Şimdi Ara

^^ LG OPT 3D l 1 GHz ÇİFT ÇEKİRDEK l 512MB DDR2 l 4.3''480x800 l 1080p l HDMI l ^^ (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.919
Cevap
27
Favori
173.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar link aşağıda. bu dosyada twrp fastboot omap sürücüleri,stock v21e v30a kdz hatta ICS uyumlu OC edilebilen bir kernel bile mevcut. elimdeki herşeyi topladım. tabi biçok dosyayı sayfadaki arkadaşlarımız başka forumlar xda lgnin kendi firmware adreslerinden almıştım. bi çok sitede gezinip yorulmaktansa tek linkle hepsine ulaşabilmenizi istedim. umarı kolaylık sağlamış olurum. yeniden selamlar saygılar.

turbobit.net
    Turbobit.net | Unlimited and fast file cloud
    http://turbobit.net/4hnkrvghxqng.html

• Optimusunu ilanımdaki sensation ile takaslamak isteyen varsa pm beklerim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAIMLER-BENZ

arkadaşlar link aşağıda. bu dosyada twrp fastboot omap sürücüleri,stock v21e v30a kdz hatta ICS uyumlu OC edilebilen bir kernel bile mevcut. elimdeki herşeyi topladım. tabi biçok dosyayı sayfadaki arkadaşlarımız başka forumlar xda lgnin kendi firmware adreslerinden almıştım. bi çok sitede gezinip yorulmaktansa tek linkle hepsine ulaşabilmenizi istedim. umarı kolaylık sağlamış olurum. yeniden selamlar saygılar.

http://turbobit.net/4hnkrvghxqng.html

Kardesim emegine saglik cok ugrastin cok tesekkur ederim.
    Dosyayi indiriyorum cuma aksami baslayacagim islemlere zira saatler aliyor tak cikar driverler vs vs.
    Insallah cuma aksami buraya tarifinle basarmis olarak donerim
    Birde sorum var bugun canima tak etti s3 aldim onu kullanacagim bunu esime verecegim direk 2.3.5 yuklesem ICS den daha mi kotu olur.
    Ginger in performansi sarji ICS den iyimi kotumudur esim pek kurcalamaz cuknu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet bir türlü 2.3 e dönemeyince V30A yükleyip telefonu satışa çıkarttım almak isteyen olursa pm atsın.
    Telefonum çiziksiz darbesiz yurticidir.
  • ceza bitti döndüm :) faydalı olamamışız neden satıyosunuz 2.3.5 yüklemede sıkıntımı oldu yoksa yükledikten sonra telefonmu açılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAIMLER-BENZ -- 7 Nisan 2014; 23:14:46 >
  • quote:

ceza bitti döndüm :) faydalı olamamışız neden satıyosunuz 2.3.5 yüklemede sıkıntımı oldu yoksa yükledikten sonra telefonmu açılmadı

Hocam yükledikten sonra telefon açılmıyor.
    4.0.4 yükleyince açılıyor ama 2.3.5 yukleyince açılmıyor.
    Wipeleri yapıyorum ama açmıyor cihazı.
    Bu arada galaxy s2 ile takas yaptım.

• telefonu alalı 3 yıl oldu sanırım sonuna geldi yüzlerce rom yükle kaldır boot yükle root yap sil yükle vs bu kadar işlemden sonra telefona ne yüklesem kasılıp kalıyor , son zmanlarında tekrar gb yükleyip devam etmeyi planlıyorum belki bi nebze daha iyi çalışır :)
  • quote:

sonra root edip gereksiz 3 boyutlu oyunları lgnin hava temasını kaldırın ve tekrar unroot edin. unroot için linkide bırakıcam root içinde. tek tıkla rootlayacaksınız. yanlız telefonun vol+ tuşuna o aşamada basılı tutmak gerekli. google playden exdialer uygulamasını indirin sonra nova launcher indirin sonra battery calibration programını indirin. arama ve rehberi exdialerle şekillendirin. pil bitine kadar kullanın nova launcher %2 PİL TÜKETİYOR. sonra %100 şarj edip battery calibration programıyla kalibre edin. bu dediğim işlemlerden sonra ICS takılmıyor ve pil süresini söylersem abartılı gelebilir siz kendiniz gözlemleyin bence. upload etmeye çalışıyorum ilgili dosyaları. bitenleri hemen ekleyeceğim. anlatımım biraz bozuk oldu diğer arkadaşlar kadar düzgün yardımcı olamadım kusura bakmayın.

nova ve exdialler gerçekten çok hızlı oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinos

quote:

ceza bitti döndüm :) faydalı olamamışız neden satıyosunuz 2.3.5 yüklemede sıkıntımı oldu yoksa yükledikten sonra telefonmu açılmadı

Bencihazi degistirdim ama zsoyle bi bakiyim dedim eski konuya.
    Hala satamadiysan cihazi acilmama sebebi ics bootloader yulu olmasindan. 2.3 yukledikten sonra ginger bootloaderi yuklemen lazim. Bunun icin de fastboot yapmalisin onceki bir kac sayfa icinde benim onceden yuklemis oldugum dosyalar da var. Ayrica daimler bi derleme yapmis muhtemelen onun icinde de vardir fastboot. Gerekli anlatimi daha once yaptim. Bir iki sayfa icinde var

• quote:

Orijinalden alıntı: truvazotti

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinos

quote:

Bencihazi degistirdim ama zsoyle bi bakiyim dedim eski konuya.
    Hala satamadiysan cihazi acilmama sebebi ics bootloader yulu olmasindan. 2.3 yukledikten sonra ginger bootloaderi yuklemen lazim. Bunun icin de fastboot yapmalisin onceki bir kac sayfa icinde benim onceden yuklemis oldugum dosyalar da var. Ayrica daimler bi derleme yapmis muhtemelen onun icinde de vardir fastboot. Gerekli anlatimi daha once yaptim. Bir iki sayfa icinde var

Sattım hocam teşekkür ederim.
    S2 ile takas ettim.

• Arkadaşlar uzun zamandır hiç kimseden ses yok. Telefondan herkes vaz mı geçti yoksa telefonlar mı değişti :)
  • quote:

Arkadaşlar uzun zamandır hiç kimseden ses yok. Telefondan herkes vaz mı geçti yoksa telefonlar mı değişti :)

ben one'ı kardeşime söz verdiğim için veriyorum lys'den sonra bir süre p920 ile birlikteyim yine
  • Belki başlıkla ilişkili değil ancak şu an bu telefonu kullanmaya devam ediyorum ve kısa süre içerisinde değiştireceğim. 2 2,5 yıl kullandım emektarı fakat yeni bir tercihin beni daha uzun süre idare etmesini istiyorum. çünkü gerçekten akıllı telefonlar maliyetli cihazlar. bu anlamda düşündüğünüz telefonlar ve avantajlarından bahsedebilirmisiniz. şayet burası yeri değil diyen olursa saygıyla karşılarım. herkese selamlar.
  • quote:

Belki başlıkla ilişkili değil ancak şu an bu telefonu kullanmaya devam ediyorum ve kısa süre içerisinde değiştireceğim. 2 2,5 yıl kullandım emektarı fakat yeni bir tercihin beni daha uzun süre idare etmesini istiyorum. çünkü gerçekten akıllı telefonlar maliyetli cihazlar. bu anlamda düşündüğünüz telefonlar ve avantajlarından bahsedebilirmisiniz. şayet burası yeri değil diyen olursa saygıyla karşılarım. herkese selamlar.

Dostum ben huawei ascend p6 aldim su an memnunum ama sana lg g2 tavsiye ederim. Tam bir fiyat performans urunu ve uzun sure idare edecek bir cihaz.

• Selamlar;

Bir sorunum var çözüm önerisi arayışındayım ne önerirsiniz?

com.android.phone işlemi yanıt vermiyor hatası veriyor ve sürekli hattı aynı zamanda data yolunu kapatıp açıyor bazen de reset atıyor. 2-3 ay önce hard reset atmıştım tekrarlasam sorun çözülürmü?

Root yok V30A yüklü
  • meraba arkadaslar v21e kulanıyorum bi zamanlar burada arkadaslar sayesinde room yükledim ama artık yükleyemiyorum w7 kulanıyorum rd test tools start verince yanıt vermiyor bayadır bakınıyorum linkler ölmüş kulanıcı da azaldı bu sebebden bişey yapamırum room atmamın sebebide mikrofunumun yazılımsal sebebden dolayı cogu zaman calışmıyor yazılımda iyice bozulmalar basladı yerli yersiz hatalar vermeye basladı bana bu konuda yardım edebilecek bi arkadas olursa çok teşekkürlerimi iletiyorum.
  • ahenk21 A kullanıcısına yanıt
    internetten LG firmwire yazıp aratın çıkan LG sayfasından cihazınızı seçin ve v30 a yı indirin. bu başlık altında nasıl ICS yükleneceği çok kereler anlatılmıştı. biraz yukarılara bakarsanız sorunu çözersiniz.
  • truvazotti kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler öneriniz için üstadım ama LG ismi artık tüylerimi ürpertiyor. p920 kullanırken bana sayısız destek oldunuz belki hatırlamazsınız bile ama yinede tekrar teşekkür etmek istedim. ayrıca bende huawei ascend mate aradım ama biraz eski galiba sıfır bulamadım. şu an samsung grand 2 ve dark evo p60 arasında kaldım. artık telefona 1000 tl üstü bağlamamakta kararlıyım. yine cevap içinde teşekkür ediyorum.
  • Olede dostum rd test tools hata veryo bida yazaaniz nasil yapacagmi ... rica edsem

• quote:

Çok teşekkürler öneriniz için üstadım ama LG ismi artık tüylerimi ürpertiyor. p920 kullanırken bana sayısız destek oldunuz belki hatırlamazsınız bile ama yinede tekrar teşekkür etmek istedim. ayrıca bende huawei ascend mate aradım ama biraz eski galiba sıfır bulamadım. şu an samsung grand 2 ve dark evo p60 arasında kaldım. artık telefona 1000 tl üstü bağlamamakta kararlıyım. yine cevap içinde teşekkür ediyorum.

hocam hiç düşünme blackberry z10 al derim. 2 haftadı p920 den kurtuldum bunu aldım resmen anadol dan inip ferrariye bindim. hem çok hızlı hem çok stabil hem android uygulamalarını direkt yükleyebiliyorsun. hatta bazı uygulamalarla playstore dan direkt kurulum yapabiliyorsun. arka arkaya 20 uygulama açtım duraksamadı bile... 900 tl civarına internetten sıfırını bulabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 307kd -- 24 Haziran 2014; 19:59:55 >

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.