Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.623
Cevap
258
Favori
356.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LG OLEDG55 TV Fiyatı ve Özellikleri - Vatan Bilgisayar

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusuwww.vatanbilgisayar.com
    LG OLEDG55 TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/lg-oledg55-65-inc-165-cm-4k-oled-evo-smart-tv-ai-sihirli-kumanda-webos25-uydu-al.html

vatanpc de var görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler canlıda izlemek yanık izi yaparmi sadece film ve oyun oynuyorum TV yok 48c3oled

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evren377 kullanıcısına yanıt

Ben de öyle söylediğini hayal meyal hatırlıyorum ama çok emin olamadığım bir şey diyemedim açıkçası.

• LG OLED 65 C1 sahibiyim. Yakın zamanda bir taşınma işimiz olacak. Evden eve nakliye şirketi "biz taşırız" dese de, pek güvenemiyorum açıkçası. Ürünü alalı dört yıl olduğu için orjinal kutusu filan da bende artık mevcut değil.

Ne önerirsiniz, LG Müşteri Hizmetlerini mi arayayım?

• lazzaro L kullanıcısına yanıt

Üstad biraz ilginç taşıma yöntemi bahsedeyim. 55 C1 almadan önce 55 3d panasonic plazma yı çıkarmam gerekti 4 yıl önce; İstanbuldan bir arkadaş film işleri ile uğraştığı için plazmayı aldı. Kutu yok, önce çizmeyen bir naylon örtü birkaç kat yaptım, sonra patlayan naylon örttüm, sonra battaniyeye sardım ve İstanbulda ki alıcının Ankarada ki arkadaşı geldi arabaya attı ve götürdü. Geri dönüş yapıldığında; sonderece sağlam ve sağlıklı geldi diye teşekkür edildi. Olan bir battaniyeye olduLG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu 

Bir yöntem şekli

• BILGILI B kullanıcısına yanıt

Öneri için teşekkürler.

40-50 inç olsa ben de arabaya atıp götüreceğim. Ama 65 inç biraz büyük kaçıyor.

• lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Önce bir yetkili servise danışın. Kutu temin edemeseler bile belki direkt taşıma konusunda bir hizmetleri olabilir veya en azından yol gösterebilirler. Daha önce bir arkadaş da sormuştu yine yetkili servisi önermiştim sonra be yaptı takip edemedim. Belki kendisi direkt cevap verir.

Kiracıyım ama çatı katında yer var. O sebebten nerdeyse tüm elektronik eşyalarımın kutuları duruyor. Zorda kalıp hepsini atmak zorunda kalsam bile TV'nin kini atmam heralde... Bakalım nereye kadar 🙂...

• Medimarkt bugun lg 65c4 modelini kartur ile teslim etti fakat kutu biraz hirpalanmis gibi.Kartonun ust kismini cektigimde alttan bantli degil hafif yukari geliyor.Teslim eden arkadas dairenin icine kutuyu ters koydu hatta,ben soyledim ters oldugunu.

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

Ne yapayim sizce? 444 5 643 numarasini aradigimda nereden montaj talebi olustaracagimi da cozemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repatita -- 30 Haziran 2025; 14:44:21 >

• repatita kullanıcısına yanıt

LG web sayfasına girip üye olun ve kutunun kenarındaki seri numarası ile ürünü kaydedin. Oradan kurulum için kayıt açıyorsunuz. Sonra onlar ilgili yerel servise ulaştırıyor. Telefon ile teyit edersiniz.

Giriş için kullandığınız kullanıcı adı ve şifreyi de mağazadan uygulama indirirken kullanıyorsunuz. Size her halükarda lazım olacak.

• rapBiTT kullanıcısına yanıt

Bende C1 modeli burak beyden aldım o zaman sigorta konusunda cok netti ve direk değişim olacağını söylüyordu. Bu konuda emin olabilirsiniz. Gönlünüze göre bir sonuç alırsınız inşallah

• CounTRy678 kullanıcısına yanıt

Sıfır ürünle değişim olacağını hiç sanmıyorum hocam açıkçası. Burak beyle buradan yazıştığımızda da panel değişimi ya da %50 indirim dedi. Bazı eski tarihli mesajlarda da %50 konusu konuşulmuş.

Pazartesi günü televizyonun arkasındaki etiketi istediler ama sonra bir ses çıkmadı. Yarın bir yoklayacağım bakalım.

• Ben de Burak Bey'den 2011 Kasım ayında G1+ 3 yıl da uzatılmış Garanti satın almıştım. TV panelinde oled yanıkları oluşunca Sigorta aracılığıyla teknik servise ulaştım. Neticede benden şu an için 26.000 TL ilave ücret talep ediyorlar. Bugün geldiğim noktada boşuna uzatılmış Sigorta yaptırmışım diye düşünüyorum. Üretici kaynaklı sorun olmasına rağmen benden bu ücret talep ediliyor. THH başvuru sürecini başlatacağım. Hayırlısı artık...

• 3.53.15 güncellemesi ile görüntü bulanıklaştı. O 3d hissi veren görüntüde kayboldu. Renkler aşırı doygun. Sanki efekt yapılmış gibi.

umarım batarsın lg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 4 Temmuz 2025; 19:7:12 >
  • sergüzeşt01 S kullanıcısına yanıt

Bu paylaşımı tv tavsiyeleri konusunda paylaşmanız cok onem arz etmektedir. Burak adli tv saticisina onlarca kişi ek garanti yaptirdi ve yaptırmaya da devam ediyor. Insanlari uyarmak cok onemli

• Sigorta sadece fatura bedeli kadar destek sağlıyor. Ek garanti değil o.

Ayrıca lg denen ahlaksız forma her güncellemede görüntü kalitesini düşürüyor

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız model nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sergüzeşt01 S kullanıcısına yanıt

THH'den sonuç alabileceğinizi sanmam. Satıcı'nın benim sigortam Hazine Bakanlığı garantisinde diye insanlara pazarladığı garanti uzatımı sigortası basit bir elektronik cihaz sigortasıdır. Her sigorta şirketi yapabilir. Enflasyon klozu olmadığı için sigortacının sorumluluğu fatura bedeli ile sınırlıdır. Yani 5 yıl önce 14 bin tl'ye aldığınız bir TV'ye ek sigorta yaptırıp 'garantiyi' 5 yıla çıkarttırdığınızı sandığınızda 5. yılda cihaz bozulursa sigortacı sadece 14 bin tl ödemekle mükelleftir. İlk iki yıl zaten garanti geçerlidir. 3. 4. ve 5. yıllarda oluşacak panel hasarlarında sigortacı pert sayıp fatura bedelini öder çoğunlukla. Çünkü tamirat bedeli sıfır tv parasına neredeyse eşittir. Satın aldığınız ek sigorta şartlarını okuyun, enflasyonla veya değer azalışı/artışı ile ilgili bir bölüm görecek misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 4 Temmuz 2025; 20:14:26 >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

48 C1 , keskin görüntü kayboldu. Renkler ise aşırı doygun oldu , gerçekçi görüntü gitti.

Ne kadar adi bir marka , güncellemeyi kapattırmıyor , uzaktan guncelleme ile tv nin görüntü kalitesini düşürüyor.

İmkan verseler güncellemeyi komple kapatırdım. Yeni tv satmak için bu hareketler

• Arkadaşlar lg c2 kullanıyorum. İptv için tavsiyeniz var mı acaba? Teşekkür ederim.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

DuplexPlay -

Ödemesini PC microsoft store'dan yapıp 1 senelik 8-10 TL civarına geliyor.

Arama sonuçlarında çıkmaz. bu link ile ulaşıp kurun. Ödeme ekranı gelene kadar dolar olarak görürsünüz ama ödeme ekranında TL'ye döner. Xbox desteği de var ama ona ayrıca lisans almak gerekiyor.

https://apps.microsoft.com/detail/9nm55ffqjxch?hl=tr-TR&gl=TR

https://tr.lgappstv.com/main/tvapp/detail?appId=995666&catCode1=&moreYn=N&cateYn=N&orderType=0&headerName=&appRankCode=&sellrUsrNo=

Smart IPTV

Uydu alıcısı gibi arayüz, hızlı kullanım. 5-6 Euro tam lisans.

https://tr.lgappstv.com/main/tvapp/detail?appId=209429&catCode1=&moreYn=N&cateYn=N&orderType=0&headerName=&appRankCode=&sellrUsrNo=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 6 Temmuz 2025; 10:28:36 >

• 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.