Şimdi Ara

LG IPS234V-PN monitör tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG IPS234V-PN ıps teknolojili monitörü almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz?

• ASUS 23" VX238H 1ms vatanda 430TL
    Bu da olabilir. Lütfen kullanıcılardan yardım.
  • Ben ayni monitorun 21.5" modeli olan ips224v-pn aldim bugun. Biraz hayal kirikligi oldu acikcasi, biraz acmak gerekirse;
    Renkler parlaklik ve kontrast gercekten iyi ancak is hareketli goruntuye geldiginde biraz cuvalladi, hem dvi hem de vga'dan denedim bir fark yok. Cok oyun oynayan ve yakin mesafeden film izleyen biriyseniz ve benim gibi beklentileriniz buyukse hayal kirikligi olabilir. Lakin en buyuk problem bu degil, monitordeki piksel araligi oldukca az olmasina karsin yazilarda ciddi derecede goz yoruyordu, bununla ilgili bir ayar bulamadim. Word belgeleri ve forumlarda gezdim "text" performansini test etmek icin ve gozum acayip yoruldu. Pikseller arasi o kadar az olan bir monitorde yazilar nasil bu kadar bozuk gorunebildi gercekten anlamadim. Misal bu forumdaki yazilari o monitorde okurken epey gozum yoruldu. Haftasonu cok begendigim diger monitorum olan Asus pa238q ile karsilastiricam, izlenimlerimi yine yazarim. Umarim ben yaniliyorumdur, cunku renk doygunlugunu gercekten sevmistim.

• asus vx238h aldım, iade ettim, crt monitörümü özledim ve hala onu kullanıyorum. şaştım kaldım, yandan bakıyorsun garip garip renklere dönüyor. ace2 telefonumun ekranı daha güzel, crt monitörümün yandan izlemesi daha güzel. Sıfır bi crt monitör bulsam da buna devam etsem diye düşünüyorum.
  • Ben de sizin gibi düşünüyorum hem de 2004ten beri bir suru LCD TN ve Led İPS kullanmış biri olarak. Evde sıfır kutusunda LG IPS224V duruyor bir gun denedim iade edeceğim.

Bu isin ilginç bir çözümünü buldum, biraz riskli ama denemeye deger sanırım.
    Başka bir forumdan bir şey yapistirmak sorun olur mu bilmiyorum, öyleyse kusuruma bakılmasın, faydalı bir paylaşım olduğu icin yollamak istedim :http://hardforum.com/showthread.php?t=1564504
    Yukarıdaki konudaki hikaye özetle şu; piyasadaki monitörlerde bulunan yansıma önleyici mat kaplama monitörün görüntü kalitesini ve keskinliğini bozuyor goruntuler karincali veya piksel piksel gorunuyor. Uzun sureli kullanimlarda göz yoruyor. Kaplamayı çıkartarak beklenen kaliteye ulaşılıyor.

Orta kalite bir ips panel böylece tatmin edici görüntülere ulaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG E2260S-PN MONİTÖR NASIL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.