< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
TV'de dünya kupasını izleyen var mı? Dün TRT 4K'dan biraz Arjantin maçını izledim ve hayran kaldım. Ancak 10 dk izleyebildim. Skorboard ve TRT 4K logosu beni biraz korkuttu. Ne diyorsunuz? Risk var mı sizce yanma konusunda? |
|
Garanti varsa direk servis. Burada vakit kaybetmeyin |
|
MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 | Gaming Gears Entertainment Setup LG 48 C5 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Hocam dün tekrar grey test yaptım TV düzelmiş . Bu nasıl iş anlamış değilim . Servisi de aramıştım bugün TV yi almaya gelecekler . Göndermesem mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hangi model Oled var? Siz biraz abartmışsınız bence :) Biz bu televizyondan keyif alamayacaksak niye kullanıyoruz ki? :) Ben devamlı izliyorum TRT4K yı. Şimdi izlemezsek bi daha ne zaman izleyeceğiz ki bu maçları? Devre arasında kanal değiştirirsiniz ya da ekranı kapatıp dinlendirirsiniz. Ekranı kapat tuşu var. Ses geliyor görüntü kapanıyor. 4k yayın HDR olmadığı için full oled parlaklığı ve kontrast ile izlemeyin. 70 oled 85 contrast ile izliyorum ben. |
|
trt 4k dan emin değilim ama çoğu kanalın logosu belli aralıklarla hareket ediyor artık dert etmeyin. Ben sadece oyun oynarken çekiniyorum start yapıp yemeğe gittiğim falan oluyor ondada ya tv ye geçiyorum yada kapatıp gelince açıyorum. Tüm gün aynı kanal açık olmadığı sürece korkmayın. Ayrıca 4k maç gerçekten çok zevkli ki muhtemelen her kamera 4k değildir upscale ediliyordur görüntü. |
|
2021 modeli TV. Bende de G1 var. Aynı kanalda 2-3 saat devamlı kalmadıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum. Ara ara zaping yaparsınız. Full parlaklık kullanmazsınız. Maçlar zaten 45 dakika. Ben TV ye güç yönetiminden otomatik kapanma ayarladım. 1 saat hiç kumandaya dokunmazsanız TV kapanıyor. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 28 Kasım 2022; 17:35:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
TRT 4K yı bende 70 e 80 de kullanıyorum. |
|
|
Menü ile uğraşmak istemiyorsanız, Mikrofona basılı tutup ekranı kapat demeniz yeterli. |
|
|