Şimdi Ara

★★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Klübü ★★★ (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.978
Cevap
59
Favori
239.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: smart1978

Nexus 5 in Beyaz modelinin kasa kalitesi çok berbat. Parlak ve kolay çizilenlerden. Siyah olan hem mat hem de elde daha sağlam tutuş hissi vermekte.

Ayrıca telefon koruyucusu olarak : SPiGEN Slim Armor tavsiye etmem aynı modelin Gaalxy S4 için olanını almıştım. Malzeme yüzeyi parlak ve çabuk çiliyor ve yüzeyinde çizikler oluşturuyor aman uzak durun .

Ben beyaz olanini aldim arka taraf kaliteli yan taraflar piyano black çizilir korkusu vardi ama malzeme kaliteli herhangi bi problem yok kilifsiz kullaniyorum şuanda ne parmak izi nede çizilme var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pil düzeyine gelince: dün akşam 7'de tam dolu hale getirdim. Sonrasında biraz whatsapp, biraz twiter kullandım. Bugün de şuana kadar yine twiter kullanıp toplam 30 dakikalık görüşmelerde bulundum. Pil düzeyim %91'de. (wifi + 3g hiç kapatmıyorum)

@kratostol İstenmeyen çağrı ve sms engellemesi telefonda yok. Bunun için uygulama yüklemen gerek. Daha önceleri Mr. Number vardı onu kullanıyordum. Şuanda Calls Blacklist diye program var onu kullanıyorum. Şimdilik her şey yolunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjAnda -- 31 Ocak 2014; 12:12:40 >
    Ne zaman çağırdın da gelmedik?
  • arkadaslar androide uzak biri olarak soruyorum bu art degisikligi sadece nexus a ozel bi durum mu yoksa g2 z1 gibi telefonlarda da olabiliyor mu nexus 5 alma fikrim var tek derdim pil elimdeki cihazi her gun sarj etmekten sıkıldım yeni alicagimda oyle olmasin istiyorum

ART olayı şimdilik Android'in en son sürümü olan 4.4 Kit Kat'da var. Lg G2 ve Z1'de ise Android 4.2 ve 4.3 var. Onlarda da ART yok diye biliyorum. Yakında Andorid kullanan diğer telefonların bir çoğuna Kit Kat güncellemesi gelecek. O zaman onlarda da ART olabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjAnda -- 31 Ocak 2014; 12:31:46 >

Orijinalden alıntı: norepinefrin

quote:

Custom rom a gectim .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2540455

reklam engelleme icin adaway tavsiyemdir.

Tema arayuzu ozellestirdim sanal tuslari gizledim. Alt veya usten suruklendiginde de cikmata . Yani uygulamalarda tam ekran kullanilabiliyor

OTG kablosu ile NTFS li usb bellek rahat erisilmekte.

Paragon ntfs ile sorunsuz kullanmaktayim .

nexus media importer ile her türlü kopyalama ya da stream işlemi yapılabiliyor, fiyatı da 3 dolar mı ne. Custom rom iyi bir şey ama sadece otg işlemi için yapmak isteyenler bunu da tercih edebilir

Herzaman custom rom kullairim ilk surumlerinde ilk kulanimda 2-3 un kendi orjinal halini kullanirim onun disinda tum cihazlarim custom rom ludur.

OTG NTSF icin 3-5 kurusun hesabini yapmam .

Zate dikkat edersen reklam engelleme icin de ifade etmistim bunun icin zaten root gerekli .

Ayrica cusom tercih edilmesinin birsuru sebebi vardir.

Gorsellikte esneklik, performans artirma, pil kullanim suresinde artirma, daha iyi foto ve kamera performansi, istenmeyen stock android uygulamalarin olmamasi gibi bircok sebebim vardir custom romlari kullanmak icin .

• quote:

Orijinalden alıntı: jemsbir

quote:

Nexus 5 in Beyaz modelinin kasa kalitesi çok berbat. Parlak ve kolay çizilenlerden. Siyah olan hem mat hem de elde daha sağlam tutuş hissi vermekte.

Ayrıca telefon koruyucusu olarak : SPiGEN Slim Armor tavsiye etmem aynı modelin Gaalxy S4 için olanını almıştım. Malzeme yüzeyi parlak ve çabuk çiliyor ve yüzeyinde çizikler oluşturuyor aman uzak durun .

Ben beyaz olanini aldim arka taraf kaliteli yan taraflar piyano black çizilir korkusu vardi ama malzeme kaliteli herhangi bi problem yok kilifsiz kullaniyorum şuanda ne parmak izi nede çizilme var

Beyazdaki siyah olan yan kisim cabuk cizilen cinsten ve elde kavrama sorunu yasatabilir. Siyah modelindeki gibi mat dokuda olsa idi ...

• maalesef hocam ama hafif bastırmak yetiyor.
  • provocative P kullanıcısına yanıt
    tamamdır benimki de öyle.
    çünkü bu cihazda hoşuma gitmeyen özelliklerden biride bu...nexus 4 te kenarlar kaymaz plastik tarzı bi malzemeydi ve tek el kullanımda güven veriyordu.bunda ellerimde küçük olunca tek elde acaba düşürür müyüm korkusu var
    @smart1978

Orijinalden alıntı: provocative

Merhaba,

Kılıf geldi, çok şık durdu. Lock tuşunda sertleşme pek yok. Telefonun normal hali tabi ki daha iyi fakat şuanda da kötü değil.

Hangi kılıfı aldınız acaba?

zaten bir haftadır alışamadım gitti...satıcam bu gidişle
  • art modu actım 108 uygulama güncelledi simkartı cıkartıp takmadan calıştı. whatsapp sorunsuz calılıyor telefonu du aldım ve saat 1900 dan şimdiye kadar wifi full acık bu saate kadar %9 kaldı sosya medya cok kullanıyorum ekran suresi 3s 30 d toplam 18 s 31 d şimdi art modda aldım bakalım onuda paylaşıcam daha erken pil için ama 1hafta gecsin pil konusunda net bir bilgim olur

Orijinalden alıntı: Oguzzzzz

quote:

Orijinalden alıntı: nighthunter9

arkadaşlar selam 3 gündür nexus 5 kullanıyorum ve daha öncede nexus 4 kullanıyordum şimdi nexus 4 eşimde yine forumlardan araştırarak bulduğum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum nexus 5 kullanan hatta 4.4 kitkat kullananlar la ben nexus 5 de denedim ve kesinlikle öneriyorum BATARYA SÜRESİ EN AZ 4 SAAT UAZAYACAK ...Şimdi bu cihaz dalvik islem zamanında çalışıyor geliştirici ayarlarından bu işlem zamanını ART olarak seçiyoruz ve telefon kendini yeniden başlatıcak ve uygulamalar yeni sürüme yükseltiliyor uyarısı alacaksınız tıpkı güncelleme yapar gibi sonra bu işlem bende 124 uygulama yüklüydü 10 dakka kadar sürdü sonra cihaz açılacak ama bu sefer şebeke gelmeyecek :))) cihazı kapatın simkartı çıkartıp takın ve cihazı yeniden açın işlem bitmiştir şarz sorunuz da ... android 5 güncellemesinde google art çalışma zamanına tamamen gececek şuan marketteki çok nadir bazı uygulamalar bu artla uyumlu çalışmıyor ama bende 124 tane uygulama yüklü ve ben henüz bir iki oyun dışında kritik uygulamalarda bir sorunla karşılaşmadım şiddetle art çalışma zamanıyla tanışmanızı öneririm işte şimdi nexus 5 güzel oldu ... herkese iyi forumlar (nexus 4 içinde geçerlidir )

Bunu es geçmeyin arkadaşlar çok faydalı bir bilgi.. ART 'a geçin Eline sağlık hocam.

rica ederim kardeşim iyi forumlar

• ferhatugur kullanıcısına yanıt
    bilemedim hocam. Beyaz renk alacaktım bende başta. Nexus yazısının içine kir pas yapışır temizlemek zor olur diye siyah almıştım. dün aldığımız stickerlar ile yanlarıda kapatacağım.

Orijinalden alıntı: provocative

quote:

Orijinalden alıntı: nighthunter9

arkadaşlar selam 3 gündür nexus 5 kullanıyorum ve daha öncede nexus 4 kullanıyordum şimdi nexus 4 eşimde yine forumlardan araştırarak bulduğum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum nexus 5 kullanan hatta 4.4 kitkat kullananlar la ben nexus 5 de denedim ve kesinlikle öneriyorum BATARYA SÜRESİ EN AZ 4 SAAT UAZAYACAK ...Şimdi bu cihaz dalvik islem zamanında çalışıyor geliştirici ayarlarından bu işlem zamanını ART olarak seçiyoruz ve telefon kendini yeniden başlatıcak ve uygulamalar yeni sürüme yükseltiliyor uyarısı alacaksınız tıpkı güncelleme yapar gibi sonra bu işlem bende 124 uygulama yüklüydü 10 dakka kadar sürdü sonra cihaz açılacak ama bu sefer şebeke gelmeyecek :))) cihazı kapatın simkartı çıkartıp takın ve cihazı yeniden açın işlem bitmiştir şarz sorunuz da ... android 5 güncellemesinde google art çalışma zamanına tamamen gececek şuan marketteki çok nadir bazı uygulamalar bu artla uyumlu çalışmıyor ama bende 124 tane uygulama yüklü ve ben henüz bir iki oyun dışında kritik uygulamalarda bir sorunla karşılaşmadım şiddetle art çalışma zamanıyla tanışmanızı öneririm işte şimdi nexus 5 güzel oldu ... herkese iyi forumlar (nexus 4 içinde geçerlidir )

Hocam öncelikle bu bilgi için çok teşekkürler. Sayenizde bir şey daha öğrenmiş oldum ve akabinde biraz da ben araştırdım. Gerçekten bir çok açıdan çok faydalı, özellikle hız ve pil konusunda büyük avantaj sağlıyor. Fakat hala tam olarak hazır olmadığı için bazı uygulamalarda sıkıntı yarattığını da okudum. Örneğin whatsapp. Whatsapp nexusumda en çok kullandığım programlardan birisi, bu sebeple ART'a geçmeyi şimdilik erteliyorum :)

şuanda whatssupla uyum problemi yoktur.

• mmmashm kullanıcısına yanıt
    Hocam spigen slim armor gold champagne aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi provocative -- 31 Ocak 2014; 19:51:19 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.