Şimdi Ara

★★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Klübü ★★★ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.978
Cevap
59
Favori
239.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    Yok hocam kötülemek ne haddime bence şu an piyasadaki alınabilecek en iyi telefonlardan birisi. Pil konusunda sizin kadar kullanıyor olsam sıkıntı yapmam çünkü ben sürekli wifi veya mobil veri açık şekilde parlaklık yüzde 40 civarında kullanacağım açıkçası pilden oldukça çok çekiniyorum akşamı çıkarmazsa ne yapacağım bilmiyorum. Fiyat konusunda ise benim gönlümden geçen 1299 ancak olmadı. Distribütörün yaygınlaşmasıyla peşin 1299 bulunur bence ama kart kampanyaları ile Teknosa'dan 1399-100 TL çek - 75 TL maksipuan oldukça uygun bir fiyat denilebilir puanları kullanan biriyseniz. Benim gözüm de 32gb da ama gelişi uzun sürebilir G2de olduğu gibi. Huawei ya da diğer markaların arayüzleri hoşuma gitmiyor pek bana N5 karizmatik geliyor tercihim ondan veya pili dolayısıyla G2den yana
    Düzeltme: Kırıcı bir durum olmadığı halde özür dileme inceliğini gösterdiğiniz için teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memko35 -- 8 Ocak 2014; 0:02:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar elimde note 2 var ve hiç memnun değilim. Aldığım ilk ay dışında hiç yüzümü güldürmedi. Çok kaba saba gelmeye başladı zaten. Nexus 5 i önerir misiniz. Kararsısım aslında kafamda 5s de var. Vakti olan arkadaşlar beni özelden bir bilgilendirse veyahut soracağım, merak ettiğim birkaç birşey var. Vakti olan arkadaşlar pm ile geri dönüş yaparlarsa çok makbule geçecek.
    Hocam sizin kullanım şeklinize göre 1 günü çıkarır gibime geliyor. Aslında bir yerde okuduğuma göre pilin iyi olduğundan bahsediyordu. Pilin çok tükenmesinin nedeninin yazılımsal olduğundan bahsediyordu. Birşeyler açık kaldığında işlemcinin tam olarak uykuya giremediğinden dolayı fazla pil tükettiğindrn bahsediyorlardı ve google'da bunu aşmak için uğraştığını söylüyorlardı... Ne kadar doğru bilemiyorum...

32 gb'lik olan da Türkiye'ye gelseydi çok iyi olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 8 Ocak 2014; 0:38:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    1 günü çıkarırsa benim için yeterli olur gerçekten. Galaxy s4 kullanırken çok yoğun kullanımda 1 günü fazlasıyla çıkarıyordu ancak aşırı yoğun kullanıyordum. İnşallah Nexus 5'de günü çıkarır. Whatsapp sürekli olarak açık kalıyor zaten arka planda o yüzden şarj tükeniyor o konuda elden gelen bir şey yok ancak Envelope Tracking teknolojisi gerçekten işe yarıyorsa ve şarj süresini arttırırsa gayet iyi olabilir cihaz pil konusunda.
    16GB yetecek mi çok şüpheliyim bende bir iki HD film atalım dedik mi özenip de birkaç güzel oyun kurduk mu hafıza dolar ne yapacağız bilmiyorum
    Evet hocam hafıza konusu sorun olabilir. 16 gb'ın 11-12'si boş kalıyor gibi. Bu fiyata 32 gb'lik olanı satsalar süper olurdu. Ben ay sonuna kadar bekleyebilirim belki. Belki Şubat girmeden firmalar iyi indirim yapabilirler taksitli satabilsinler diye cep telefonlarını. Bakalım Şubat'tan itibaren ne olacak çok merak ediyorum. Belki büyük firmalar önem vermeyebilirler ülkemize çünkü satışlar acayip düşecektir.

Öyle ya da böyle ay sonunu beklemek en doğrusu bence...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

12 Taksit : 1485 TL dir
    Tabi Bankaya göre fiyatlarda değişiklikler göstermektedir.
    Misal 12 taksit seçeneğine göre
    Akbank Axes :1483 TL
    Garanti Bonus :1570 TL
    HSBC Advantage :1426 TL
    İş Bankası Maximum : 1485 TL
    Yapı Kredi World : 1399 TL görünmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickmick2013 -- 8 Ocak 2014; 11:39:46 >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Ben 32gb versiyonunu almıştım yurtdışından, bence onu beklemek gerek. Ancak bu tabi kullanıcının telefonu kullanmasına göre de değişir. 32gb versiyonda bize kalan kullanım alanı 26,72gb benzer durum sanırım 16 gb'lık versiyon da 10gb civarı olacaktır. Günümüzde telefon oyunlarının bile yaklaşık 2gb olduğunu düşünürsek kullanıma bağlı olarak ileri günlerde yer sıkıntısı yaşanabilir. Tabi ki bu benim kendime göre yorumum. :)

Valla ne kılıf veriyorlar bilemiyorum, ilanda belirtmemişler ancak ben kendim Spigen Ultra Hybrid kılıf aldım. Okadar güzel bir kılıf ki sanki telefonun kendisine aitmiş gibi görünüyor. Ancak arkadaki plastik kısmın arasına bol bol toz dolup kötü görüntü oluşturuyor sürekli temizliyorum. :)

Orijinalden alıntı: zebani

teknosa'dan aldık bakalım. maximum 75tl maxipuan ile.

75 TL puan ve 100 TL hediye çekinin ikisini de veriyor mu Teknosa? Çünkü genelde Teknosa hediye çekini banka kampanyalarıyla birleştirmiyor.

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.4.2 İşletim Sistemi
  • N4' ün 16 gb lık modelinde 12gb kullanıcı hafızası var,

N5'in 32gb lık hafızadan çok fazla kesinti olmuş (((

Ben ortalama bir kullanıcının NET 20gb a ihtiyacı olduğunu düşğnüyorum.

Oyun oynayan , film saklayan birine , 1080p video çeken cihazı varsa günümüzde 30gb altı zar zor yetecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: thefastest

quote:

Orijinalden alıntı: zebani

teknosa'dan aldık bakalım. maximum 75tl maxipuan ile.

75 TL puan ve 100 TL hediye çekinin ikisini de veriyor mu Teknosa? Çünkü genelde Teknosa hediye çekini banka kampanyalarıyla birleştirmiyor.

vermezse dövüş çıkar :D

pil konusunda xda nexus 5 batarya başlığına şöyle bir göz atıldığında 16-17 saat civarı yoğun kullanımda batarya süresi alanlar da var 1,5 gün rahat çıkartan da.
  • Arkadaşlar pil durumu ve kamera nasıl? Bugün yakın bi kız arkadaşımla gideceğiz ona Nexus'u tavsiye ettim. Bu işlerden anlamadığı için bana sordu. Almışken iyisini alayım beni uzun yıllar idare etsin dedi. Benim de aklıma Nexus'tan başka seçenek gelmiyor. Şayet normal kullanımda 1,5 günü rahat çıkarıyorsa tamamdır. Bir de kamerayı merak ediyorum. Rezalet çamur çekimleri yoksa ve iyi not alabilecek bir kamerası varsa alacağız.

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    TEknosanın sitesinde görünüyor resimlerde kılıfın nasıl olduğu. görüldüğü üzere google play store da satılan orjinal nexus kılıfı

Orijinalden alıntı: serhat_1379

TEknosanın sitesinde görünüyor resimlerde kılıfın nasıl olduğu. görüldüğü üzere google play store da satılan orjinal nexus kılıfı

Arkadaşlar şu teknosada satılan orjinal lg nexus 5 kılıfını gördünüz linki paylaşırmısınız lütfen.....A
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.