Şimdi Ara

LG Mobile büyük kayıp yaşıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Batsın bu dünya batsın bu cep telefonu :D

• g5 den umduğunu bulamadı lg v20 de kurtarması zor artık g6 ya..

• Yeniden yapılanma sürecine giriyoruz derler seneye piyasadan usulca çekilirler. Bakınız Lg notebook, HSBC bank

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonborn95

Lg g2 ekran sararması
    Lg G3 aşırı ısınma
    Lg G4 bootloop + ghost Screen (Ayıp hala üretiyor sorunlu telefonu)
    Lg G5 ghost Screen
    Lg Flex Aşırı ısınma

Az bile olmuş. Adamların sorunsuz tek bir telefonu yok. Paralel ithalattan alan millet aylarca süründü yaptırmak için.

Gflex 1 kasa üst kısmı çatlama ghost screen çok çabuk kasa soyulması

Şu anda uzun vadeli kullanımda en az sıkıntı veren LG cihazı Gpro 1.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

samsung ve lg de aradığım tüm özellikler var,ancak lg de yine çıkarılabilir pil var ve ben bunu çok seviyorum.hafıza kartsız,arkası açılmayan yazılımı yasaklı,yandan düğmeli kısır telefonlara illet oluyorum.seneye lg g5 1300 lira civarı bulunur sonraki cihazım g5 olacak sanırım.g6 da müthiş değişiklikler olursa belki durum değişir.Ben lg yi seviyorum.

LG değiştirilebilir bataryayı hiçbir zaman terketmeyeceğini açıkladı. Ve belirttiğin gibi yazılımla oynama yasağı da koymuyor. Bunlar android için çok önemli çünkü android demek özgürlük demek. Kısıtlanmak isteyen zaten iphone alır.

Android de özgürlüğü ortadan kaldırmayı isteyen bir tek samsung var. Apple in yolundan gitmeye çalışıyor. Önce bir hafıza kartı yuvası koymamalar. Tek parça gövde yaparak bir bataryayı bile değiştiremeyeceğimiz. Bir batarya değişimi için bile servise mahkum kalacağımız telefonlar uretterek.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Sony-LG vb... gereksiz firmalar artık telefon işinden çekilse de, piyasa biraz tekele dönse. En azından Samsung'da hem Apple en üst seviye hemde diğer alt seviye markalar ile kapışacağım diye kendini rezil edip 30.000 model çıkarmaz senelik.

Sony orta segment telefon yapar 8gb dahili koyar, LG'nin tüm telefonları sorunlu ve tipsiz ve yine haddinden pahalı.

Piyasanın tekele dönmesi son kullanıcının yararına mı olacak.

• dragonborn95 D kullanıcısına yanıt
    Samsung un sorunsuz telefonu varsa söyle bilelim

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam g2 hala kullaniyorum nazar değmesin iphone 4s alsaydim ayni zamanli pertti su an

• Beyler bi dakka şimdi... Ben LG V20 almayı kafama koymuştum, donanım olarak çok müthiş bir cihaz ve LG'nin fiyat politikası da malumunuz. Ucuz veriyorlar telefonları.

Ne diyorsunuz LG V20 yaramaz mı sizce?
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Lg bu defa işi sıkı tutmuş ve v20 çok ciddi testlerden geçmiş iyi olacağına şüphem yok. Lg nin yaptığı açıklama 2017 de tam tersine yatırımlarını arttıracağı yönünde

• quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Beyler bi dakka şimdi... Ben LG V20 almayı kafama koymuştum, donanım olarak çok müthiş bir cihaz ve LG'nin fiyat politikası da malumunuz. Ucuz veriyorlar telefonları.

Ne diyorsunuz LG V20 yaramaz mı sizce?

Alma hocam alacaksan da bekle

Neden dersen ilk olarak g4 örneğini vereyim; telefonu aldık üzerinden süre geçti patır patır anakart arızası verdi. Şu an milletin telefonu dökülüyor, kavga dövüş gırla. Lg 3 maymunu oynuyor ve hala bu telefonu satıyor :)

Lg müşteri hizmetleri berbat, yasal haklarını bile sana vermiyorlar.

Fiyat çok hızlı düşüyor.

Ben lg marka ürün almamaya tövbe ettim.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Verdiğin 3 milyarın çoğu devlete gidiyor tel üreticisine değil

• LG Mi? G2'den Sonra Mobile tarafı benim için sona erdi.

• Kim ne derse desin, kullanıcı dostu bir firmadır LG. Evdeki televizyondan tut ses sistemine kadar çoğu markada LG'yi tercih ederim, adamların F/P oranı çok iyi. G3 kullanıyorum 1,5 senedir, muhtemelen seneye değiştireceğim ama piyasada hâlâ bu telefonun üstüne çıkılabilmiş bir özellik yok. Şöyle böyle diyen tiplere de gülüp geçiyorum. V10-V20 tasarım olarak efsane cihazlar zaten. Seneye biraz daha fiyatları düşünce sıcak fırsatlar açısından çok daha yararlı ürünler olacaklar.
  • Bu kadar sorunlu cihazla ben daha büyük zarar bekliyordum açıkçası.

Siz bide Lg Türkiye'nin çakallıklarini görün.

Ayıplı mal kararli telefonumun parasini iade ederken 280 lirami kestiler.Ustune bide bana goya yargitay karari diye sacma sapan alakasiz bir bilgisayar firmasinin mahkeme kararini gonderdiler.Zaten aylarca ugrastirdilar bide terbiyesizlieri gdi ustune.

Bu kadar ahlaksiz bir firma iste.Bin beter olsunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Vestel'in Lg nin yerini alabilmesi icin öncelikle telefon üretebilmesi gerekir

sanırım haberin yok. MANİSA da üretiliyor telefonlar.
    Ki bence 10 seneden Türkiye de milli bilinç oturursa yerli telefon kullanımı ile döviz yurtdışına çıkmayacak. bu da büyümeyi o da gelir dağılımında adalet ve kişi başına geliri artıracaktır. ama hainler boş durmuyor Patlayacak samsung alıyorlar

Telefonun en önemli bileşenleri; İşlemci, Ekran, Ram, Kamera, Sensor vs. vs. Hangisi Manisa'da üretiliyor, bizi de aydınlatır mısın?

Telefonların kalitesi tartışılır. Ama bunların hepsinin üretim yeri uzakdoğu. Bütün dünya bu şekilde yapıyor. Saçma sapan çamur atıp durmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Vestel'in Lg nin yerini alabilmesi icin öncelikle telefon üretebilmesi gerekir

sanırım haberin yok. MANİSA da üretiliyor telefonlar.
    Ki bence 10 seneden Türkiye de milli bilinç oturursa yerli telefon kullanımı ile döviz yurtdışına çıkmayacak. bu da büyümeyi o da gelir dağılımında adalet ve kişi başına geliri artıracaktır. ama hainler boş durmuyor Patlayacak samsung alıyorlar

Telefonun en önemli bileşenleri; İşlemci, Ekran, Ram, Kamera, Sensor vs. vs. Hangisi Manisa'da üretiliyor, bizi de aydınlatır mısın?

Telefonların kalitesi tartışılır. Ama bunların hepsinin üretim yeri uzakdoğu. Bütün dünya bu şekilde yapıyor. Saçma sapan çamur atıp durmayın.

Telefonların kalitesi tartışılır nasıl bi laf ? Zaten tartışmamız gerekiyor . Yerli üretim (birleştirim) diye gözümüz kapalı almak zorundamıyız kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkylmz19990102 -- 30 Ekim 2016; 14:45:01 >

• Hobar kullanıcısına yanıt
    "Yerli üretim yapıyoruz" aldatmacasıyla firmalar dışarıdan ithal telefonlara baskı ile ek vergi getirtiyor. Kendilerine taksit, dışarıdan gelenlere peşin satış zorluğu çıkarttırıyorlar. Ederi 499 TL. olacak telefonu 999 TL.'den satmaya çalışıyorlar. Siz uyumaya ve aldatmaca "Yerli" tüketime devam edin. "Bu durumdan kaçınılmaz" diye keyif almaya başladıysanız, o sizin sorununuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 30 Ekim 2016; 16:24:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zampara1234

quote:

Sony-LG vb... gereksiz firmalar artık telefon işinden çekilse de, piyasa biraz tekele dönse. En azından Samsung'da hem Apple en üst seviye hemde diğer alt seviye markalar ile kapışacağım diye kendini rezil edip 30.000 model çıkarmaz senelik.

Sony orta segment telefon yapar 8gb dahili koyar, LG'nin tüm telefonları sorunlu ve tipsiz ve yine haddinden pahalı.

Piyasanın tekele dönmesi son kullanıcının yararına mı olacak.

Evet zaten şuan yine kazıklanıyoruz.

En azından öbür türlü 1500TL'ye 8GB dahili hafıza telefon satmazlar.

Birisi 2000TL'ye, diğeri 5000TL'ye kazık atar, bizler de 5 yılda bir telefon alırız mutlu mesut.

Asıl o zaman 8gb dahili hafızaya 2000'in üzerinde para verirsin. Tekabet ortadan kalkınca ne olacak sanıyorsun ki..?

Firmalar para kazanmak için üretim yapar. Amaçladıkarı tek şey daha düşük maliyet daha yüksek kazançtır.

Samsung geçen seneki modellerinde hafıza kartı yuvasını kaldırdı. Peki ne oldu da şimdi tekrar harici hafıza kartı yuvası koydu telefonlarına..?

Piyasada seçeneksiz kalırsan elin mahkum o ne üretirse, kaç para fiyat etiketi koyarsa almak zorunda kalırsın. Bukadar basit.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    VESTEL üretiyor ama tasarımı ve fiyatlandırmada kötü...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.