Bildirim
LG OLED C8
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HDR PRO ne hiç duymadım? LG OLED TV ler HDR 10 ve Dolby Vision destekler HDR+ desteklemezler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
HDR10+ yok diye biliyorum.
Evet hocam HDR+ yok ama bu PRO ona eşdeğer bir şey mi onu merak ettim sadece... Tam olarak ne olduğunu anlayamadım :) -
C9 varken neden c8 aldınız hocam fiyat çok farkı var mı C9 da şu ekran yanık olayı tamamen bitmiş diyorlar
HDR10+ yalnızca Philips’te var diye biliyorum. Bu arada memnun musunuz oledtv’den?
Ne kadara aldınız? Neden c9 almadınız?
Öyle bir şey yok! Rtings de Burn in puanına bakarsan 1.0 olduğunu görürsün. Tüm Oled tv ler bir gün logo yanığını tadacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: help21
C9 varken neden c8 aldınız hocam fiyat çok farkı var mı C9 da şu ekran yanık olayı tamamen bitmiş diyorlar
o zaman oledten uzak durmaya devamquote:
Orijinalden alıntı: Philipp_Plein
Öyle bir şey yok! Rtings de Burn in puanına bakarsan 1.0 olduğunu görürsün. Tüm Oled tv ler bir gün logo yanığını tadacaktır.
Alıntıları Göster -
C8 ve C9 serilerinde bugüne kadar oled yanığı ile ilgili hiçbir haber görmedim. Dediğiniz siteye göre bu olay bütün tv’ lerde bile görünebilir.
Duymazsın çünkü 2 yılı doldurduktan sonra izler ve yanıklar oluşmaya başlıyor. Led tv lerde logo yanığı olmaz bu sadece oled lerle ilgili kronik bir sorun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 25 Ekim 2019; 19:25:36 >
Evet farkındayım ben aslında 65' Philips 7304 almıştım fakat biraz araştırma yaptım ve gerçekten görüntü kalitesi hiç hoşuma gitmedi. Daha sonra başka bir konu başlığında daha yazmıştım ama Cevahir Teknosa'ya gittim. Orada giriş katında tv'lerin olduğu yerde genellikle 55 inç ve üzeri olan kargolanmış ancak kutusu hasarlı olduğu için (oled yanığı, kasasında çizik, bozukluk vs gibi değil) geri gönderilen ürünler vardı. SM 9010 da vardı ancak C8'i görünce onu almaya karar verdim.
7500 TL fiyatı gayet uygun geldi açıkcası :) Orada rica ettim kontrol amaçlı açtık sağına soluna baktım fişe taktık biraz kontrol ettim ve satın aldım :) C9 ile arasında hiç yoksa 2500 TL fark var o yüzden C9 tercih etmedim. SM 9010 ile C9 da HDMI 2.1 var diye çok aklımı çeldi ama fiyatı uygun olduğu için C8 aldım. 1 liraya da LG'den 3 sene ek garanti yaptırdım.
Şu ana kadar bir sorun olmadı :) Umarım bundan sonrada olmaz. Daha 2-3 günlük yani ama gayet memnunum.
-
Valla elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım :) Fiyat farkı az değildi :) -
10bin görünüyor sitede 7500 e nasıl aldınquote:
Orijinalden alıntı: ozan_cmm
Evet farkındayım ben aslında 65' Philips 7304 almıştım fakat biraz araştırma yaptım ve gerçekten görüntü kalitesi hiç hoşuma gitmedi. Daha sonra başka bir konu başlığında daha yazmıştım ama Cevahir Teknosa'ya gittim. Orada giriş katında tv'lerin olduğu yerde genellikle 55 inç ve üzeri olan kargolanmış ancak kutusu hasarlı olduğu için (oled yanığı, kasasında çizik, bozukluk vs gibi değil) geri gönderilen ürünler vardı. SM 9010 da vardı ancak C8'i görünce onu almaya karar verdim.
7500 TL fiyatı gayet uygun geldi açıkcası :) Orada rica ettim kontrol amaçlı açtık sağına soluna baktım fişe taktık biraz kontrol ettim ve satın aldım :) C9 ile arasında hiç yoksa 2500 TL fark var o yüzden C9 tercih etmedim. SM 9010 ile C9 da HDMI 2.1 var diye çok aklımı çeldi ama fiyatı uygun olduğu için C8 aldım. 1 liraya da LG'den 3 sene ek garanti yaptırdım.
Şu ana kadar bir sorun olmadı :) Umarım bundan sonrada olmaz. Daha 2-3 günlük yani ama gayet memnunum.
-
Hocam anlattım işte :) Sizin gördüğün 0 ürün fiyatı benim size söylediğim ise kargo yüzünden kutu hasarlı diye geçiyor. Cevahir Teknosa'da giriş katında böyle birçok markanın tv'si var. En üst katta olanlar genelde yanık kırık, hasarlı olanlar ama giriş katta olanlar sadece kutu hasarlı... Cevahir AVM'deki Teknosa'ya giderseniz görürsünüz zaten -
7500 tl çok iyi fiyatmış, güle güle kullanın... -
Teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin olsun -
C9 12 bin tl C8 nasıl 10 bin oluyor?quote:
Orijinalden alıntı: help21
10bin görünüyor sitede 7500 e nasıl aldın
Alıntıları Göster
www.vatanbilgisayar.comLG 55c9 55" 140 CM 4K UHD OLED webOS Smart Televizyon Fiyatı - Vatan Bilgisayarhttps://www.vatanbilgisayar.com/lg-55c9-55-140-cm-4k-uhd-oled-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Demek oluyormuş ama arkadaş c8 7500 e iyi almışquote:
Orijinalden alıntı: Philipp_Plein
C9 12 bin tl C8 nasıl 10 bin oluyor?
https://www.vatanbilgisayar.com/lg-55c9-55-140-cm-4k-uhd-oled-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tv en iyi görüntü ayarları
- televizyon ekranında siyah leke neden olur
- tv ekran kararıp geri gelmesi
- arçelik tv servis menüsüne giriş
- tcl tv en iyi görüntü ayarları
- sony a95l oled
- çanaksız uydu alıcısı
- telefonu televizyona yansıtma
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- android tv apk yükleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X