Arkadaşlar telefonu alalı 1.5 ay oldu. Sony Sola bulamayınca bunu almıştım ekran genişliğine ve Vatan PC'deki personelin Android 4.0 güncellemesinin geleceği bilgisi vermesi karşılığında... Aldığıma alacağıma pişman oldum.
Rock Player veya gömülü video player ile altyazılar görünürken birden kayboldu. Şİmdi Mvideo player diye bir program kurdum film izlerken altyazılar sadece bu program ile açılabiliyor. MXplayer kurdum altyazıyı görüyor fakat ekranda görünmüyor. Eşimin kullandığı Sony Ericsonn Neo V ayarında bir telefon alayım diye yola çıktım ala ala bunu aldım. Üstüne telefonun arkasında kılcal çizikler de oluştu durduğu yerde. Satsan da satılmaz... Dertli kederli biri olarak belki derdimi de anlatamadım ama ben bu altyazı sorununu nasıl çözeceğimi bilemiyorum ve beni dertlerimden arındıracak bir ROM öneriniz var mıdır. Neredeyse hiçbir uygulamanın yüklü olmadığı tertemiz bir ROM ilk tercihimdir. Ana başlık konusunda yazacaktım fakat başlığa mesaj atımı kapalı benim için bunu da anlamadım.