O patça satılıyor İnternete. Bu Tamiri yapmak çok zor en ufak bir hesap hatasında düzgün çalışmıyor. Yarım milim hata yap sıkıntılı olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
O patça satılıyor İnternete. Bu Tamiri yapmak çok zor en ufak bir hesap hatasında düzgün çalışmıyor. Yarım milim hata yap sıkıntılı olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İçini açmak çok zor değil. Açıp kontrol edin. Sorun bu ise yedek parça satın alarak da halledebilirsiniz. Turn Lg MR21GA Sihirli Kumanda Uyumlu Yedek Joystick Fiyatı https://app.hb.biz/Dlb8ov4cT9Dh |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
gulf sigortanın uzatılmış sigortasından ücretsiz panel yada tv değişimi yapabilen oldumu.. |
Hocam merhaba, bende aynı modeli aldım şu an kargo aşamasında. İlk deneyiminiz nasıl? Tv den memnun musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam merhaba, 200 saat olayını bilmiyordum sizden öğrendim. Yani tv geldiği zaman parlaklık vs hiç dokunmamak lazım. Peki sonrasında önerdiğiniz bir ayar var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayar kısmı için bir süre beklemek gerekiyor sanırım. Hayırlı olsun şimdi den. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaeli1074141 -- 10 Haziran 2025; 9:33:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 10 Haziran 2025; 9:45:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |