aynen digi kutu benimki. |
LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] (39. sayfa)

-
-
G5'te tv saatine nasıl bakılıyor. Buradan yazmak istemiyorsanız özelden yazabilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu rtingsdeki ayarlar en iyi görüntüyü almak için ayarlar mı ? Cihazları zorlarken yaptıkları ayarlar değildir herhalde. C5 için de kalibrasyon ayarları var. Benim C5E için de o ayarları kullanayım olmazsa. Gerçi ilk 200 saat standart kullananın çok zorlamayın gibi muhabbet vardı sanırım. https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c5-oled/settings buna göre ayarlasam sorun olur mu ?
-
Basitçe en iyi/doğru gördükleri ayarlar, C5E için tam olmasa da denenebilir bence, sorun yaratacak bir durum yok.
-
teşekkürler. o zaman bu ayarları yapıp AI ayarlarını kapatayım. En iyisini yapar düşüncesiyle hem görüntü hem ses için AI hepsini açmıştım.
-
Göz de kulak da sizin hangisi gözünüze/kulağınıza iyi geliyorsa onu kullanın. Genelde tüm AI seçeneklerini kapatıyorlar, bu ayarlar çok göreceli, en yüksek doğruluğa göre yapıyorlar ama gördüğünüz sizi bazen tatmin etmiyor, farklı ayar daha hoş gelebiliyor insana.
-
Teşekkürler hocam sağolasın. AI kapatmak mantıklı gibi. AI açık Görüntü de pek ayırt edecek kadar daha kullanmadım tabi ama ses için çok başarılı gelmedi zaten.
-
bu işi, akşam PSG maçında standart modda yapabilir miyiz?
-
olur eklerim fotoyu buraya.
-
adres verin, çikolata yollıyım :)
-
sağ olun hocam almış kadar oldum :)
-
Ben de vatandan 65” g5 aldım, yanındaki hediye soundbar nasıldır acaba, kullanmaya değer mi? Bir de kargo ankaradan çıkmış, teşhir olup olmayacağını nasıl anlarız, tv saati mi sadece kriter, ona nasıl bakıyoruz. Oradan alıp da eline sıkıntılı ürün geçen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis farklı bi kumanda ile kurulum yaparken en son gösteriyo kullanım saatini. 2025 model cihaz teşir olması zor. Kasayı kontrol edin, paneli kontrol edin yeter.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben oyun oynamiyorum , ps5 pro var kurmadim daha zamanim olmadigi icin :)
Hocam ayarlar guzel ama ustune 2 guncelleme geldi, guncellemeyle beraber ilk guncelleme parlakligi dusurdu, ikinci guncelleme parlakligi artirdi, yani Rtings'in son guncellemelere gore ayarlari sunmasi gerektigini dusunuyorum acikcasi.
-
-
-
İphone 16 pro max
Sizinki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Goruntu gayet yeterli bence..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X