Şimdi Ara

^^ LG OPT 3D l 1 GHz ÇİFT ÇEKİRDEK l 512MB DDR2 l 4.3''480x800 l 1080p l HDMI l ^^ (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.919
Cevap
27
Favori
173.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DAIMLER-BENZ

driverleri tanıtamıyorum tanıma sesi geliyor sonra donanım kaldırma sesi geliyor pcden adeta gelip gidiyor gelip gidiyor. arkadaşlar lütfen fikir verirseniz yada çözdüyseniz yardımcı olun

Ustteki iki mesajimla 21 e ye donebilirsin ayrica bir ust mesajdaki verdigim linkteki dosyada flashtool var id istemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: truvazotti

http://yadi.sk/d/5iR08QecJ2JuV

21E flaslamak için gerekli tüm dosyalar yukarıdaki linkte mevcut.
    indirip açtıktan sonra oku.txt dosyasını açıp anlatılanları uygulayın.

bu paketi indiriyorum ama çözüm olurmu açılmayan telefon için

Gelip giderken aygit yoneticisini ac bir aygitin gorunup kayboldugunu goreceksin
    Gorununce hizlica ona sag tikla ve ozellikler de
    Surucu guncelle de ve alinti yaptigim mesajdan onceki mesajimda olab all in one dosyasinin icindeki driverlari yukle

• quote:

quote:

quote:

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/5iR08QecJ2JuV

21E flaslamak için gerekli tüm dosyalar yukarıdaki linkte mevcut.
    indirip açtıktan sonra oku.txt dosyasını açıp anlatılanları uygulayın.

bu paketi indiriyorum ama çözüm olurmu açılmayan telefon için

Gelip giderken aygit yoneticisini ac bir aygitin gorunup kayboldugunu goreceksin
    Gorununce hizlica ona sag tikla ve ozellikler de
    Surucu guncelle de ve alinti yaptigim mesajdan onceki mesajimda olab all in one dosyasinin icindeki driverlari yukle

cevabını için teşekkür ederim fakat all in one dosyasını bir türlü göremedim.

bu arada farklı bir siteden şu işlem adımlarını yapmaya çalıştım
    Gerekli dosyalar:http://rapidshare.com/files/3381561058/LG.rar
    (içinde KDZ ve BIN dosyaları yoktur, gerekli linkleri forumda bulabilirsiniz)

Telefon hiçbir tuşa, hatta şarja takıldığında bile tepki göstermediğinden driverları bilgisayara gösteremiyordum. Peki driverları nasıl yükledim.

[OMAP Sürücüsü]
    1- Öncelikle aygıt yöneticisini açıp ekranın bir köşesine koyalım.
    2- İndirmiş olduğumuz "OMAP FlashInstaller" ve "LGUnitedMobileDriver"ı kuralım.
    3- Sim kart, SD kart ve bataryayı çıkartalım.
    4- Omap4Boot içindeki "start_fastboot.bat" çalıştılarım.
    5- LG p920 için olan "2"inci seçenek için 2 yazıp Enterlayalım
    6- "waiting for OMAP44xx device" yazısı gelecektir.
    7- Ses açma tuşuna basılı tutarak telefonu USB ile bağlayalım.
    8- Aygıt yöneticisinde bir hareketlilik olacak ve sarı ünlemle işaretli yeni aygıta sağ tıklayıp özelliklerinden sürücüyü güncelleyi seçelim. Sürücüyü manuel yüklemek için gerekli seçeneği seçelim.
    9- Hedef olarak Omap4Boot içindeki "usb_drv_windows" klasörünü gösterelim.
    10- Sürücü yükler gibi olacaktır ama yüklemeyecektir. Bu yüzden USB'yi çıkartıp, start_fastboot.bat tekrar çalıştırıp telefonu ses açma tuşuna basılı tutarak bağlayın. Sürücü yüklemeye başlayacak.

[Cosmo Sürücüsü]
    1- start_fastboot.bat çalıştıralım, yapacağımız işlemler aynı tek fark "waiting for OMAP44xx device" yazısını geçtikten sonra "5 saniye bekleyiniz" yazısı geldiğinde bataryayı hızlıca takalım ve ses açma tuşunudan elimizi çekelim.
    2- Yazılar aktıktan sonra **Done** şeklinde bir yazı çıkacak
    3- USB kabloyu çıkartın, telefonun ekranında gri bir LG logosu belirince USB'yi tekrar bağlayın.
    4- Ve aygıt yöneticisi tekrar hareketlenecek, yine sarı ünlemli donanımın sürücü güncelleme kısmına girip yine "usb_drv_windows" klasörünü hedef gösteriyoruz. (Sürücü yüklenmezse işlemi tekrarlayın)

[Download Mod İçin Gerekli Sürücü]
    1- OMAP için yaptığımız aynı işlemleri yapıyoruz. Fakat tek fark batarya takılı olarak yapacağız ve elimizi ses açma tuşundan hiç çekmeyeceğiz.
    2- İşlem sonunda telefon tireyecek ve telefon ekranın S/W ve Korece yazılar belirecek.
    3- Aygıt yöneticisi yine hareketlenecek ve yine manuel olarak güncelleyip "usb_drv_windows" klasörünü göstereceğiz. (Sürücü yüklenmezse işlemi tekrarlayın)
    4- Ve bu donanımın portunu 41 olarak değiştiriyoruz.

**Sürekli olarak Omap4Boot'u çalıştırmamızın sebebi, telefonu ölü olduğu için kendi kendine bilgisayar arasında bağlantı kuramıyor olması. Omap4Boot aracı oluyor bir nevi**

Fastboot olsun Total_Tool olsun diğer herhangi bir boot programı, boot işlemini bitiremeyecektir. En sonunda sürekli olarak FAILED hatası alabilirsiniz.

Bu yüzden direk flashlamaya geçeceğiz.

[LG Flash Tool]
    1- Programı çalıştırıp otomatik olarak gelecek olan pencereden, en üstteki DLL kısmına, RAR'dan çıkan LG P920 için olan DLL dosyasını seçelim.
    2- Alttaki kısımdan "Add" diyerek v21e_ap.bin ve v21e_cp.fls dosyalarını ekleyelim.
    3- Bağlantı olarak USB işaretleyip tamam diyelim.
    4- Üstteki pembe kablo ucu simgeli kısma tıklayıp, 1 numaralı portu seçip kapatlım.
    5- Sol üstteki sarı oka basalım. READY yazacaktır.
    6- Telefonu ses açma tuşuna basılı tutarak bağlayalım ve telefon ekranına S/W simgesi gelene kadar çekmeyelim. LG Flash Tool eğerki son yüklediğiniz bağlantı sürücüsünün portunu 41 yaptıysanız yüklemeye başlayacaktır. (Bataryanın takılı olmaması gerekiyor ama ben takılı olarak yükledim sorun olmadı, iki farklı şekilde deneyin sonuç alana kadar)
    7- İşlem bitince LG Flash Tool'u kapatalım. USB kabloyu çıkartalım. Telefon açılacaktır. Ama LG logosunda kalacak.

[v21e.kdz]
    1- KDZ Updater'ın içindeki "msxsml.msi" dosyasını yükleyelim.
    2- Windows Enabler'ı açalım, saatin orda simgesi çıkacak, üstüne tıklayarak "On" konumuna getirelim.
    3- B2CAppSetup.exe'yi çalıştırıp yüklemeyi tamamlayalım.
    4- KDZ Updater içindeki UpTestEX_mod2_marwin.exe'yi çalıştıralım.
    5- Sol üstteki Select Type kısmıdan "3GQCT"yi, sağ tarftaki Phone Mode'dan da "EMERGENCY"yi seçelim.
    6- Select kdz file kısmından "v21e_00.kdz" seçelim.
    7- Telefonu ses açma tuşuna basılı tutarak USB'den bağlayalım. Ses açma tuşundan elinizi çekmeyin.
    8- Bu sırada alttaki Normal web upgrade'i tıklayıp, gelen ekrandan Start Upgrade seçelim. Açılan LG'nin programında küçük bir kontrolden sonra Phone Connected yazacaktır. Bu pencereyi simge durumuna küçültelim.
    9- Hazırlamış olduğumuz UpTestEX programından sağ orta kısımdaki "Start Upgrade"i seçelim.
    10- Extracting kdz file kısmında uzun bir süre bekleyebilir.
    11- Yaklaşık 10-15 süren bir işlem sonrasında CDMA wParam = 0 |Param = 0 şeklinde bir yazı gelecek işlem tamamdır. Eğerki batarya takılı olarak yaparsanız yaklaşık 96'ıncı satırda telefon kendiğilinden açılacaktır ve tamamen açıldığında işleminizi tamamlanmış olacaktır.

ancak flash tools da %87 lere gelince donanım pcden kaldırılıyormuş sesi geliyor ve reset kısmı falastan başlatılıyor görünüyor ancak telefon açılmıyor tepki vermiyor
    error wm progres msg
    check at command
    at%fboot

satırlarıyla sona eriyor

çok yoruyorum ama lütfen şimdi ne yapmam gerekli telefonda korece yazılar çıktı gitii, gri küçük lg logoso geldi ama hiç bir işe yaramadı. telefon yine açılmıyor

• yukarda yazılanları tekrar tekrar yaptım ama nafile
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hortlakadam

owww.zipli dosya kırık biri rica etsem yükleyebilir mi herşeyi yaptım ve kırık olduğunu gördüm yardım edebilirmisiniz

http://yadi.sk/d/KZiNcXHbFsUgk

http://yadi.sk/d/hbMQX9E_FsUh7

http://yadi.sk/d/soNc2DoIFsUhK

http://dfiles.eu/files/87pnqnisx

shttp dışındaki tüm dosyalar bunlar

Sunlari da indir bunlarin birinde var

• quote:

yukarda yazılanları tekrar tekrar yaptım ama nafile

Ust mesaja bak

• hemen bakıyorum çok çok teşekkür ederim.
  • açıldı çok teşekkür ederim :))) şimdi tekrar ics yapacam hayırlısıyla Allah razı olsun
  • quote:

açıldı çok teşekkür ederim :))) şimdi tekrar ics yapacam hayırlısıyla Allah razı olsun

Onemli degil halletmene sevindim
    Bu dosyalari kaybetme ne olur ne olmaz :)

• Ustadim size yine bir sey daniscam ama. Telefonu kurtardiktan sonra cok yavasladi wipe yapmak istedim aa power +seskisma ile sadece hard reset geliyor tum kombinasyonlari denedim farkli bi menu yok. Twrp yuklenince acildigini ogrendim root edip twrp yukledim ama twrp instal dedim sonuc alamadim. Overclock edilmis bir kernel yada rom.varmi hizi arttirmak icin veya root edilmis recoverysi olan bir Ics rom varsa onu yuklerdik. Overclock tehlikelerini biliyorum ama telefon rehberi bile bekleyerek aciliyor. Yardimlariniz icincok tesekkur ederim.simdiden.

• quote:

Ustadim size yine bir sey daniscam ama. Telefonu kurtardiktan sonra cok yavasladi wipe yapmak istedim aa power +seskisma ile sadece hard reset geliyor tum kombinasyonlari denedim farkli bi menu yok. Twrp yuklenince acildigini ogrendim root edip twrp yukledim ama twrp instal dedim sonuc alamadim. Overclock edilmis bir kernel yada rom.varmi hizi arttirmak icin veya root edilmis recoverysi olan bir Ics rom varsa onu yuklerdik. Overclock tehlikelerini biliyorum ama telefon rehberi bile bekleyerek aciliyor. Yardimlariniz icincok tesekkur ederim.simdiden.

Ben 30 b stock rom kullaniyorum. Cok asiri yavas gelmiyor ama dedoginiz gibi bazen rehber biraz bekletiyor ama pek takmiyorum.
    Xda daki neredeyse tum romlari denedim ama stock rom kadar stabil calisan yok. Bence hic ugrasma romlarla
    Markette swapper diye bi program yesil beyaz bi simgesi var var onu yukle 400 mb swap alani olustur biraz rahatliyor cihaz.

• peki hocam teşekkkür ederim hemen deneyeceğm
  • quote:

peki hocam teşekkkür ederim hemen deneyeceğm

program linki bu

• hocam ekran duyarlılığı geliştirilmiş,oc yapılmış bir kernel buldum signed_Shazo's Kernel isminde ve ics için. sizin göndermiş olduğunuz all in one dosyası içinde cwm menüyü telefonda nasıl kullanacağımı çözmeye uğraşıyorum. sanırım cwm yardımıyla bu kerneli kurabilirim. hatalıysam lütfen düzeltin. ilginiz için çok çok teşekkür ederim.
  • hocam all in one da 9 nolu seçenek flash 4 key fix kernel diyor ama kernel yüklemek için bunu kullanmaya çalışıyorum olmuyor. pili çıkarıp omap44 deviceden dediğiniz gibi yazıların akmasını bekliyorum olmuyor
  • Ustalar yardımınıza ihtiyacım var.
    Android 4.0.4 V30A eu romu kullanıyorum root yaptım recovery yüklerken çökerttim ve çok uğraşarak tekrar v30a yükleyip rootladım yanlış recovery dosyası flaşlamışım.
    Flaşlayan varmı V30A için rehber yol verecek dostlar aranıyor.
  • quote:

Ustadim size yine bir sey daniscam ama. Telefonu kurtardiktan sonra cok yavasladi wipe yapmak istedim aa power +seskisma ile sadece hard reset geliyor tum kombinasyonlari denedim farkli bi menu yok. Twrp yuklenince acildigini ogrendim root edip twrp yukledim ama twrp instal dedim sonuc alamadim. Overclock edilmis bir kernel yada rom.varmi hizi arttirmak icin veya root edilmis recoverysi olan bir Ics rom varsa onu yuklerdik. Overclock tehlikelerini biliyorum ama telefon rehberi bile bekleyerek aciliyor. Yardimlariniz icincok tesekkur ederim.simdiden.

Ne yaptin temizligi yapabildinmi bende swnin gibi pert edip ayaga kaldirdim cihazi v30a yukledim kagni gibi suan xda dan bi v30a zip dosyasi indirdim cok iyi diyorlar ama kuramadim cwm yuklemeye cesaretim yok yaptiysan banada tarif edermisin

• V30A rootlu cwm yuklememe yardımcı olabilirmisin

• cwm menüyü hiç yükleyemedim. twrp ile yükledim ama bunlara hiç gerek bırakmayacak bir metod buldum. ICS rootladım kernelle uğraştım bir türlü olmadı olmadı. ya oyunlara takıldı ya wireless hızı yavaşladı çözüm olmadı. şimdi bir dosya derliyorum burayada linkini vercem. forumda truvazotti isimli arkadaşımız paylaşıp telefonumu kurtarmamı sağladığı dosyalarla birlikte lg p920 için gerekli ne varsa hepsini derliyorum. içerisinde v21e ve v30a sürümlerinin kdzleride mevcut bu sayede önce ICS ginger arasında gidip gelip telefonu açamayanlarada kdzleri ulaştırmış oluruz inş.

hocam v30 a yı laptopunuzu server göstererek yeniden yükleyin çünkü twrpdw wipw cache aipe data factory wipe dalvic cache yaptıktan sonra fastboot açılışı yapmıyor bu defa fastboot yüklüyorsunuz telefon açılsada bellek dolu hataları alabiliyor yada en iyi ihtimalle telefonunuz uzun sürede açılıyor ve kasılmalar oluyor. bu nedenle v30a yı serverdan yükler gibi yaparsanız hem ön bellek gidiyor hemde telefon normalleşiyor. yalnız v30 a yı bahsettiğim gibi yükleseniz bile hard reset yapmalısınız. power+ tuşları ile.

sonra root edip gereksiz 3 boyutlu oyunları lgnin hava temasını kaldırın ve tekrar unroot edin. unroot için linkide bırakıcam root içinde. tek tıkla rootlayacaksınız. yanlız telefonun vol+ tuşuna o aşamada basılı tutmak gerekli. google playden exdialer uygulamasını indirin sonra nova launcher indirin sonra battery calibration programını indirin. arama ve rehberi exdialerle şekillendirin. pil bitine kadar kullanın nova launcher %2 PİL TÜKETİYOR. sonra %100 şarj edip battery calibration programıyla kalibre edin. bu dediğim işlemlerden sonra ICS takılmıyor ve pil süresini söylersem abartılı gelebilir siz kendiniz gözlemleyin bence. upload etmeye çalışıyorum ilgili dosyaları. bitenleri hemen ekleyeceğim. anlatımım biraz bozuk oldu diğer arkadaşlar kadar düzgün yardımcı olamadım kusura bakmayın.

• tüm cihazları rootlayabileceğiniz program

turbobit.net
    Turbobit.net | Unlimited and fast file cloud
    http://turbobit.net/f3m4tlwwc1qu.html

programın çalışması için PC nizde p920 driverları kurulu olmalı. ayrıca driver kurulu olsa bile ADB driverları kurulu olmayabiliyor. bunun için bataryayı çıkarıp ses+ tuşuna basarak pcye takın ADB driver tanıdıktan sonra yukarda linkte verdiğim dosya aracılığı ile root edebilirsiniz. bundan sonra rootlu telefonlarda gömülü uygulamaları kaldıran herhangi bir program aracılığı ile romda boşuna yer tutan gereksiz uygulamaları kaldırın. hava uygulaması ve romda gelen oyunlar gibi. ancak silme işleminde dikkatli olun gerekli dosyaları silerseniz telefonunuzun stabilitesi bozulacaktır. romu bu şekilde hafiflettikten sonra tekrar unroot etmek için

turbobit.net
    Turbobit.net | Unlimited and fast file cloud
    http://turbobit.net/mklw9uac6uk7.html

apkyi telefonunuza yükleyip su yetkisi verin. unroot dediğinizde telefon açılıp kapanacak ve unroot olacaktır. daha sonra bahsettiğim exdialer programıyla arama ve rehberiniz orjinalinden daha hızlı hareket edecek. nova launcher hem hız hem batarya tasarrufu sağlayacak raminiz çok dolmadığından ötürü daha akıcı olacak battery calibration programıylada yükle kaldırlarda bozulan kalibrasyon düzeltilmiş olacak. umarım takılmalara çare olur.

diğer bahsettiğim sorunların giderilmesi için lg p920 ile ilgili ne varsa hepsini birleştirdim. dosya içinde site kısayolundan pcnizi server olarak nasıl çalıştıracağınız anlatılıyor. yine geçmiş sayfalarda da arkadaşlarımız sabırla defalarca anlattılar. bana ve diğer arkadaşlarımıza yardımcı olan herkese çok teşekkürler. cihaz elinizde susunca yaşadığınız stresi sadece yaşayanlar bilir. lg bu tür uygulamalarda da oldukça zor bir telefon. ilerleyen saatlerde p920 ye ait tüm durumlarda kullanılabilecek full dosyayı yetiştirip paylaşıcam.

selamlar saygılar.

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.