Şimdi Ara

LG IPS236V IPS Monitör [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
10
Favori
71.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

IPS235V'nin 22" olanı LG Flatron IPS225 incelemesi:
    http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/lg-flatron-ips225-p11774/test.html
    Google Çeviri

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

O zaman siz bana bir monitörden neler beklediğinizi yazın, ben ona göre öneri sunayım size.

3 yıldır Samsung 2232bw kullanıyorum, yeni alacağım monitörden beklentim full hd olması, filmlerde ve oyunlarda kaliteli-net görüntü almak.. Ve tabiki sorunsuz olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

@dusty, Prenses falan olmuşsun, ne iş?

IPS235V'nin 22" olanı LG Flatron IPS225 incelemesi:
    http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/lg-flatron-ips225-p11774/test.html
    Google Çeviri

Yakışmış ama değil mi? Forumu tek prensesi olarak ünvanımı taşıyorum gururla

Yarın işim yoğun olmazsa hemen çeviririm bu incelemeyi. Koyarım buraya hocam. Güzel bir inceleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: PVH

quote:

O zaman siz bana bir monitörden neler beklediğinizi yazın, ben ona göre öneri sunayım size.

3 yıldır Samsung 2232bw kullanıyorum, yeni alacağım monitörden beklentim full hd olması, filmlerde ve oyunlarda kaliteli-net görüntü almak.. Ve tabiki sorunsuz olması.

O zaman sana full HD, IPS panel bak derim. Kalite dediğin şey tutarlı renklerle daha da artış gösterir ve bakış açısına bağlı kalite kaybı yaşamazsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PVH

quote:

O zaman sana full HD, IPS panel bak derim. Kalite dediğin şey tutarlı renklerle daha da artış gösterir ve bakış açısına bağlı kalite kaybı yaşamazsın.

Teşekkür ederim, birde gidip kendim görüp incelemem lazım sanırım, ondan sonra aradaki 100-150 tl lik farka değermi sorusuna net cevap bulunur :)

• Sıradaki tavsiyemi sen zaten vermişsin hocam kendi kendine. Yalnız göreceğin yerde ne yap, ne et ayrı incele. Çoklayıcılarla bağlanmış haline aldanma. Hiçbir monitörün kalitesi teknomarketlerde belli olmaz bağımsız bakılmadığı sürece.
  • İnceleme için teşekkürler.

Renk hususu 5 yıldız almış. Fabrika çıkışı olarak tam kalibre edilmiş demişler. Acaba 23 inch olanıda aynı şekilde başarılımıdır renk üretimi konusunda...

Mağaza satış fiyatı 199 euro bu ürünün, internet satışı 170 küsür euro. 199 euro olarak almaya değer mi 23 inch olanı? Karar verme hususunda daha fazlasıyla vaktim var (7 gün) tabi internet üzerinden sipariş ediceksem bugün yarın sipariş etmem gerekiyor sağlama almak adına. Dönüş tarihimden sonra gelirse monitör hüsrana uğrarım

Bunun yanısıra Türkiye fiyatına avantaj sağlamak kaydıyla 300 euro gibi bir rakama kadar da açılabilirim. Bu doğrultuda başka tavsiyeler varsa onlarıda değerlendirebilirim. Aslında uygun fiyatlı 27" bir ips panel olsa 27" almayı yeğlerdim. Gerçi onda da çözünürlük yetersiz kalır gibime geliyor.. Ama tam da emin değilim.

• ips235v ile ilgili oldukça detaylı bir inceleme
    http://www.prad.de/en/monitore/review/2011/review-lg-ips235v.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: freehnd

ips235v ile ilgili oldukça detaylı bir inceleme
    http://www.prad.de/en/monitore/review/2011/review-lg-ips235v.html

Bu siteyi yarım saat önce falan görmüştüm ama yalnışlıkla unutup bilgisayarı yeniden başlatmıştım, haliyle kapandı kayboldu.

Şimdi tekrardan bulabilmek hoş oldu, hemen inceliyorum.

• Arkadaşlar monitörü aldım. Renkleri güzel veriyor. Kalibrasyon 0 hiç yapmadım ve kurcalamadım.

LG IPS236V IPS Monitör [ANA KONU]

Resimlerdeki parlaklık 100. 254'ü rahat görebiliyorum. Kalibrasyon 0. Işık hüzmesi var mı acaba ? Değiştirmem gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smırnofff -- 5 Mart 2012; 22:21:40 >

• Var bir parça sanırım ama dengeli dağılmış gibi gözüküyor tabi bunu çeken fotoğraf makinesinin perde hızı da önemli.

Seni rahatsız etmiyorsa sıkıntı olmaz fikrimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cicihost

Var bir parça sanırım ama dengeli dağılmış gibi gözüküyor tabi bunu çeken fotoğraf makinesinin perde hızı da önemli.

Seni rahatsız etmiyorsa sıkıntı olmaz fikrimce.

Valla hocam şöyle diyim resimdekilerin hiç birini göremedim ben. Sağ altta kabul edilebilir bi seviyede var. Fotoğraf Makinesinden resimi gördüğümde tekrar monitöre baktım, resimdeki doğruluk payı çok azdı. 8 Mekapiksel bu arada.
  • Gayet iyi durumda kardeş, bundan daha iyisi zaten olmaz, gülegüle kullan
  • Elimde işle ilgili birkaç çevirim olduğundan çok kapsamlı okuyamadım ancak genel anlamda baktığımda IPS235 ve IPS236 arasındaki en en en belirgin fark ilk olarak tasarım. Ve yine sanırım malzeme kalitesi de IPS236V'den biraz daha düşük. Grey to Grey'de 5 ms'lik bir tepkime süresi ölçülmüş. Malzeme kalitesini onlar da beğenmemiş ancak sonuçta da tam bir fiyat/performans ürünü denmiş.

• quote:

Elimde işle ilgili birkaç çevirim olduğundan çok kapsamlı okuyamadım ancak genel anlamda baktığımda IPS235 ve IPS236 arasındaki en en en belirgin fark ilk olarak tasarım. Ve yine sanırım malzeme kalitesi de IPS236V'den biraz daha düşük. Grey to Grey'de 5 ms'lik bir tepkime süresi ölçülmüş. Malzeme kalitesini onlar da beğenmemiş ancak sonuçta da tam bir fiyat/performans ürünü denmiş.

Teşekkürler, o halde 235v ürünü de alınabilir gibi.. Tabi kasa çok basit değil ise..

Almanya Media Markt'da sanırım 170 euro fiyatı varmış şuan bu ürünün. Tepki süresi nasıl acaba ürünün, ips236v kıvamında mı?

• Malzeme kalitesine epey laf atmışlar ama tepkime süresini beğenmişler. Görmeden almamak lazım. Duruşunu ayarlarken gıcırtılar geldiğii filan yazmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Gayet iyi durumda kardeş, bundan daha iyisi zaten olmaz, gülegüle kullan

Eyv kardeş, sağol.
  • IPS 236V ile IPS235V arasında çok ciddi bir tasarım ve kalite farkı var bence. Görmeden kesinlikle alınmaz.

• Evet malzemeden bayağ çalmışlar gibi, şayet çok kötüyse dell u2312hm alırım. Başka alternatif aklıma gelmiyor. Genede olabildiğince inceliycem kasasını.
  • IPS 236V de hakikaten çok şık duran bir monitörmüş ama, böyle yanyana koyunca daha iyi anladım.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.