Şimdi Ara

LG IPS236V IPS Monitör [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
10
Favori
71.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar... Bu aksam vatan bilgisayardan aldım monıtoru diğer magazaların hıcbırınde yoktu. (bazısını gezdım bazısının musterı hızmetlerını arayıp stok sordum) sadece vatan da buldum ve aldım.Parlaklık ve renk ayarından baska bırsey yapmadım.Birde ekran da bazen titremeler oluyor sebebi nedir ve nasıl yok ederım.Teşekkürler

EDİT...Bayrampasa Forum Istanbul 'da Teknosa da 715 Lira idi. Vatan da 525 lira diyince git oradan al dedi Nazik satış temsilcisi bizde tek fiyat dedi.İndirim yapmıyoruz dedi.Saturn de olsaydı monitor Vatan'ın Fiyatından asagıda verecekti stok yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SRKN32_IST -- 12 Mart 2012; 23:19:17 >
  • IPS236V monitörün ölçüleri

LG IPS236V IPS Monitör [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuurai

LG IPS236V IPS Monitör [ANA KONU]

Şöyle kaç cm geliyor diye sormak istemiştim. Becerememişim.

42cm
  • Çok teşekkürler. Yarın alıyorum o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuurai -- 13 Mart 2012; 2:05:30 >
  • Diziyi yarıda kesip buraya yazmadan duramadım.

Ben yıllardır dizi/film izliyorum diye kandırıp durmuşum kendimi yahu, dizi izledim ya 720p ya full hd, emin değilim ama tek diyebileceğim bu nedir ya :=) olağan üstü görüntü, renk... bundan önce izlediğim 11 bölümü eski monitörümde izlediğime üzüldüm şimdi :)

diğer testler çok yakında...
  • dcorp@ hocam ne kıskandırdın yahu?
  • dusty hocam siz hala almadınız mı yoksa :) en son araştırıyordunuz..

(yalnız konu da maşallah monitör alma rehberi gibi olmuş. )
  • Yok hocam, ben hala alamadım. Hala o mu, bu mu derken araya bir de 430 liralık doğalgaz faturası reklamı aldım. Güzel oldu o O yüzden ben mutemadiyen pusuda kalacağım sanırım ama kampanya kovalıyorum. Hiç belli olmaz iyi bir fiyata bulursam
  • bu monitör hakkında herkes çok olumlu şeyler söylüyor ama ben aldığımdan beri ya birşeyleri eksik yapıyorum, ya da monitörde bir sorun var; VGA çıkışından bağladığım monitörde görüntü ekrana tam otururken HDMI ile bağladığımda sağda-solda 1-1.5 cm, altta üstteyse yarımşar santim kadar boşluk kalıyor, tam oturmuyor; ancak çözünürlüğü 1680x1050'ye düşürünce tam oturuyor; bu konuda bilgisi olan var mıdır? (üstelik HDMI ile bağladıktan sonra normalde de zaten görüntü kalitesinden pek memnun değilken iyice düşüş oldu; monitör şu an sanki üzerinde plastik bir tabaka varmış gibi çok da net olmayan bir görüntü veriyor; bugün monitörü aldığımın 3. günü; bilgisi olan birileri yol gösterirse ona göre "sorun bende" diyerek tavsiye edilenleri yapmayı veya monitörü bir kaç saat içinde iade etmeyi düşünüyorum; "acil" bilgi verebilecek olan var mıdır?

• sanırım ekran kartınız AMD. Catalyst CC'ye girip, ekranlarım sekmesi içinde overscan ya da tarama seçeneğini bulup, "0" yapın. Düzelir o boşluklar. Ekranla değil, grafik kartınızla ilgili bir durum o
  • ekran kardım ATI Rodeon HD 3300 diye bir model; Catalyst'i henüz denemedim ama monitörün ayar seçenekleri arasında "overscan" diye bir seçenek vardı; onu "on" yapınca görüntü biraz daha büyüdü; alttan üstten tam oturdu ama hala sağdan soldan boşluklar var?
  • cumartesi sipariş verdim hala bekliom of vatan offf :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

IPS235V modelinin incelemelerine ve panel tipine bakmak lazım diğer özellikleri aynı demeden önce. Araştıralım bakalım.

anaaaa Prenses
  • quote:

sanırım ekran kartınız AMD. Catalyst CC'ye girip, ekranlarım sekmesi içinde overscan ya da tarama seçeneğini bulup, "0" yapın. Düzelir o boşluklar. Ekranla değil, grafik kartınızla ilgili bir durum o

Benimde bir sorunum görmüşken sorayım dedim monitörüm full hd destekliyor ekran kartımda gtx 560 ti güncel driverlar falan yüklü fakat masaüstü çözünürlüğünü full hd yaptıpımda renkler değişiyor + ekran taşıyor. Aynı monitörden bi tane daha var oda başka bilgisayara bağlı fakat onda böyle bir problem yok. Onun kartıda gts450 olması lazımdı. Sorun nerde ? Bu arada 1680x1050 ye alınca düzeliyor.

• quote:

sanırım ekran kartınız AMD. Catalyst CC'ye girip, ekranlarım sekmesi içinde overscan ya da tarama seçeneğini bulup, "0" yapın. Düzelir o boşluklar. Ekranla değil, grafik kartınızla ilgili bir durum o

Sizi konu dışına taşımışlar haberiniz olsun.
  • quote:

Size erkek diyorlar doğru mu?
  • Işık sızma olayı varsa almayın iade edin.lcd ekranda olur gibi yalanlara kanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 13 Mart 2012; 22:34:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Size erkek diyorlar doğru mu?

Allah ım soruya bak Doğru olmasa nolacak ki

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

Işık sızma olayı varsa almayın iade edin.lcd ekranda olur gibi yalanlara kanmayın

Kardeş bu güne kadar kullandığım monitörler;
    Satın aldıklarım Samsung 226bw, PX2370, Acer x233, v233, lg v2350, onun dışında daha onlarca monitör kullandım ve şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, bu monitördeki ışık sızması bunların bir çoğundan daha az, bu monitörün sorunu ışık sızmasından çok sızmanın dengesiz olması, 4 köşenin 3 ünde sızma var bu da ister istemez dikkat dağıtıyor

Bu arada niye oturup bu kadar insana yalan söyleyim veya diğer arkadaşlar niye dönüp yalan söylesin, sizden ricam kelimelerinizi biraz daha dikkatli seçin

• Birşey ilgimi çekti, sizde de oluyor mu? Ekran kartımın hdmi girişine bağladığım monitör, dvi girişine bağladıklarımdan farklı tonda renk yansıtıyor (black level i z ve çok yapmama rağmen farklılık var).

3 ips236 mevcut, tam ortadaki hdmi ile bağlı, onun verdiği beyaz ile sağında ve solunda kalanın verdikleriyle uyuşmazken, sağ ve solda kalanlar birebir aynı rengi tutturuyor. ben bağlantıya bağladım olayı ama farklı bir durum olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.