Şimdi Ara

^^ LG OPT 3D l 1 GHz ÇİFT ÇEKİRDEK l 512MB DDR2 l 4.3''480x800 l 1080p l HDMI l ^^ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.919
Cevap
27
Favori
173.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı rootluyorum ilk sayfada ki gibi ama bende 4dk sürmedi işlem.Ekran görüntüsü aldım.Ne yapmalıyım ?v20d

^^ LG OPT 3D l 1 GHz ÇİFT ÇEKİRDEK l 512MB DDR2 l 4.3''480x800 l 1080p l HDMI l  ^^

^^ LG OPT 3D l 1 GHz ÇİFT ÇEKİRDEK l 512MB DDR2 l 4.3''480x800 l 1080p l HDMI l  ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riprap -- 7 Mart 2012; 17:28:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: riprap

Cihazı rootluyorum ilk sayfada ki gibi ama bende 4dk sürmedi işlem.Ekran görüntüsü aldım.Ne yapmalıyım ?v20d

4 dakika tahmini bir sureydi daha fazla veya daha az olabilir.Ben mobilde oldugumdan goremiyorum resimleri bilgisayara gectigimde bakarim.

• Sizin dediğiniz megatron dosyasını indirdim.Telefonu usb den bağladım hata ayıklama modun da.Sonrada run dosyasını çalıştırdım.Bunun haricinde bir işlem yapmadım.Root için İlk sayfada ki Hazırlık1-hazırlık2-hazırlık3 olan yüklemeleri de yapmak gerekiyor muydu ?
  • arkadaşlar hayatımda gördüğüm en kolay root yöntemi. anlatımı isteyen olursa pm den linkini verebilirim.anlatımını yapan arkadaştan izin alamadığımdan eklemek istemiyorum.

• Arkadaslar , yeni yazilim ne zaman gelecekmis bir bilginiz var mi ?

Avrupaya veya TR´ye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pellegrino

Arkadaslar , yeni yazilim ne zaman gelecekmis bir bilginiz var mi ?

Avrupaya veya TR´ye ?

kimbilir ginger o kadar geciktiki ice cream için tahminde bulunmak bile çok zor.haziran 2012 demişlerdi bakalım nasıl olacak.
  • XDA Developers
    [ROM][CM7] Vengeance O3D Edition v2.0 *AROMA INSTALLER*
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492125

bu rom hızlı ozellıkle ve bam baska yalnız 3D ozellıklerı calısmıyor ama super

• merhaba. haftalar oncesinden indirmiş olmama rağmen gerekli dosyaları, basına oturup guncelleyemedım telefonu. bca...exe adlı dosya da çalışmamıştı bilgisayarda, denıyorum açılır gibi olup kayboluyo. sizce ne olabilir sebebi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishan

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492125
    bu rom hızlı ozellıkle ve bam baska yalnız 3D ozellıklerı calısmıyor ama super

3D ozelligi icin aldik zaten telefonu hocam keske calissaydi hemen kurardim.
  • evet 3d olmayınca anlamı yok.ama tavsiye için teşekkürler üstad.
  • arkadaşlar telefonum bir hafta kadar önce elime ulaştı. bir kaç sorum olacak deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

1. cihazı androidtelefonları.com dan aldım. bunun ileriki aşamalarda garanti yada farklı bir konuda sıkıntısı olurmu(cihaz yurt dışından getirtildiyse pasaport kaydı filan gibi)

2.pazartesi günü pcye lgnin ara yüzünü kurdum. önce telefonu wifi bağlantısına alıp önce kendi içindeki sürüm yükseltmeleri seçeneği ile neleri yükselttiğini farketmeden bir güncelleme yaptım sonrasında ise arayüzle sürüm yükseltme yaptım
    android sürümü:2.3.5
    baseband sürümü:l6260_modemSic_01.1042.00
    kernel sürümü:2.6.35.7+
    program versiyonu: lgp920-v21a-nov-15-2011
    bu sürümlerden örneğin kernelin daha yeni sürümü varmıdır. varsa yüklenirse ayrı ayrı yükseltme yapıldığından cihaz performansını olumlumu etkiler olumsuzmu.

3.cihaza deri kapaklı kılıf aldım. ekran kilidinin amacı elimizin yanlışlıkla değip bir işlem başlatmasını engellemektir heralde ancak her defasında güç düğmesine basmak bu tuşun hızlıca bozulabileceği fikrini oluşturdu. madem kapaklı kılıf var sizce ekran kilidini hala kullanmalımıyım. eğer kapatmak istersem nasıl yapabilirim. ekran kararacak ama ekrana dokunduğumd açılacak. güç düğmesini kullanmama gerek kalmaması için ne yapabilirim.

4.tunelın raio programıyla radyoya bağlanıyorum. sizlerin yukarda bahsettiği radyo programı telefonun anteninimi kullanıyor yoksa odamı internet kullanıyor

5. history eraser programını uygulamaların ve mesaj vs gibi mb kaplayan alanların silinmesi amacıyla kurdum ve ilk seferinde 105 mb bulupsilerek bu alanı açtı ve 801 mb alana kavuştum. sonrasında ise hiç bir değişiklik yapmamama rağmen 796.76 mb ta düştü. programmı sallama yoksa telefon kendi kendine bişeylermi indiriyor.

6.ve son olarakta arkadaşlar pil tasarrufu için kullandıkları programlardan bahsederlerse sevinirim. ben advenced task killer programını kurdum. bunun öncesinde herşey kapalı ve sadece gelen aramaları cevaplayarak 23 saat süren şarj programı kurduktan sonra 22 saat dayandı. belkide arama süresi daha fazlaydı bunun kaydını tutmadım ama bariz bir fark sağlamadığı kesin. arkadaşların dediği gibi 2gde bırakıyorum. boştaki kanvasları lüzumsuz programları sildim. 3d uygulama başlığında 10 öğe uygulamalar başlığında 44 öğe ve indirilenlerde 11 öğe var.

total bellek 1007.90 kalan 796,76 ram kullanımı 311 130 boşta cpu kullanımı %11
    sizin değerleriniz nedir bu kadar uygulama ile 311 mb ramin dolması garip geldi bana.

biraz uzunca oldu ama cevap vermeye üşenmeyen bilgisini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• AcuraTeam_NL_V3_Final(2.2.2)
    bununla yarın yola devam edeyım bıraz :) 2.2.2 versıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAIMLER-BENZ

arkadaşlar telefonum bir hafta kadar önce elime ulaştı. bir kaç sorum olacak deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

1. cihazı androidtelefonları.com dan aldım. bunun ileriki aşamalarda garanti yada farklı bir konuda sıkıntısı olurmu(cihaz yurt dışından getirtildiyse pasaport kaydı filan gibi)

2.pazartesi günü pcye lgnin ara yüzünü kurdum. önce telefonu wifi bağlantısına alıp önce kendi içindeki sürüm yükseltmeleri seçeneği ile neleri yükselttiğini farketmeden bir güncelleme yaptım sonrasında ise arayüzle sürüm yükseltme yaptım
    bu sürümlerden örneğin kernelin daha yeni sürümü varmıdır. varsa yüklenirse ayrı ayrı yükseltme yapıldığından cihaz performansını olumlumu etkiler olumsuzmu.

3.cihaza deri kapaklı kılıf aldım. ekran kilidinin amacı elimizin yanlışlıkla değip bir işlem başlatmasını engellemektir heralde ancak her defasında güç düğmesine basmak bu tuşun hızlıca bozulabileceği fikrini oluşturdu. madem kapaklı kılıf var sizce ekran kilidini hala kullanmalımıyım. eğer kapatmak istersem nasıl yapabilirim. ekran kararacak ama ekrana dokunduğumd açılacak. güç düğmesini kullanmama gerek kalmaması için ne yapabilirim.

4.tunelın raio programıyla radyoya bağlanıyorum. sizlerin yukarda bahsettiği radyo programı telefonun anteninimi kullanıyor yoksa odamı internet kullanıyor

5. history eraser programını uygulamaların ve mesaj vs gibi mb kaplayan alanların silinmesi amacıyla kurdum ve ilk seferinde 105 mb bulupsilerek bu alanı açtı ve 801 mb alana kavuştum. sonrasında ise hiç bir değişiklik yapmamama rağmen 796.76 mb ta düştü. programmı sallama yoksa telefon kendi kendine bişeylermi indiriyor.

6.ve son olarakta arkadaşlar pil tasarrufu için kullandıkları programlardan bahsederlerse sevinirim. ben advenced task killer programını kurdum. bunun öncesinde herşey kapalı ve sadece gelen aramaları cevaplayarak 23 saat süren şarj programı kurduktan sonra 22 saat dayandı. belkide arama süresi daha fazlaydı bunun kaydını tutmadım ama bariz bir fark sağlamadığı kesin. arkadaşların dediği gibi 2gde bırakıyorum. boştaki kanvasları lüzumsuz programları sildim. 3d uygulama başlığında 10 öğe uygulamalar başlığında 44 öğe ve indirilenlerde 11 öğe var.

sizin değerleriniz nedir bu kadar uygulama ile 311 mb ramin dolması garip geldi bana.

biraz uzunca oldu ama cevap vermeye üşenmeyen bilgisini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Rezerve edeyim burayi bilgisayara gecince dolduracagim.

• Konu dışı sayılır belki ama, P920'mi satıyorum.

Detaylar için;

http://forum.donanimhaber.com/m_58483885/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishan

AcuraTeam_NL_V3_Final(2.2.2)
    bununla yarın yola devam edeyım bıraz :) 2.2.2 versıyon

Sende olmasan romlardan haberimiz olmucak hocam saolasın valla :))
  • quote:

arkadaşlar telefonum bir hafta kadar önce elime ulaştı. bir kaç sorum olacak deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

cihazı almadan siteyi incelemediniz mi ? Kendileri getirtiyor ve kendi teknik servisiyle garanti veriyor site. Hayırlı olsun. Nasıl cihazın geldiği kutu flan ? İçerisinde gelen ürünler orjinal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramuli -- 8 Mart 2012; 4:51:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Bu arada, tel için uygun çözünürlükte 3D film indirebileceğim site var mıdır..?

Torrent sitelerine bak, eğer kısa filmlere bakacaksan da youtube dışında yer çok zor

Cevap için teşekkürler

Ama torrent sitelerinde genelde hem çözünürlük hem de boyut olarak çok büyük oluyor. Tel ekranına uygun çözünürlükte olanları nasıl arayabilirim ki....

Selam
    Torrentten " evo 3d " diye arartırsan bütün çıkmış 3d filimler var 4 gb büyüklüğünde.
    Ben avatarı indirip denedim süper şimdi türkçe ses çakmaya çalışıyorum olursa süper olacak.

• öncelikle teşekkür ederim.. evet alırken konuştum sanayi bakanlığının tüketici koruma hakları dahilinde 24 aylık garantisi varmış. kendileri servis hizmeti değilde daha çok aracılık yapıyorlarmış yani kendi adlarına kesilen faturayla tekrar servise yönlendiriyorlarmış. ürünün yurt dışında geldiği veya farklı bir konudan söz etmediler ancak bu sitedeki başka bir forumda bu ürünlerin yutr dışından geldiği ve belli bir süre sonra pasaport kaydına ihtiyaç duyulacağından bir kullanıcı söz etmiş ondan sormuştum... kırmızı bir kutuyla geldi orjinal kıtısı sanırım..kulaklık,şarj adaptörü ve cihaz haricinde bir şey çıkmadı.. hepsi burada.comdan 8 gb class 10 hafıza kartı sipariş ettim (31 tl) gitti gidiyordan deri kılıf+3 ekran filmi (19,50) sipariş ettim. ikisinin kargo ücretleri 14 tl ediyo cihazı 1100 tlye aldım. toplamda 1164 tlye sahip olmuş oldum. vatanda geçen hafta sonu kampanyadaydı 1349 tl idi. kampanya sona erdiğinde girecek fiyatı tezgahtara sordum listeyi gösterdi 1649 tl. her iki halukardada kazançlı olduğumu düşünüyorum. herkese iyi günler...

• quote:

öncelikle teşekkür ederim.. evet alırken konuştum sanayi bakanlığının tüketici koruma hakları dahilinde 24 aylık garantisi varmış. kendileri servis hizmeti değilde daha çok aracılık yapıyorlarmış yani kendi adlarına kesilen faturayla tekrar servise yönlendiriyorlarmış. ürünün yurt dışında geldiği veya farklı bir konudan söz etmediler ancak bu sitedeki başka bir forumda bu ürünlerin yutr dışından geldiği ve belli bir süre sonra pasaport kaydına ihtiyaç duyulacağından bir kullanıcı söz etmiş ondan sormuştum... kırmızı bir kutuyla geldi orjinal kıtısı sanırım..kulaklık,şarj adaptörü ve cihaz haricinde bir şey çıkmadı.. hepsi burada.comdan 8 gb class 10 hafıza kartı sipariş ettim (31 tl) gitti gidiyordan deri kılıf+3 ekran filmi (19,50) sipariş ettim. ikisinin kargo ücretleri 14 tl ediyo cihazı 1100 tlye aldım. toplamda 1164 tlye sahip olmuş oldum. vatanda geçen hafta sonu kampanyadaydı 1349 tl idi. kampanya sona erdiğinde girecek fiyatı tezgahtara sordum listeyi gösterdi 1649 tl. her iki halukardada kazançlı olduğumu düşünüyorum. herkese iyi günler...

Sorun yok hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opt. 3d kullanan ark lar duvar kagidina 3d resim koyabiliryor muyuz? Ben 3d resmi koymayi denedim 2d ye cevirip koydu. Bunun bir yolu var midir?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.