Şimdi Ara

LG K 10'MU YOKSA LENOVA K 5 -VİPE'Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar dünden beri bizim evde curcuna bitmiyor sebebi ise 14 yaşındaki kızıma bir cep tel sözü vermiştim (max. 700 TL civarı) oda LG K 10'u beğindi fiyatıda makuldu 656 TL civarıydı galiba,yalnız Türkiye Garantili değilmiş İnternette bulduğumuz (Hepsiburda.com'da) Distribütör Garantiliymiş.Aynı LG K 10 Türkiye garantilisi 750 civarıydı galiba ? yani Türkiye Garantili olunca nerden baksan 70-80 TL daha pahalı bu ne iş anlamadım ?

    Alternatif olarak bi dolaşalım dedik (tabi öncesinden yine internetten Lenova K 5 ) BULDUK 650 tl'ye 8 çekirdekli Snapdragon ,2GB Ram vs. vay be iymiş dedik Çarşıya çıktık fazla dolanmadan direk Vatana gittik orda Lenova K5 varmış 700 TL diyor,bende İ-Nette 650'ye gördüm dedim abi doğrudur vs. gibisinden geveledi (bu arada LG K10) u ne yapacaksınız ondan kat kat üstün belirttiğim LENO. K5 var dedi özelliklerini anlattı Snapdragonluymuş Android 5. küsürmüş ama 6'ya yükseltebiliyormuşssun felan dedi,bizde bi muhasebe yapalım geri döneriz gerekirse diye eve gelip İ-Nete baktıki bu LENOVA K5 Türkiye Garantili (650 TL civarı) değil Distribütör Garantiliymiş,hemen yanında bir K5 daha var onun fiyatıda 686 küsür TL idi ama LENOVA VİPE Türkiye garantili yazıyordu,şimdi kafamız karıştı bu LENOVA K5 ve LENOVA VİPE K5,bu iki Cep Tel'in Türkiye Garantisi dışında özellikleri aynımı ? yanı tek ayrıcakları biri Distribütör Garantili.LENOVA VİPE olanı Türkiye Garantilimi ? lütfen beni ivedilikle aydınlatın,çocuk şu an uyuyor uyanınca başlıycak hadi baba yaap birşey gibisinden,

    Türkcesi bu LENOVA K5 serisinin kaç versiyonu var ? ......K5 VE K5 VİPE bunları anladım,başka bilmem gereken bir başka K5 (LENOVA'NIN) varmı ?

    Telefoncu LG yaramaz diyor sizce haklımı ? .....onun dışında benim bu anlattığım özellikler örneğin 8 çekirdekli gibi,Snapdragon İşlecili gibi,kamerasının iyi olanı işte standart LG yada LENOVA'daki gibi kamera özellikli,işte 2GB ram'li vs. siz daha iy bilirsiniz 700 TL civarı bu ikisi dışında (gerçi LG Türkiye Gaarantiliye 780 küsür TL diyorlarda) başka önerisi olan varmı yoksa LENOVA VİPE K5'Şİ ALAYIMMI,ne dersiniz ? (HEPSİBURDA'DA VİPE MODELİNİ BULAMADIM,GÜVENİLİR ALTERNATİF İ-NET SİTESİ VARMI ÖNERDİĞİNİZ ?)







  • k5 yada k5 plus modeline bak, pil olarak daha iyi
  • Kardeşim senin kafa hayırlısıyla going to go. Altta ki linkten Lenovo K5 al ve keyfine bak, gerisini karıştırma.

    http://www.hepsiburada.com/lenovo-k5-pm-telceplenk5
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Kardeşim senin kafa hayırlısıyla going to go. Altta ki linkten Lenovo K5 al ve keyfine bak, gerisini karıştırma.

    http://www.hepsiburada.com/lenovo-k5-pm-telceplenk5

    @damn2u kardeş benim kafa herzaman it is off my head with verry power,and you ? hehe

    Lenova K5 Plus aldım gitti................




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.