Şimdi Ara

LG LED TV İle Laptop Arasında Hdmi kablo ile bağlantı sorunu ? Bir bakın dostlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG 50LF650V 3D LED'Tv ye samsung NP300-laptopu hdmı ile tv'ye takınca hiç sorun yok ,lakin arada tv'de görüntü gidip geliyor anlık, bunu pc'den 3d film izleyince ,2d izleyincede yapıyor, anlık gidip geliyor saat başı oluyor 20 dakikada oluyor kafasına göre ve donanım sesi çıkıyor, pc yeni aygıt takar gibi bir ses çıkıyor ekran gidiyor anlık hemen geliyor.. hdmı kablo 1.4 hdmı 3d-değil, sonuçta bu tv 1.4a hdmı destekli, laptopta sorun yok içerdeki 82 ekran eski sony lcd'tv yede bağlıyorum hiç bir sorun yok ,,,parazit diycem lakin tv'ye sadece laptop takılı modemide kapadım wifi kapalı yine etti HDMI kabloyu değiştirmeyi düşünüyorum hdmı kablo dandik biraz, sizce sorun nedir arkadaşlar saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 27 Eylül 2016; 15:12:49 >

• farklı çözünürlüklerde dene herz ayarlama yeri varsa herzi değiştir . ekran kartı driverini güncelle tv de farklı hdmi yuvası varsa oraya tak. pc de güç ayarlarını her şeyi yükselt kablo alıcaksan altın uçlu iyi ileten güzel bir şey al kabloda yapabilir bu arada başka oda da lamba yakma felan olmuyor di mi benim tv hdmi da mutfağın ışığını açınca saniyelik göz kırpıyor. akım koruma prizi aldım şimdilik iyi gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.