Şimdi Ara

★★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Klübü ★★★ (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.978
Cevap
59
Favori
239.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ferhatugur

root edip bir program yardımı ile bu sorun çözülüyor

O programın adı nedir hocam ?
    Forumda deneyen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3 modu var...hangisini istersen onu yükleyebilirsin...beğenmezsen stock haline dönmek için de dosya var

dosyayı indirip cihaza atıyorsun, recovery den flashlıyorsun...
    Ben de kullanmayı düşünmüyorum hocam. Spigen kılıf var zaten, cihaz yere düşse cama denk gelmeyecek. Onun dışında da dikkatli bi kullanıcıyım arada sırada cepte onun dışında masa üzerinde durur telefon. Yapılan testlerde videolar var maket bıçağıyla anahtarla bile çizilmiyor Gorilla Glass 3.
    teşekkür ederim. bir süre kalsin cikartirim sonra. boşa para verdim

Orijinalden alıntı: zebani

@ferhatugur
    @provocative
    teşekkür ederim. bir süre kalsin cikartirim sonra. boşa para verdim
    telefonun arka alt kısmında imei yazan bant var onu söksek sorun olurmu kötü gözükür mü?

Orijinalden alıntı: zebani

sök hocam durduğun kabahat
    arkadaş bu telefon türkiyeye geldi artık..donanımhaber ekibi uyuyor mu ne zaman inceleme videosu hazırlayacaklar acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: İyotluTuz

Merhaba. Tim de 1389 tl. Daha bu gun gelmis. Alinir mi sizce
    İzmir'de teşhirde inceleyebileceğim bi teknosa veya turkcell bayii var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevtug

İzmir'de teşhirde inceleyebileceğim bi teknosa veya turkcell bayii var mı?

Alıntıları Göster
    konu sahibi arkadaşım!! konuyu devralmışsın hayırlı olsun.
    bu arada konu adında geçen kelime "klübü" değil "kulübü" olmalı.
  • Optimum teknosada inceleyebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HimoteK H kullanıcısına yanıt
    bütçe uygunsa tabikide N5

bütçe uygunsa tabikide N5
    Arkadaşlar benim telefonda mı sorun var bilmiyorum ama telefonu ilk alıp antutu yaptıüımda 30.000 küsüsr aldı. 1 gün sonra uygulamalar yükledim ve 28.000e düştü. Şimdi yaptığımda ise (yaklaşık 10 uygulama yukledim 6 tensi filan oyun ve nova launcher kullanıyorum) 22.000 aldı. Bayağı şaşırdım doğrusu. Neden bu kadar fazla performans farkı olabilir ki?

xda linki ;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2532788

3 modu var...hangisini istersen onu yükleyebilirsin...beğenmezsen stock haline dönmek için de dosya var

Hocam çok sağolasın çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

quote:

xda linki ;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2532788

Hocam çok sağolasın çok teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şimdi telefonu bilgisayara usb ile bağlayıp resim vs. atamıyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm

arkadaşlar şimdi telefonu bilgisayara usb ile bağlayıp resim vs. atamıyor muyuz?

cok kolay bir şekilde atıyosun usb belek hesabı :D

Orijinalden alıntı: mkurtulus

quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm

cok kolay bir şekilde atıyosun usb belek hesabı :D

Alıntıları Göster
    Merhaba,
    Bugün Nillkin V series kılıf aldım. Flip düşünen arkadaşlar için söylüyorum, ben çok beğendim, mükemmel oturuyor ve bumper lar kadar olmasada arka kısmı gayet koruyucu bir malzemeile yapılmış (poliüretan diye yazıyordu biryerlerde) ön kısmı deri ve gerçekten kaliteli,
    Daha önce flip cover kullanmadığım için hepsinde mi var bilmiyorum ama en beğendiğim şey kapağı açınca telefonun uyanması, güç tuşuna basmaya gerek kalmıyor.
    Yanında 3 adet film le 43 Tl ye geldi kargo dahil.

Bilgisayardan aktarım konusunda sorun yaşamadım, kesintisiz 3 gb dosyayı transfer etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmmtygt

Merhaba,
    Bugün Nillkin V series kılıf aldım. Flip düşünen arkadaşlar için söylüyorum, ben çok beğendim, mükemmel oturuyor ve bumper lar kadar olmasada arka kısmı gayet koruyucu bir malzemeile yapılmış (poliüretan diye yazıyordu biryerlerde) ön kısmı deri ve gerçekten kaliteli,
    Daha önce flip cover kullanmadığım için hepsinde mi var bilmiyorum ama en beğendiğim şey kapağı açınca telefonun uyanması, güç tuşuna basmaya gerek kalmıyor.
    Yanında 3 adet film le 43 Tl ye geldi kargo dahil.

Bilgisayardan aktarım konusunda sorun yaşamadım, kesintisiz 3 gb dosyayı transfer etti.

Alıntıları Göster
    antutu 28500 aldım bu antutu kitkat performansı farklı olabilirmi g2 ile donanım farkı yok ama g2 daha fazla sonuc alıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkurtulus -- 1 Şubat 2014; 17:36:55 >

• quote:

dbrand mı??
    biraz pahalı evet ama emin ol çok kaliteli...parasını hakeden bir ürün bence...çünkü bende bu tarz şeylere fazla para verenlerden değilim ama buna değdiğini düşünüyorum
    hatta n4 için iki tane almıştım, adamlar bir tanede hediye koymuşlardı almadığım bir renkten...süper firma anlayacağın
    baya geç dahil oldum olaya diğer konuda sürünüyormuşum meğerse eheh :) bende N11 aracılığıyla 1200 e aldım cihazı 16 gb beyaz sımdı sız uretım muretım dedınız kafam karıstı benımkının kutusunda 311k yazıyor bazı arkadaslar 312k da beyazlama falan var demısler ben oyle bırsey gormedım 311 de tabı belkı vardır bı sıkıntısı da ben fark etmemısımdır bırsey dıyemcem fakat dun telefonun sarjını bıtırıyım dıye ugrasmaktan yenı uyandım daha ılk defa kendı paramla bır telefon alınca ınsan kıyamıyor zart zurt sarja takmaya eheh :) sonuc olarak ben baya memnumum bundan once s4 vardı elımde barız farklar var bıde s4 s4 dıye gezınıyor mıllet ortada sahsen s4 dun takıldıgı dondugu bazı oyunlarda nexustan daha kotu bır bıldırım almadım kı cok memnum oldugumu da belırtıyım tekrardan bılmıyorum su serı olayına baya takıldım suan ama bılmesek daha ıyımıs gıbı gelıyor bı sıkıntısı varsa sogurum telefondan dıye korkuyorum

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.