Şimdi Ara

lg monitör bazen açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • lg lcd monitör var 2 yıl geçtiği için garantiye yollayamıyorum. sakarya'daki yetkili servise götürdüm adamlar açıldığını söyledi. geldim eve sahiden açılıyor. yaklaşık 2 hafta geçti yine aynı sorun. ne ışığı yanıyor ne bir tepki. bu sorunun kaynağı nedir? yeniden teknik servise götürdüğümde ona göre söylemeyi düşünüyorum. çünkü adamlar taktığında yeniden çalışma ihtimali var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godamanx -- 31 Aralık 2010; 20:05:54 >



  • serviste calisiyor ama evde arada problem yapiyorsa elektrik sisteminden filan olabilir mi?madem garantisi yok parayla yaptiracaksin o zaman emin ol aletin bozuk oldugundan.benim tavsiyem bir arkadasinla degis monitorleri.aldigin monitor de problem yapar ve verdigin monitor problem yapmazsa elektirik sisteminden suphelenebilirsin ama verdigin monitor orada da sorun yaparsa bozuk oldugundan emin olursun.cok yakininda oturan bir arkadasin olmasin sebeke farkli olsun.
  • bugün yine düzelti monitör. kafasına göre kapanıyor 1-2 gün dinlenince yeniden açılıyor. tüplü değil fakat eski monitörlerdeki gibi tüp ömrü bitti şeklinde bir parçasının ömrü mü tükendi acaba..
  • simdi ara sira yapiyor dersen baska elektirik sisteminden suphelenebilirsin ama 1-2 gun dinlenince aciliyor dersen baska o zaman monitorde kesin ariza var.2 haftada garanti sorun veriyorsa birakacaksin servise 2 hafta kullanacaklar.omru bitme olmaz da bir parcasi yanmis bozulmus olabilir omurleri bu kadar kisa degil lcdlerin.yine elektirik sistemi diyorum ups kullanirsan daha iyi olur elektrik dalgalanmalari bu aletlere iyi gelmez.
  • Aynı sorun bende oldu. 4-5 yıllık lg monitörüm arada bir açılmamaya başladı. Kablolar kesin sorunsuz. Zaten güç ışığı yanmıyor sıkıntı olunca. Prizi düğmeden kapatıyorum,sabah açınca çalışabiliyor. Fiş ve monitörü kıpırdatmıyorum bile. Arıza var ama ne arızası bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.