Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
109
Favori
320.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şarjı fulleyip recovery menusune girmeye çalışın, telefonu resetlemeyi deneyin ordan. Ben dediğim şekilde düzelmişti, nedenini de bilmiyorum açıkçası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klarnetk K kullanıcısına yanıt
    Bana hala gelmedi güncelleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir öncekine yani haziran ayı versiyonuna dönünce ses düzelir mi arkadaşlar?

Bunların düzeltme yamasını bekleyemeyecem. Daha da güncelleme yapmam. Kimseyi duyamiyorum. Özelikle disardayken milleti duymak için hoparlör açıyorum. Telefonu atıp kirasim geliyor.

• Sıra bana geldi şu servise götürme olayı.
    Nexus 5'lerde olan mikrofon temassızlığı sorunun peşinden şimdi kamera mavileşiyor çizgiler çıkıyor.
    Mikrofon için olan çözüm kağıt ile tutturma yetersiz kalıyor.
    Sağlam güvenilir işinin arkasında durup garanti veren bir servis önerebilir misiniz?
  • Artık Nexus 5'i eskitmeye çalışıyorlar işte. Koca firma güncelleme yayımlanmadan önce sesin kısıldığını kontrol edemeyecek kadar aciz mi?

• JrMakyol J kullanıcısına yanıt
    Eskitmeden değil de acizlikten. Lollipop ile gelen memory leak sorununun çözülmesi aylar sürdü hatta yine geldi sorun sonra tekrar çözüldü. Google 3 yıl güncelleme veriyor ama her güncellemede farklı sorun... İşin ilginç yanı güvenlik güncelleştirmesi adı altında çalışan şeyi bozmaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Bir öncekine yani haziran ayı versiyonuna dönünce ses düzelir mi arkadaşlar?

Bunların düzeltme yamasını bekleyemeyecem. Daha da güncelleme yapmam. Kimseyi duyamiyorum. Özelikle disardayken milleti duymak için hoparlör açıyorum. Telefonu atıp kirasim geliyor.

Evet düzelir

• Acaba MOB30P yerine MOB30M mi kursak ? ses sorunu çözlür mü acaba böylece ?
  • tuintu kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş. Dün gece geriye dönüş yaptım. Ses kendine geldi. Bir daha güncelleme falan yapmayacam. Boşuna dememişler "çalışıyorsa elleme".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StackOverflow -- 23 Temmuz 2016; 13:57:22 >
  • quote:

Aynen kardeş. Dün gece geriye dönüş yaptım. Ses kendine geldi. Bir daha güncelleme falan yapmayacam. Boşuna dememişler "çalışıyorsa elleme".

Peki nasıl yaptın dostum? bir ara çok yapıyordum ROM atma falan eski Samsung telefonumla. ama unuttum iyice. hala ses çok kısık benimkinde. Nasıl geri dönüyoruz eski güncellemeye ?
  • Yeni sürüm gelmeyecek herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: tuintu

quote:

Peki nasıl yaptın dostum? bir ara çok yapıyordum ROM atma falan eski Samsung telefonumla. ama unuttum iyice. hala ses çok kısık benimkinde. Nasıl geri dönüyoruz eski güncellemeye ?

https://teknobolge.com/android/nexus-cihazlara-stock-rom-yuklenmesi

http://www.teknovudu.com/nexus-4-stock-rom-yukleme/
    Burda Nexus4 için yapmış, mantık aynı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzBuBa

quote:

quote:

Eyvallah dostum teşekkür ederim. Bootloader kilidini açabildim fakat flash-all-bat dosyası olmadığı için kalakaldım. öyle uğraşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OzBuBa

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Android SDK tools indirmeyi atladığım için dün hata almıştım. o sürücüleri indirince sorun halloldu.

önce TWRP'yi kurdum. hatta cihazı komple temizlerken bir salaklık edip tüm sistemi de silmişim, haliyle cihaz açılmıyordu. ama TWRP sağolsun cihazı MTP (Media Transfer Protocol) olarak görebildiği için imaj dosyalarını sonradan cihazın içine atabildim ve ardından mis gibi bir önceki imaj dosyasını yükledim ve kurdum.

Şimdi hem ses sorunu halledildi hem de cihaz temizlenmiş resetlenmiş bir halde elimde, sorunsuz çalışıyor.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuintu -- 25 Temmuz 2016; 18:14:02 >

• frenze kullanıcısına yanıt
    Bende ekran arıyorum, bulabildiniz mi ?
  • Ses sorununu bende yaşıyorum, tamamen telefonum eskidi diye düşünüyordum. Hatta ekran arıyorum belki ekranla birlikte iç kulaklık falan sipariş ederim diye düşünüyordum. Sorunu çözebilen var mı ?

Bir de nexus 5 yedek parçaları için, güvendiğiniz aliexpress satıcısı veya türkiye'den firma var mı ?
  • http://shiftdelete.net/android-70-nougat-dagitimi-basliyor-73898

Haberdeki tweete bakin nexus 5e android 7.0 gelmiyecekmis

• Elimde 2 tane cakma spigen neo hybrid case var,sisli,okmeydani tarafinda olan varsa ucretsiz verebilirim.

• Arkadaşlar Nexus 5 aldım 2. El acilen kılıf ve kırılmaz cam almam lazım ne tavsiye edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_1907

Ses sorununu bende yaşıyorum, tamamen telefonum eskidi diye düşünüyordum. Hatta ekran arıyorum belki ekranla birlikte iç kulaklık falan sipariş ederim diye düşünüyordum. Sorunu çözebilen var mı ?

Bir de nexus 5 yedek parçaları için, güvendiğiniz aliexpress satıcısı veya türkiye'den firma var mı ?

Dostum kesinlikle eskidiğini falan düşünme, yapman gereken bir önceki güncellemeye dönmek. Ses sorunu böylece tamamen halloluyor. Ben adımları karıştırıp yanlış yaptığım için biraz uğraşım ama aslında çok basit. internetten aratırsan kolayca geriye dönebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.