Şimdi Ara

LG Mobile büyük kayıp yaşıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya işte herkes sizin gibi idrar yarışına girmiyor. herkes teknoloji bilmek sevmek zorunda değil. FACE ye girsin whatsapp kurulsun Alo desin modunda. öyle insanlar Vestel bence çok güzel. Ha sen bütçeni Ruhunu ve benliğini Elmaya Samsung a falan satarken Ben Muhattap olduğum müşterilerim ve bayilerime yakın olmak için HTC10 kullanıyorum. Sense mense anlamam. MEGAPİKSEL bilmem. Çağrı gelir konuşurum. AMA BENİ AŞAĞILAYAMAZSINIZ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batar ınslalah g4 foruma girin telefondan çok servis arıza kronik soru ve lg servis rezaleti konuşuluyor, g5 aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Ya işte herkes sizin gibi idrar yarışına girmiyor. herkes teknoloji bilmek sevmek zorunda değil. FACE ye girsin whatsapp kurulsun Alo desin modunda. öyle insanlar Vestel bence çok güzel. Ha sen bütçeni Ruhunu ve benliğini Elmaya Samsung a falan satarken Ben Muhattap olduğum müşterilerim ve bayilerime yakın olmak için HTC10 kullanıyorum. Sense mense anlamam. MEGAPİKSEL bilmem. Çağrı gelir konuşurum. AMA BENİ AŞAĞILAYAMAZSINIZ...

Banane kardesim ne kullanirsan kullan beni ne ilgilendirir. Git vestel al.

• Beter olsun üst üste 2 kere servise yolladım G3'ümü. 2 gün önce geldi. Sim kart okumuyor, kasıyor, kamera lensi çizik, aşırı ısınıyor, kendi kendine restart atıyor. Yolladım servise ilkinde 2 haftada sadece yazılım güncellemişler. Tabiki hiçbir sonuca çare olmadı. 2. Gönderişimde 2.5 haftada bataryayı değiştirmişler ve güncelleme yüklemişler. Bu servisin kafasından ben de istiyorum. Diyorum sim kart okumuyor, bakıyorum batarya değiştirildi diyi ya

LG G3 ile zar zor yazılmıştır.

• g2 tasarimini degistirmeden ayni kasa ile telefon satsinlar. yeterli olur

• Donanım olarak piyasadaki her cihazla aynı donanımı sunuyor. Lg ye bu hale getiren kronik sorunlara çözüm bulamayisi oldu. G4 den bu yana devam eden ghost screen g5 de aynı devam ediyor. Kasa problemleri aynı şekilde devam ediyor. Donanım olarak cihazları okey fakat kronik problemler fazlasıyla can sıkıyor. G5 serviste ghost screen den dolayı değişti. Gelen g5 de bir ay sonra yine ghost screen başladı.

• G4'lerin %90'ı anakart arızası verirse normal tabi ki de düşüş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: GLaDiaTR01

G2den sonrası yalan

G2 den sonraki modellerin yüzüne bakmam

• samsung ve lg de aradığım tüm özellikler var,ancak lg de yine çıkarılabilir pil var ve ben bunu çok seviyorum.hafıza kartsız,arkası açılmayan yazılımı yasaklı,yandan düğmeli kısır telefonlara illet oluyorum.seneye lg g5 1300 lira civarı bulunur sonraki cihazım g5 olacak sanırım.g6 da müthiş değişiklikler olursa belki durum değişir.Ben lg yi seviyorum.
  • G4 ün 2.5 aydır garantide batsın iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Ya işte herkes sizin gibi idrar yarışına girmiyor. herkes teknoloji bilmek sevmek zorunda değil. FACE ye girsin whatsapp kurulsun Alo desin modunda. öyle insanlar Vestel bence çok güzel. Ha sen bütçeni Ruhunu ve benliğini Elmaya Samsung a falan satarken Ben Muhattap olduğum müşterilerim ve bayilerime yakın olmak için HTC10 kullanıyorum. Sense mense anlamam. MEGAPİKSEL bilmem. Çağrı gelir konuşurum. AMA BENİ AŞAĞILAYAMAZSINIZ...

O savundugun vestelin venus 3 cihazi 1.37 sar degeri 1 aya kalmaz kısır olursun madem cagri gelip konusuyorsun niye htc 10 aldin? eski tuslu telefon kullaninca uzaklasiyon mu? Kusura bakma ama boyle bilip bilmeden laf yapinca milletin seni asagilmasi normal.

• Lg pişmanlıktır satın alınması sebebi sadece ucuz olmasıdır zira g2 ye tapan kullar da aynı sebeple yapıyor yoksa bir çok modeli ekran sararması sorunu ısınma sorunu ve reboot problemi yaşıyor ancak rekabet ve kullanıcı açısından batması kötü olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: GLaDiaTR01

G2den sonrası yalan

G2 den sonraki modellerin yüzüne bakmam

Yüzüne bakma doksanına bak sen de.

• Tüm markalar zarar ediyor buna apple da dahil mobil alanda genel bir daralma söz konusu bunu yalnızca lg ye mal etmek art niyetliliktir. Bende g4 te bootloop ve ghost screen yaşadım ama markayı kötüleyemem şuanda v10 kullanıyorum son derece memnunum ghost screen denen olayda sadece düz gri fonda görünen ve kısa süre sonra tamamen yok olan bir olay. Lg iyiki varsın vestelin dandik donanımını kullanacağıma ghost screen li cihazını kullanırım daha iyi

• g2 ekmeği bu kadar sürdü demek ki ,yine iyi sürmüş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

Beter olsun üst üste 2 kere servise yolladım G3'ümü. 2 gün önce geldi. Sim kart okumuyor, kasıyor, kamera lensi çizik, aşırı ısınıyor, kendi kendine restart atıyor. Yolladım servise ilkinde 2 haftada sadece yazılım güncellemişler. Tabiki hiçbir sonuca çare olmadı. 2. Gönderişimde 2.5 haftada bataryayı değiştirmişler ve güncelleme yüklemişler. Bu servisin kafasından ben de istiyorum. Diyorum sim kart okumuyor, bakıyorum batarya değiştirildi diyi ya

LG G3 ile zar zor yazılmıştır.

Evet böyle abartı mesajlardan da gına geldi.

Ben 1,5 senedir 32GB modelini kullanıyorum yağ gibi akıyor. 2GB RAM olan cihazlar bile kasmazken G3 neden kassın? Çatlak benimkinde de oldu lakin Şengüller yarım saatte değiştirdi ücretsiz bataryayı da hediye etti. Karalamak için başka yollar arayın derim.

G4 ve sonrası arıza yumağı ama.

• Lg g2 ekran sararması
    Lg G3 aşırı ısınma
    Lg G4 bootloop + ghost Screen (Ayıp hala üretiyor sorunlu telefonu)
    Lg G5 ghost Screen
    Lg Flex Aşırı ısınma

Az bile olmuş. Adamların sorunsuz tek bir telefonu yok. Paralel ithalattan alan millet aylarca süründü yaptırmak için.

• Apple ve Samsung tekeline dönüşmüş mobil pazarda böyle bir durumun oluşması bence normal! Çünkü insanlar kaliteden çok marka bağımlısı!. LG zamanında ilk çıkan telefonlarını hem hızlı hemde kaliteli üretipte Samsung'u geçseydi o zaman bu günkü tablo daha değişik olurdu. Mesela OLED ekran kullanımına yıllar yıllar önce başlamalıydı. Kullanıcı arayüzünü de oldukça basit ve hızlı çalışacak şekilde tasarlamalıydı!

• quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Bu ne arkadaş mobil telefon pazarında HER ŞİRKET zarar ediyor?

Biz bu telefonlara boşuna mı 3 milyar veriyoruz?

Kazananlar değişiyor. Sıra Çinlilere geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonborn95

Lg g2 ekran sararması
    Lg G3 aşırı ısınma
    Lg G4 bootloop + ghost Screen (Ayıp hala üretiyor sorunlu telefonu)
    Lg G5 ghost Screen
    Lg Flex Aşırı ısınma

Az bile olmuş. Adamların sorunsuz tek bir telefonu yok. Paralel ithalattan alan millet aylarca süründü yaptırmak için.

+Lg g3 kendi kendine catlama

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.