Şimdi Ara

LG OLED CX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir sene önce PS5 ile kullanmak için LG OLED CX model tv aldım. Cihazdan çok memnunum çok iyi bir cihaz. Fakat bazen uzun soluklu oyunlarda ekran yanmasından korktuğum için gittim bir de monitör aldım. Şu an ps5'i monitörle kullanıyorum, Tv'yi ise sadece Netflix gibi platformlarda kullanıyorum. Ama ne yazık ki ips bşr monitör OLED tadını vermiyor. Biraz fazla mı abartıyorum bilemedim. Var mı ekran yanması yaşayan? Sonuçta oyunlarda da kanal logoları gibi hud ekranları var, uzun süreli oyunlarda sıkıntı yaşanabilir mi? Bu arada bir oturuşta en fazla 3-4 saat oyun oynayan biriyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Konsol oyunlarında oled tv'ler ekranda iz bırakıyorsa oled almanın ne manası kalır artık buna çözüm getirmişlerdir diye düşünüyorum.

• joven kullanıcısına yanıt
    Yeni cihazlar bu konuda sorunsuz diyorlar ama yine de insan bi çelişkide kalıyor.

• Gokmen_gs G kullanıcısına yanıt

Aslında ekranda oluşması muhtemel iz olayına bence çözüm tam getirmeselerde eski serilere göre gelişme katettiler diye düşünüyorum kullanıcı yorumları ve incelemeler onu gösteriyor yalnız panel ömür süresi beş sene sonrası için muamma.

• joven kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir, ben yine de şimdilik çoğunlukla Netflix vs... için kullanıyorum. Ara sıra da konsolu bağlıyorum. Uzun soluklu online oyunları ise şimdilik monitörden devam.

• Bu kadar takılma derim :) Elindeki harika tv’nin keyfini çıkar 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG CX 55 Oled
    4 yıl önce açıldı
    LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.