ya fan ın olduğu yere parmagın ucuyla tıklatınca susuyodu. bazen ses varken kapatım cantama koyup başka mekana gidince susuyodu felan. ilk başta ısı sebepli bir ses olduğuna kanaat erdirdim belkide hala oyledir ama ses cıldırtacak şekilde rahatsız edici ve parmak tıklamasıyla yada üflemeyle cantada taşımayla gecmio. canı nezaman isterse ozaman susuyo. Bir kaç forum okudum ve fan seslerinin genelde ya pislikten ya da içine ufak parçacık kaçmış olacağına dair yazılar okdum. Arka kapağını açtığımda fanda bir miktar toz vardı üfleyerek temizledim birazda pamuklu çubukla usulca temizledim ama ses gitmedi. servise gönderemedim 1 aylık bekleme süresi + servislerin dandik iş yapmasından dolayı. ( çoğu kişi şunuda ekliyo { abi servise te iken baktım ses yoktu eve geldim gene ses var } bugün dayanamayıp notebook un içini açtım. ancak fana ulaşamadım arada bağlantısını sökmeyi beceremediğim kablolara zarar gelmesinden cekindim. sizce bu sorun nedir? yeni bir fan taktırsam sorun giderilir mi? takılıosa kaça mâl olur. ya da farklı bir çözüm yolu var mı ? lütfen yardım edin. Yorumlarınız bekliorum.

    Ps: eger yanlış topice yazdıysam özür forum kullanma konusunda biraz acemiyim.

    şimdiden teşekkürler !
  • Merhaba Arkadaslar hala Lg r400 un Biosunu gunceleyemedim gunceleme yapabılen varmı yada nasıl yaparım yardımcı oolacak kımse yokmu bır de ben buna 3gb ram takabılırmıyım
  • arkadaşlar r400 için win7 driver lazım hiçbiryerde yok kafayı yiyicem
  • Arkadaşlar, LG R400 bilgisayarımın şarj giriş yerindeki o iğne kırıldı. Sanırım o bölge tamamen değişecek. İstanbulda LG tamiri yapan, servis dışında, güvenilir biryer biliyor musunuz?
    Saygılar,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pis@gor

    Arkadaşlar, LG R400 bilgisayarımın şarj giriş yerindeki o iğne kırıldı. Sanırım o bölge tamamen değişecek. İstanbulda LG tamiri yapan, servis dışında, güvenilir biryer biliyor musunuz?
    Saygılar,
  • Güvenli yer bilmem ama hizmet olarak beğenmediim yer sahibindenbilgisayar... 3-4 haftadır bir makineyi yapıpta gönderemediler..
  • R400 için 27 dolara klavye buldum.. Şuan almadım ama alıcam.. aliexpress.com'da.. Alınca ürünün nasıl olduğunuda yazarım.
  • Bende Windows 7 yükledim. Şu anda güzel çalışıyor ama lg driver sitesinden indirdigim driverların çoğuna uyumlu değil.

    klavyede sorun var. bazen çalişiyor sadece :)

    Toucpad de çalışmıyor ama o dananımsal galiba. XP de de çalıştıramamıştım :(

    Lg intelligent update programı nereden bulabilirim. Google dan aradım ama ulaşamadım. tesekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 9 Şubat 2011; 22:50:49 >
  • Bendede windows yüklü ama driver yükleme gereiği hissetmedim.. Vistada kullandıgım lg intelligent update programını kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.