Şimdi Ara

LG ile sorunum devam ediyor Rezalet içindeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bir konu açmıştım aşağı linkini atıyorum ...Konuda göründüğü gibi tv ye değişim verdiler gelen tv bundan daha iyiydi..heralde bunlar hep böyle diyip ses çıkarmadım iş güç vs uğraşmakta istemedim daha . ilk başta rahatsız etmedi ama sonradan başka tv lere baktıkça internette araştırdıkça yine bu hafif ışık sızması ve maçlardaki yada hareketli görüntülerdeki banding olayı canımı sıkmaya başladı ..Bir kere değişim verdiler ve dahada uğraşmak istemedim ama iyice bu durum bana batmaya başladı ..Yeni tv nn biraz önce çekyiğim görüntülerini atıyorum ..sizde bir yorum yapın yarın servisi çağırmayı düşünüyorum ..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112422411&p=1#112422411

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 11 Ocak 2016; 11:29:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada arkadaşlar bu televizyou bizdeuygun dan aldım acaba diyorum bu adamların tv lerindemi birşey var ...ucuz satıyorlar ama arızalı malmı satıyorlar acaba ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 10 Ocak 2016; 20:22:06 >
  • Bu arada arkadaşlar bu televizyonu bizdeuygun dan aldım. acaba diyorum bu adamların tv lerindemi birşey var ...ucuz satıyorlar ama arızalı malmı satıyorlar acaba ..

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Tek kelime ile Rezalet hocam sana birçoğumuz iade et demiştik ama dinlemedin başına iş aldın valla bu tv bu şekilde izlenmez ve bence öncekinden kötü bu tv nin durumu servis açtır aynen göster durumu çözüm bulamazsan tüketici hakem heyetine gidicen orda iade olur bu tv ama yolda bile bulsan lg alma sakın sakın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv nin arka ışığını 4 veya 5 e indirip sonucu söyler misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prosecutor kullanıcısına yanıt
    Bir bakayım indirip resim çeker atarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Yüzde beşlerrde çektim ekran çok karardı kendi gözümle görsemde kamera hafif sızmayı görmedi ...yüzde 5 de kapkaranlık oluyor yani . Fotodaki göründüğü gibi yüzde 21 deki hali .

• jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Patron dediğin gibi laf dinlemedik .ufak işten kaçtık büyük iş açıldı başımıza demekki büyük lafı dinlicekmişsin .ah kafam ah ..

• Bu resimdeki ekranın ortasındaki boydan boya aydınlık ve karartılar maçlarda yada aydınlık hareketli görüntülerde banding denen görüntünün önünde karartılar yapıyor ..sızmadan daha rahatsız ediyor resmen tv ye bakmıyorum artık gıcık kaptım ...anlatabildimmi bilmiyorum yani görüntü komple hareket edince ekranın önünde sabit gölgeler duruyor aynı resimdeki gibi karartı ve aydınlıkları gmrüyorum .

• Bizdeuygun .com dan aldım ....oradanda şüphe ediyorum ..defolu tv leri toplayıp millete çakıyorlar diye ..

• Lg.de çalışan bir arkadaşın aracılığıyla servisi getirttik ..ışık sızması ve görüntü harici resimler yazıp gittiler ..ayrıca resimleride kendilerine attım bakalım ne olucak .

• hocam cevap geldimi noldu ? bende bızdeuygun sitesinden alıcam sorun cıkıcakmı acaba

• Dün alıp servie götürdüler incelemek için ...sanki bişr yok normal deyip geri verceklermiş gibi geliyor ..bende tüketici mahkeme heyetine giderim ..

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    cevap gelınce yazarmısınız bende bizeuygundan alıcam ne kadar almıştınız ?
  • Getirdiler dün ışık sızmasını biraz düzeltmişler ..televizyonu açarakmı yaptılar ne yaptılar bilmiyorum ...bizdeuugundan ben olsam almam ,be kıllandım oradan..
    Bakalım rahatsız olursam pazartesi hakem heyetine giderim .

• bu tv yi bedava verip kulan deseler hayatta kullanamam
  • çöpe atsan çöpçü almaz bunu gözümüzünde bir namı şanı var.
  • Bende 4 ay once evkurdan aldim bu sorun bendede var benim canimi sikan sey bazen film haber reklam vs vs goruntu izlerken sanki ekranin arkasi tozluda ne silebiliyorsun nede cozum bulabiliyorsun oylece bazen can sikici oluyor..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.