Şimdi Ara

'LG L1960TR-BF' mi 'SAMSUNG B932' mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arasında 70 milyon fiyat farkı var arkadaşlar LG yi almaya değermi sizce

• kesinlikle LG 1960TR.ben 1760tr modelini kullanıyorum.ama 19" wide sakın alma.sadece filmlerde işe yarar başka hiçbir kullanılırlığı yok.wide alacaksan 20 ve üstü düşün derim.
  • demekki bende bir problem var çünkü 19''WS de her işimi görüyorum.oyun,film,photoshop....vb........
  • benim gördüğüm herkes şikayetçi.dalga geçmek yerine düzgün cevaplar verirseniz daha hayırlı iş yapmış olursunuz.widescreen kandırmacası adlı başlıkta 19 wide ların cidden işe yaramadığı hakkında detaylı anlatım var(hesaplarla).burda şimdi işin detayına inmek anlamsız.isteyen istediğini kullanır.görüş belirtin laf sokuşturmak yerine
  • oyun oynuyorsan ws alman pek iyi olmaz, bu iki modelden de lg 1960tr ama bnm seçimim samsung 961bf
  • LG L1960TR-BF daha mantıklı ;) yinede seçim senin..

konuyu inceleyebilirsin... LG den resimler falan koydum
    http://forum.donanimhaber.com/m_15917554/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 55Q80B Ekran Normal Mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

benim gördüğüm herkes şikayetçi.dalga geçmek yerine düzgün cevaplar verirseniz daha hayırlı iş yapmış olursunuz.widescreen kandırmacası adlı başlıkta 19 wide ların cidden işe yaramadığı hakkında detaylı anlatım var(hesaplarla).burda şimdi işin detayına inmek anlamsız.isteyen istediğini kullanır.görüş belirtin laf sokuşturmak yerine

@lavro arkadaşımızın açtığı konudan bahsediyorsunda sonuna kadar okuma zahmetinde bulundunmu acaba.
    19''WS lerin işe yaramadığı ???????? sanırım millet 17'' den direk 20''- 22'' ye geçti.eee 19''WS ler bir işe yaramadığına göre.
    19''WS ile her bir işinizi görürsünüz.eğer zaten çok iyi bir ekran kartına sahip değilseniz 20''- 22'' monitörlerde 1680 x 1050 çözünürlükte oyunlardan verim alamazsınız.
    ne kadar büyük lcd monitör o kadar iyi ekran kartı.
    ayrıca zaten yeni çıkan oyunlar WS için gerekli çözünürlükleri destekliyor,nette ve film izlemede sağladığı
    avantajlarıda düşünürseniz ..... illaki WS

vede yazdığım yazıda seninle dalga geçmedim yada laf sokuşturmak gibi bir niyetim olmadı alınmana gerek yok.

insanları yanlış yönlendirmiyelim.

• ben çevremdekileri ve kendi deneyimimi değerlendirerek yorumladım.19 wide ların hiçbir avantajı yok.her ne kadar itiraz edilsede BASIK geliyor bana.diğer wide lara baktım tamam avantajı var bunu herkes biliyor.ama 19 wide ların bana göre hiçbir cazibesi yok.belki size göre avantajlıdır ama bana göre değil.millet 17 den 20 ye atlamadı.19 düzkareler var sonuçta ve burda üstteki arkadaşın verdiği linklerde de yine LG 1960TR öneririm.kendim 17" olanını kullanıyorum bana yetiyor zaten.bu benim görüşümdür.ayrıca dediğiniz yerdeki konuyu sonuna kadar okudum.hala 19" wide ın hiçbir avantajı olmadığı görüşündeyim sonuç olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 24 Eylül 2007; 16:51:50 >
  • Bende çok araştırdım WS işini ekran kartım 9600xt 1440x900 kullanmadıktan sonra bi mantıgı yok WS nin mesela 931BW topiğinde herkes cok pişman aldıgına cok problem cıkarmaya baslamıs benım gıbı ekran kartı olanlarda.o yuzden duz kare tercıhım.yalnız LG L204WT-SF diye bir monitör var 20" WS fiyatı da cok uygun 404 milyon kdv dahil bunuda dusunmuyo dıılım aslında. bilmiyorum sız ne dersınız
  • yalnız bunda galiba HDCP desteği yok.sen yine 1960TR modeli üstünde iyi düşün derim.çünkü bunda var.ayrıca kontrıast oranı ve tepkime süresi bakımından da 1960 daha avantajlı
  • bu iki monitor karşılaştırılamaz bile teknik ozellik bakımından LG önde ama sıradan bir kullanıcıysan oyun tutkuna değilsen samsung al derim boş yere extra para verme yani çünkü yabana atılmayacak kadar güzel görüntüsü var 932 nin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

ben çevremdekileri ve kendi deneyimimi değerlendirerek yorumladım.19 wide ların hiçbir avantajı yok.her ne kadar itiraz edilsede BASIK geliyor bana.diğer wide lara baktım tamam avantajı var bunu herkes biliyor.ama 19 wide ların bana göre hiçbir cazibesi yok.belki size göre avantajlıdır ama bana göre değil.millet 17 den 20 ye atlamadı.19 düzkareler var sonuçta ve burda üstteki arkadaşın verdiği linklerde de yine LG 1960TR öneririm.kendim 17" olanını kullanıyorum bana yetiyor zaten.bu benim görüşümdür.ayrıca dediğiniz yerdeki konuyu sonuna kadar okudum.hala 19" wide ın hiçbir avantajı olmadığı görüşündeyim sonuç olarak.

işte bu sana basık gelebilir 19'' ları beğenmeyebilir veya hiç bir işine yaramadığını düşünebilirsin.herkesin zevki ve tercihleri farklı.
    ama genelleme yapmayalım.

quote:

Orjinalden alıntı: nikiforov911
    Bende çok araştırdım WS işini ekran kartım 9600xt 1440x900 kullanmadıktan sonra bi mantıgı yok WS nin mesela 931BW topiğinde herkes cok pişman aldıgına cok problem cıkarmaya baslamıs benım gıbı ekran kartı olanlarda.o yuzden duz kare tercıhım.yalnız LG L204WT-SF diye bir monitör var 20" WS fiyatı da cok uygun 404 milyon kdv dahil bunuda dusunmuyo dıılım aslında. bilmiyorum sız ne dersınız

sahip olduğun ekran kartı ile LG L204WT-SF 'de oyun zor iş. ama diğer uygulamalar için güzel olur.

• LG L1960TR-BF almaya karar verdım yazan herkese çok teşekkürler vatanbilgisayarda 1 ay olu pıksel garantısıde var cok saolun
  • quote:

LG L1960TR-BF almaya karar verdım yazan herkese çok teşekkürler vatanbilgisayarda 1 ay olu pıksel garantısıde var cok saolun

şimdiden hayırlı olsun o zaman güle güle kullan.
  • @nikiforov911 hayırlı olsun.güzel tercih
  • quote:

LG L1960TR-BF almaya karar verdım yazan herkese çok teşekkürler vatanbilgisayarda 1 ay olu pıksel garantısıde var cok saolun

vatandan bugün aldım. 17inç philips crt den sonra bu monitör tek kelimeyle mükemmel.Pişman olmazsınız. Oyun-film performansı harika. Samsung 931bw alacaktım onun yerine lg aldım iyiki almışım.Parasını sonuna kadar hakediyor. Benden 10 puan

• ewt bende 931bw veya 932b alıcaktım ama bunda karar kıldım en iyi tercıhı yaptım galıba fılmlerde patlama sahnelerınde goruntu mu ne kısılıyomus varmı bılgınız
  • MOVIE modunda sahnelere göre kendisi parlaklık ayarlıyor.f-engine tuşundan isterseniz kendiniz de ayar yapabilirsiniz ve bu olay ortadan kalkar.
  • tamam aldıgımda tekrar konusuruz.bide bısey sorucam ben ıskenderunda oturuyorum burda voltaj cok ınıp cıkıyo ups almak lazım mı sızce yanarmı monitör
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.