Şimdi Ara

<===::: LG R400 KULÜBÜ :::===> (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.562
Cevap
3
Favori
129.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kesinlikle yazılımsal bir problem ve nasıl çözüdüğümü ben de anlıyamadım. Acer sürücsünü yükledikten sonra takılı kalmıştı donanım aygıtları bölümünde. LG sürücülerini yüklemek de fayda etmemişti. Defalarca yükle-kaldır yaptım ama sorun çözülmemişti. Daha sonra tekrar kaldırıp yükledim. Bu arada Vista yeni güncellemeleri vardı ve onları da yükledim. Ama güncellemeler arasında kamera ile ilgili bir bilgi yoktu. Sonra bilgisayarı yeniden açtığımda kamera donanımını buldu. Şu anda problemsiz ve seri çalışıyor ama güvenemiyorum ki yakın bir zamanda yine aynı problemle karşılaşabilirim.

    Konularda incelediğim kadarıyla R400 ve 500 serileri bu konuda sabıkalı.



    quote:

    Orijinalden alıntı: qube26


    Selamlar,

    LG-R400 ( Intel T5300 / 1,73 Ghz ) onboard ekran kartlı modeli kullanıyoruz ofiste. Webcam ile diğer kullanıcıların yaşadığı problemi yaşamıyorum ( donanım bulunamadı vs. ). Benim yaşadığım sıkıntı WebCam programını açtığımda ( Lg Smart ya da Skype vs. farketmiyor ) kamera görüntüsü çok yavaş oluyor. Programda kurcalamadığım ayar kalmadı. En ufak çözünürlüğe de getirsem fayda etmiyor sanki ağır çekim görüntüsü veriyor. Donanımla ilgili sıkıntılarda yazan Acer Webcam driver'ı da yükledim o da fayda etmedi. Üzerinde Vista yüklü geldiğinde XP'ye çevirmiştim. İlk başta aynen ağır çekimdi ama driver güncellemesi yaptıktan sonra yavaşlık problemini çözmüştüm. Tekrar Vistaya geçtim ve ne yaptıysam kamerayı hızlandıramadım. Teknoloji marketlerdeki diğer LG modellerine bakıyorum onlardaki kameralarda böyle bir yavaşlık problemi yok. Var mı bunun çözümü yardımcı olursanız sevinirim.

    Teşekkürler





  • O problem çoktan çözüldü ya şuan problem çeken birisi olduğunu düşünmüyorum.
  • Maalesef yine aynen ağırlaştı. Ayarlar bölümünden ( Kamera Kumandası ) Yetersiz Işık Dengelemesi işaretini kaldırdığımda hızlandı görüntü ama bu seferde ışık dengelemesi otomatik olmadığından karanlıkta kaldığı için elle ayarlamak gerekiyor. Açıkcası nerden tutsan elinde kalıyor misali oldu.

    Peki bu problem nasıl çözüldü bilgi verebilir misiniz ? Denemediğim sürücü kalmadı. Defalarca sürücüyü yükle kaldır yaptım ama nafile. LG'nin kendi sitesinden indirdiğim sürücüler, burada önerilen Acer sürücüsü vs. hiç birisi işe yaramadı. Açıkcası yazılım bir türlü dengeli durmuyor.


    quote:

    Orijinalden alıntı: fsali178

    O problem çoktan çözüldü ya şuan problem çeken birisi olduğunu düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qube26 -- 16 Ekim 2009; 9:26:31 >




  • Lg intelligent update ten indirilen driverla problem kalkıyordu webcam üzerindeki. Eski driverlarda problem vardı. Birde hangi modelden konuşuyoruz benim makine r400-e2u7t
  • Tam model ismi : R400 - E.CPSPT ,

    Yalnız kurulum CD'lerini bulamadım. Vistayı temiz kurulum yapıp sürücülerini netten yüklemiştim. Bu intelligent update yazılımını netten aradım ama bulamadım ( ya da gözden kaçırdım ) . Nereden bulabilirim bilginiz var mı acaba ?




    quote:

    Orijinalden alıntı: fsali178

    Lg intelligent update ten indirilen driverla problem kalkıyordu webcam üzerindeki. Eski driverlarda problem vardı. Birde hangi modelden konuşuyoruz benim makine r400-e2u7t
  • http://www.notebook-driver.com/lg/lg-xnote-r400rd400rb400-notebook-drivers-for-windows-vista/ Burdan bulabilirsin.
  • Olmazsa kendi bilgisayarımdaki kamera driverlarını zipleyip upload ederim.
  • Bilgi için teşekkür ederim. Zaten hem buradan hem de kendi orjinal sitesinden indirmiştim sürücüleri. Bir de sizin problemsiz kurulum yaptığınız sürücüyü gönderebilirseniz sevinirim.
    Mail adresime ( özel mesajdan yollayacağım ) gönderebilirseniz süper olur.

    Teşekkürler.


    quote:

    Orijinalden alıntı: fsali178

    Olmazsa kendi bilgisayarımdaki kamera driverlarını zipleyip upload ederim.
  • Windows 7 deneyen var mı arkadaşlar? takilberry haricinde?
  • Evde Laptopun kutusunu buldum. CD'leri onun içindeymiş. P.tesi günü Intelligent Update programını kurup o şekilde deneyeceğim.

    Teşekkürler


    quote:

    Orijinalden alıntı: fsali178

    Olmazsa kendi bilgisayarımdaki kamera driverlarını zipleyip upload ederim.
  • Arkadaslar selam, öncelikle iyi bayramlar dilerim herkese...
    Benim şöyle bir problemim var, bluetooth simgesini tıkladığımda bluetooh application çalışmayı durdurdu diyor ve anında kapatıyor..Ben yazın format atmıştım bilgisayara, formattan önce çalışıyordu bluetooth. Heralde dedim formattan sonra tam yüklenmedi, programı kaldırıp tekrar yükledim LG Cdsinden.. Ama yok yine çalışmıyor...Sanırım COM99 adlı şeyde hata var, çünkü demin öyle bir hata verdi...
    Acaba sorunum ne olababilir? Tune-up Utilities fln yüklemiştim, acaba o mu durdurdu bluetoothu? Program işinden pek fazla anlamıyorum, nolur yardım edin...
  • ARKADASLAR ONCELIKLE SLM LAR HEPINISE benım bı problemım var r 400 makınam toucped ve klavye calısmıor.usb ıle kullandıgım mause ve klavye calısıor ama pc dekıler calısmıor.denetım masasında fare ve klavyede aygıt olarak gormuyor makına drıverlerını guncellestırdım format attım her yolu denedım neredeyse ama olmuor donanımsal bı problem mı acaba garantı bıtmesınede az kaldı :(
  • @miracle_86 Açıkçası burdan hatanın nerde olduğunu görmek zor. Bluetooth programı yükleme windowsunki ile devam et.. Bakalım öyle bir sonuç verecek mi.
    @brksr Burdan öyle gözüküyor. Tabi bir virüs klavye ve mouse oynatmanı durdurmuyorsa.. ( Hiç öyle birşey duymadım ama olmayacak diye birşey yok.) Biosta filan denedin mi peki klavyeni?
  • denedim ama çalışmıyor 2 hafta önce kadar garantiye gönderdım ama daha gelmedı bakalım ne olcak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsali178

    Windows 7 deneyen var mı arkadaşlar? takilberry haricinde?



    Kutusunda vista starter çıkmıştı. vistada hiç birşey yoktu. Şu an Win 7 ultimate kullanıyorum. Flip 3d, aero snap, aero peek, önceki sürümler (shadow copy) sorunsuzca çalıştırıyor. Özellikle projeksiyon ile sunum yapıyorsan yeni araç eklemişler çok yararlı. Ama ben bilg. kapatmadan uzun süre kullandığım için prefetch sorun olabiliyor. Kısmi performans kaybı oluyor .(ubuntu 8.04 çook daha stabil) . Genel olarak xp ve vistadan daha verimli kullanıyor donanımlarını.
    (t 2310, 1 GB RAM, GMA 950 özellikleri)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi occuplus -- 27 Aralık 2009; 14:01:41 >
  • Peki driverlarını paylaşabilir misin?
  • selam arkadaşlar bu LG R400 tuchpad sağdaki ve soldaki tuşlar dışında birde ortadan tıklanmasını etkinleştirmek istiyorum ama bulamadım bir türlü bilgisi olan varsa yardım PLS :\ ...
  • Denetim Masası- Fare-Aygıt Ayarları--Ayarlar--- Burdan istediğini yapabilirsin..
  • Bilgisayarın nasıl açılacağını buldum.
    http://www.l a p t opuzmani. c o m/laptop-sokme-rehberleri/lg-xnote-r405-hdd-ram-ve-klavye-sokme
    Burdakiyle nerdeyse aynı. Bende bir tane vida problemli olduğu için açamadım.
  • arkadaşlar makinanın sıfırını 670 tl ye buldum..öneriyormusunuz..?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.