Şimdi Ara

LG mi SAMSUNG mu yoksa Philips mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
27.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Uzun araştırmalar sonucu LG42lm620s modelini almakta karar kıldım. İstediğim hemen hemen her özellik (3g, browser, flash desteği ve 400mhz) var. Fakat forumda bir çok başlıkta LG ve Samsung hakkında olumsuz yorumlar var.

    Bu ürüne alternatif aynı fiyatlarda (maksimum 2250) Philips yada başka marka/model önerileriniz var mı?

    Şimdiden teşekkürler



  • bende ayni tv yi almak uzereym. Ve ayni soruyu bende soruyorum. Yardmci olursaniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu bu soruyu cevaplayacak kimse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun araştırmalardan sonra LG modeline karar kılmışsın neyi düşünüyorsun ki ? LG televizyon olayının en büyüklerindendir bizdeki 5.yılını doldurdu 1 gün bile teklemedi daha.Güvenle alabilirsin
  • düşündüğüm, bu marka kullanan herkesin bir sorunu olduğu ve altenatif philips öneri almak...
  • Bu tvler arasında büyük farklar var mesela Philips genelde mat ekran kullanır çok ışık yada güneş alan bir yerde duracaksa tv Philips mantıklı. Ben canlı renkleri severim diyorsanız Samsung zaten bu konuda çok övünüyor. Daha doğal renkler olsun canlıya gerek yok diyorsanız panasonic ve sony olabilir ayrıca sony mat ekranda da iyidir. amblight özelliği var Philips tvlerin derinlik katıyor güzel bir özellik. yanlız LG den şikayet eden insan çok duymadım oda konunun başka bir boyutu.
  • tv konusunda samsung olayı bitirdi bence tknoloji marketlerde her iki tv yi izleyip farkı görün derim .
  • lg ve samsung alıp pişman olan çok kişi var. Tekno marketlerde her yeri zapt etmiş samsung ve lg tvlere güvenmeyin. Onlar belli bir reklam anlaşması karşılığı o kadar çok ürün gösterimi yapabiliyorlar. Bu piyasada kendini ispatlamış markalar bellidir zaten. toshiba, sharp çok fazla bulamazsınız. Bulsanızda pahalıdır zaten. bunların dışında sony gayet başarılıdır. philips ise yine bu lg ve samsung dan daha iyidir. En son düşünce lg ve samsung olmalı bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cratos4203 -- 28 Haziran 2012; 15:28:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cratos4203

    lg ve samsung alıp pişman olan çok kişi var. Tekno marketlerde her yeri zapt etmiş samsung ve lg tvlere güvenmeyin. Onlar belli bir reklam anlaşması karşılığı o kadar çok ürün gösterimi yapabiliyorlar. Bu piyasada kendini ispatlamış markalar bellidir zaten. toshiba, sharp çok fazla bulamazsınız. Bulsanızda pahalıdır zaten. bunların dışında sony gayet başarılıdır. philips ise yine bu lg ve samsung dan daha iyidir. En son düşünce lg ve samsung olmalı bana göre.

    Bu reklam anlaşmaları nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz?
  • En son düşünce LG ve Samsung demek ne kadar mantıklı ? Piyasanın en büyüklerinden 2 firma ? Bizim LG Plasma 5.yılını geçti 1 gün bile teklemedi.Kumandası bile hal sapasağlam.Üstelik Türkiye'de servis ağı bakımından sıkıntı çekilmicek iki marka.İnsanları yanlış yönlendirmeyin.Daha dün Toshiba alan arkadaş Türkiye'de kimse ilgilenmiyor Toshiba televizyonlar dedi.Bir kaç kişi de onu doğruladı.Ayrıca Sony'nin televizyonları çok kalitelidir evet ama aynı özellikte LG ve Samsung'tan 2 kat daha pahalıdır.Değer mi peki bence değmez.

    Panasonic televizyonları çok öneriyorlar bu arada onlara da bakabilirsiniz.
  • Bilgi için herkese çok teşekürler, vatan'ın güne özel %25lik indirim kampanyasından az önce 1899 TL ye LG 42LM620S adlım.
  • Hayırlı olsun,iyi seçim
  • 40pfl5507 olabilirdi. Flash Player desteği yok gerçi. arkadaş almış gerçi, hayırlı uğurlu olsun :)
  • Ben dün 3 tane farklı model beğendim. LG Philips ve Samsung. Bu üç modelide tesadüfen yanyana gördüm. Büyük bir tesadüftü benim için. İlk önce dikkatsiz bakışla birşey farkedemedim.Çünkü biranda dikkatsiz baktım. Daha sonra alıcı gözüyle dikkatli bakınca şunu gördüm. Philips görüntü olarak mat ve insanların yüzü tam ayrıntılı ve net değil. Diğer 2 markaya göre bulanıklık vardı. Lg ve Samsung renk canlılığı ve insan yüzleri ayrıntıları bu 2 markada daha belirgindi.Bu 2 si arasında fark aramaya koyuldum. Bu 2 si birbirine yakın geldi. Ama artık pisikolojik mi bilmiyorum. Samsung bariz olarak değilde hani 2 koşucu final çizgisine yaklaşırda birisi 1 adım diğerini geçer ya. Çok az bir farkla diyeyim Samsungu görüntü kalitesi olarak biraz daha iyi buldum. Satıcıya bu renk ayarlamasından mı acaba diye sordum. Çocuk abi hepsi en iyi ayarlarında dedi. Umarım televizyon alacaklara aydınlatıcı olmuştur. Yani philipsi tereddütsüz direkt eledim. Diğer 2 Koreli arasında kaldım. Tercihim samsung.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.