Şimdi Ara

Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.832
Cevap
46
Favori
125.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Balikesir ilinde cektim resmi. Fiyati uygun sanirim konu acildimi bilmiyorum mobilden bakamadim kusura bakmayin.

    Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda

    Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda

    Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda

    Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Konuyu ilk görenlerdenim, almak aklımın ucundan geçmiyordu. Bir Dh ölücüsü değilim ama fiyatı görünce kaşındım resmen. Sabah evimizin önündeki Bim e gittim. 1 tane vardı aldım. Araç ile 2km ötede bir tane daha Bim vardı bu arada saat 10 oldu. Girdim baktım bir tane de orda var onu da aldım. Evde farklı bir yoldan giderken bir tane daha Bim gördüm orda da bir tane var onu da aldım. Ulan dedim herhalde talep yok boşu boşuna alıyorum. Keriz gibi hissettim. Eve geldim 3 tane kutu. Eee napacam ben bunları. Aldım 2 tanesini geri götürdüm. Daha kapıdan girdim gençten bir oğlan, dedi abi bozuk mu geri mi getirdin? Yok kutuyu açmadim bile dedim. Abi bana satar mısın dedi. Satarım dedim cüzdanı çıkardı baktım sadece 50 lirası var. Üniversite öğrencisi gibi bir tipi vardı. Canım sıkıldı, hediye etsem kabul eder misin dedim. Şöyle bir yüzüme baktı şaka ediyorum zannetti. Uzatmadan verdim eline çıktım. Diğerini geri vermedim, bir arkadaşıma hediye ettim. Bir tane kutulu duruyor neyapcam bilmiyorum.
    İlk ben gitmiştim şubeye bi amca gelip hoparlör mü bekliyosunuz diye sordu evet dedim her şubeye 1 adet gelmiş isterseniz diğer şubeyi deneyin dedim o hemen bastı gitti. Sonra bi baba oğul geldi ortaokul öğrencisi babasının koltuğunun altında adamda hareketler belgesel tadında atmaca gibi bakışlar rahat ol evlat o iş bende tripleri. Eleman kapıyı açmaya çalışırken utanmadan bir de alan savunması perdeleme yapmaya çalıştılar baba oğul. Sıra mıra laf anlatmaya hiç gerek yok adama zaten. Elemanda kapıyı açmak için 2-3 anahtar denedi heyecanı doruklara çıkardı. Doğru anahtardan klik sesini duyunca ayağımı içeri atıp kıvrak bir şekilde sıyrıldım. Elemana hoparlör nerde diye sordum kasada dedi. Kasaya giderken yol ikiye ayrılıyor ben soldan adamla oğlu sağdan yardırıyor ama koşu olayına girmediler çok şükür. Ben iki adım farkla hoparlörü kaptım bimdeki elemanlarda bayramlaşacak gibi dizilmiş tvyle hoparlörün önüne. Hemen yapıştırdım soruyu hangi kasaya geçeyim? Hala bir ümit bekliyo baba oğul bi aksilik olur mu diye. Parayı uzatınca seri bir şekilde ayrıldılar sanırım diğer şubeye doğru bir operasyon için. Ama nafile amca çoktan diğer bime gitmişti bile...
    dibimdeki bimde açılış saatinde gitmeme rağmen ürün yoktu. sorduğum eleman saf ayağına yatarak abi o ürün bu hafta mıydı diye sordu? belli ki iç etmişti ürünü. sonra ben vakit kaybetmeden diğer şubenin yolunu adımlarken bir yandan da kesin şikayet edeceğimi düşünüyordum o bimi. sonra nedense içime tuhaf bir empati geldi. ben bimin elemanı olsaydım, üç kuruş maaşa sabahtan akşama kadar it gibi popomu yere bile koymadan haftada bir gün izinle çalışsaydım, ve böylesine sıcak bir fırsat ayağıma kadar geldeydi napardım? valla hiç gözünün yaşına bakmazdım kimse kusura bakmasın. En yakınızdaki bir şeye siz sahip olamazken başkaları gelecek sahip olacak bu insanlarda da nefs var, çoğu da gencecik daha bıyıkları yeni terlemiş. üç kuruş kar edecem diye insanların ekmeği ile oynamaya gerek yok. bimin kodaman hissedarlarına yaptırım uygula gücün yetiyosa... dedim kendi kendime
    bu sabah yaşadıklarım özetle.. 08:55 kapıda beklemeye başladım genç bir arkadaşın telefondan konuyu incelediğini gördüm. dh ölücüsü(adayı) kardeşim kapıda benden ön kısımdaydı. bende böyle bi cihazı çinden almayı düşünüyordum. hani öne filan geçmeye çalışmadım. o arkadaş ve bi tane teyze önümden direk bu insert ürünlerinin olduğu standa gittiler. bende kasaya yöneldim oradadır diye kasadaki eleman benden daha heyecanlı abi monütörün yanında koş yetiş demesiyle teyze ve dh ölücüsü arkadaşım nasıl olduysa kutuyu görememişler ve ben cihazı aldım. değişik bir mutluluk forum ruhunu hissettim tabi. kız arkadaşım araçta bekliyor bu arada cihazı gördü hadi bana da alalım demesiyle 3. bim mağzasında koşar adımlarla 2. cihazıda almış olduk. artık cihazları evlenince birleştitiriz piyasa fiyatı 100 tl civarı bi ürün fakat 2016 yılı bizler için zayıf geçtiğindenmidir anlamadım mutlu olduk. 2017 yılının bol fırsatlarla geçmesi dileğiyle.. konu sahibi arkadaşıma teşekkürler..
    forumun en ilginç başlıklarından,

    Bir tarafta ihtiyacı olmadığı halde alanlar,

    bir tarafta alamadığı için üzülenler

    bir de fazladan alıp satmaya çalışıp bir de üstüne nasıl amdım ama kahkaha nidaları atanlar.

    Tüketim çılgınlığı böyle bir şey işte, ihtiyacın yoksa alma kardeşim, fazla alıp ihtiyacı olana engel olma kardeşim,
  • Ortalama piyasası 100 dolayjlarıydı bunun. Fiyat iyi.
  • Bim.. bitmemiş??
  • süper fiyat. 2 tane alınca stereo oluyor. bir adet var gayet memnunum. bulursam ikinciyi de alırım. acaba tv alana mı o fiyat geçerli?
  • Güzel fiyat, muhtemelen kapışılacaktır.
  • Çalışanlar yıkar o bimi biz de bu fotoğrafa bakar dururuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yapıştırırım 2 tane..
  • Ne zaman geliyor arkadaşlar ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 aralık görünüyor, tam modeli ne acaba ? Ses kalitesi hakkında fikri olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 110 liraya almıştım fiyat çok iyi
  • lg music flow p5 galiba ürünhttp://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-NP5550B



    Teknosa da 130 tl

    Hepsiburada da 140 tl

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basim hatasi var 2.5 mm giris diyor hiç zannetmiyorum kac cihazda 2.5 mm giriş var. Fiyatta da hata olabilir boyleyse kullananlar jbl go ya gore karsilastirabilir mi o cok hosuma gitmisti bu fiyattan benzer kaliteyse alinasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB den MP3 de calıyor mu bu?
  • Usb girişi yok hocam cihazda bluetooth olarak bağlanıyor, yazılmamış ama arkadaşın dediği gibi 3.5luk giriş varsa auxlada bağlantı yapılır tahminimce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane kalirsa alırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulursam alırım 1 adet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cingibi

    http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-NP7550

    ürün bu sanırım

    Bunu o fiyata vermezler sanırım. P5 modelidir renkli olanlarından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandım ben ses az geliyor ona gore jbl go ile kıyaslayınca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feumarte -- 8 Aralık 2016; 22:45:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.