Şimdi ben kafama projeksiyonla oyun oynama fikrini soktum ama ne projeksiyondan anlarım ne de ayrıntılarından. Bu yüzden sadece "projeksiyon ile oyun" konusu yerine bu model üzerinden muhabbeti açmak istedim. Bu kardeşinize bir yardım eli uzatırsanız en kısa sürede bir makina almak istiyorum, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu arada makinayı incelemek isteyenler için; TIKLA
Valla ürünü alalı henüz bir hafta oldu genel olarak üründen çok çok memnun değilim ama oyun performansı inanılmaz bi call of duty modern warfare 3 açıyorum görmen lazım
Serkan hocam, peki bilgisayarda çözünürlük olayları olsun veya yansıtmada yaşanan enteresan sorunlar oluyor mu? Hani eskiden lcd panellerde ghosting olurdu onun gibi mesela? Yoksa direkt bağlıyorsun, 1280 çözünürlükte oynayabiliyor musun ekstra birşey yapmadan?
Ayrıyeten ideal oyun projeksiyonu ne olmalıdır bazı fikirler de verirseniz çok sevinirim.