Siyahda ki detaylar guncellemeyle cozulecek, 2 Gb yakin guncelleme olacakmis.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] (41. sayfa)

-
-
Anladım,gayet güzel açıklamışsınız,teşekkürler ilginize.
Benim kullanmakta olduğum TV 65''
Eğer alırsam G5 77'' düşünüyorum.
hem ps5 hem de xbox'da oyun oynuyorum,seyrettiğim şeyleri de apple tv cihazdan seyrediyorum
şunu demek istiyorum alırsam hakkını veririm ama
Mevcut tv ye de kıyamıyorum,her hangi bir sorunum yok çünkü.
Bakalım biraz daha düşünmekte fayda var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak73Anladım,gayet güzel açıklamışsınız,teşekkürler ilginize.
Benim kullanmakta olduğum TV 65''
Eğer alırsam G5 77'' düşünüyorum.
hem ps5 hem de xbox'da oyun oynuyorum,seyrettiğim şeyleri de apple tv cihazdan seyrediyorum
şunu demek istiyorum alırsam hakkını veririm ama
Mevcut tv ye de kıyamıyorum,her hangi bir sorunum yok çünkü.
Bakalım biraz daha düşünmekte fayda var.
mesafeniz nedir?
-
tv ile oturma mesafesi yaklaşık 5 metre civarında
-
-
ekran temizliği için ne kullanıyorsunuz?
-
Degisim olur direk..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece Icme suyu ( cesme suyu degil )
Fiber bezi icme suyuyla islatin, iyice sıkın nemli kalana kadar, Oval sekilde soldan saga cok bastirmadan silebiliriniz, daha sonra kuru fiber bezle de kalan nemi alirsiniz..
Ama iyice sıkın bezi su kalmasin bezde nemli olsun yeter..
para iadesi almıştım, isterseniz değişimde olur demişlerdi.
tutanak tutup genel merkeze göndericez karar çıkıcak demişlerdi.
tv bende kalmıştı. 2 hafta deneyimleme fırsatım olmuştu.
alıp gitmeleri garip geldi bana.
geçmiş olsun
-
aynı model 77 inç bile alsanız fark olur. ben çok geç anladım tv nin büyümesinin asıl farkı yarattığını.
birde g5 alırsanız ciddi oranda aydınlanma olur.
ama 2020 yılı çok eski değil. yeni yatırım yapmak içi fırsat kollayabilirsiniz. belki 2026 beklenebilir. önünüzde zaman var bence. yan odanın aciliyeti yoksa.
ben 8 yıl sonra değiştim, devrim oldu. birde imkanınız varsa o mesafeye 83 te yakışır. 83 inçlerin bildiğim kadarı ile tr de işlemi yok. full ithal cihaz. o yüzden de fiyat katlıyo birde üretim hattında plaka kesimi malzeme kaybından.
aklıma geldikçe yazdım. biraz karışık oldu:)
-
Ben de c9 dan geçtim, bariz bir parlaklık farkı var. Gece bazen ben kısıyorum izleyemiyorum filmmaker modda. Platform filmleri falan güzel iyi ses sistemi ile tasından yenmiyor. Ben asıl yeni sezon Euroleague maçlarında anlayacağım o tarafın farkını da.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tmm dostum teşekkürler ilgine
-
Selamlar,
65G4 sahibiyim fakat salona küçük geldi, g4ü oturma odasına alıp daha büyük bir tv almak istiyorum. g5 77 ile g4 83 arasında kaldım. Burak beyde hemen hemen aynı fiyat.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
-
Merhabalar. Bizim tvlere harici 4 k uydu almak görüntü açısından ne kadar fark ediyor . Kendi uydusu kullanışsız çok kanal geçişleri sıkıntılı.arayüz kötü . Harici uydu tavsiye eder misiniz. Ve marka model olarak da öneriye açığım
Fiyatı bilmiyorum ama 83 G4 180.000 liraya iniyor gece indirimlerinde.
Emin misin bir hata olmasın?
Evet yanlis yazmisim Hocam mesaji sildim..
Hocam ayakları nerden aldınız? servistenmi?
-
Ayak yokki resimde, TV de Soundbar da duvara asılmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X