Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • casio hybrid bir teknoloji kullanıyor..
    yani o 2500 lumeni sadece klasik led lamba ile vermiyo,
    hem led, hem de laser dediği bir sistem ile birlikte..
    projectorcentral hakkında çok iyi dememiş zaten..
    teorik olarak 20bin saat diyor ömrüne ama bu konuda casio ne kadar güvenilir bilemem..
    casio XJ-A240 (1280 x 800) 1500 tl yurtdışı fiyatı cazip gibi,
    http://www.projectorsuperstore.com/product_details.cfm?productid=5929
    ama dediğim gibi kullandığı teknoloji projeksiyon dünyasının piri olan siteyi çok tatmin etmemiş gibi görünüyor...
    görmek ve kullananların fikirlerini almak lazım derim.. o da maalesef zaman meselesi..

projectorcentral in de iyi dediği bir ürün var ki o da LG HX300G
    akla takılan soru şu;
    alanında rakipsiz hatta süper denebilecek bir ürün olan
    hx300g neden aylardır piyasaya sürül (e) medi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepthrone -- 8 Ağustos 2010; 0:30:53 >

• Selamlar herkese,Biliyorum yeri degil ama acil satmam gerektigi icin buraya yazıyorum.Kusura bakmayın.sıfır temızlıgındekı LG 201'i satıyorum.Vatandan alınmadır,garantilidir.İlgilenenler pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepthrone

casio hybrid bir teknoloji kullanıyor..
    yani o 2500 lumeni sadece klasik led lamba ile vermiyo,
    hem led, hem de laser dediği bir sistem ile birlikte..
    projectorcentral hakkında çok iyi dememiş zaten..
    teorik olarak 20bin saat diyor ömrüne ama bu konuda casio ne kadar güvenilir bilemem..
    casio XJ-A240 (1280 x 800) 1500 tl yurtdışı fiyatı cazip gibi,
    http://www.projectorsuperstore.com/product_details.cfm?productid=5929
    ama dediğim gibi kullandığı teknoloji projeksiyon dünyasının piri olan siteyi çok tatmin etmemiş gibi görünüyor...
    görmek ve kullananların fikirlerini almak lazım derim.. o da maalesef zaman meselesi..

projectorcentral in de iyi dediği bir ürün var ki o da LG HX300G
    akla takılan soru şu;
    alanında rakipsiz hatta süper denebilecek bir ürün olan
    hx300g neden aylardır piyasaya sürül (e) medi ??

vatanda satılıyor

• enteresann..

yurtdışında ~ 1200 TL bizde ~ 1500 TL

sadece vatanda olması da bir garip..

peki hx300 ile hx300g arasında ne fark ola ki ??
  • Merhaba,
    Hs201 butceme ve gereksinimlerime uygun geldi. Avta diye biryerden almayi dusunuyorum. 875 yazmislar fiyatina..???
  • bende aldım ama memnun kaldıgımı söyleyemem adaptör ve cihaz çok ısınıyor fanı gürültülü okadar da net görüntü vermiyor renkler doygun degil sıcaktan tripod yuvasının metalindeki boya çıkmış bazı ayarlara giremedim açılmıyor resimlere bakıp aldanmayın lcd ekranlarda çok güzel gözüküyor en büyük sıkıntı ise görüntü sürekli tel kafes içerisinde yani baktıgınızda ince ve kare çizgiler var teknosa taksimden 999.00 tl 24.08.2010 büyük ekran keyfi başka

• quote:

Orijinalden alıntı: electranwn

Merhaba,
    Hs201 butceme ve gereksinimlerime uygun geldi. Avta diye biryerden almayi dusunuyorum. 875 yazmislar fiyatina..???

Ben Aldım Bayadırda Kullanıyorum çokda Memnunum . Çok üst seviye beklentilerin yoksa çünki bu alet 800x600 çözünürlük. Film vs. izlemek için güzel bir seçenek verilen parayıda hak ediyor . Ben hiç pişman olmadığımı rahat bi şekilde söyleyebilirim..
  • İlk alanlardanım. 170cm genişliğinde kullanıyorum (Odadaki duvar kapı arası mesafe) LED parlaklığını normal ışık şiddetinde kullanıyorum (Sunum değil yani) Her gün istisnasız çalışıyor. Bizim aile olarak hiç bir problem yok. Çok memnunuz. Hatta çocuk uyurken bile fliiini buradan açıyoruz uyuyup kalıyor sahurda cihazı kapatıyoruz. No problem. Cihaz da ekran büyüklüğünü 90-100 inç büyüklüğü geçirmemek lazım aksi halde ışık şiddeti zayıp kalır netlik (Fokus) sınırın dışında kalacağından netlikde bozulmalar olur. ve arkadaşın dediği gibi kafes (Pixel) ler belirgin olmaya başlar (Her 800x600 projeksiyon cihazlarda olduğu gibi yani) . 80-90" e kadar çok güzel bir cihaz bence..
    Bu arada PC oyunlarıda aynı odada projeksiyonla oynuyorum. Cihaz 800x600 çözünürlüğü olduğundan eskimiş ekran kartmıda bu çözünürlüğe getirip (Daha üst çözünürlüğe çıkarsakda projeksiyon zaten 800x600 gösterecek onun için) detayları efektleri fulleyip keyfe bakıyorsunuz. Birde kablosuz snoopy Game PAD işlem tamam.

• Ben de 9 aydır kullanıyorum. Sıcaklardan mıdır nedir eko modda kullanmama rağmen hiç durmadan son sürat çalışıyor fan. Sizde de durum böyle mi?
  • Ben sürekli normal modda kullanıyorum. Önceden cihaz Tripod üzerinde idi, sonra derme çatma bir boru aparatatı ile tavana kadar yükselttim (Ters olarak). Yukarıda iken fan sesi artı garipsedim. Uzaklaştıkca ses azalır diye düşünmüştüm. Sesida fazla değildi. Ama ykarıda iken sıcak havada tavanda toplandığındanmıdır nedir ses arttı. Geceleri pencereyi açıyorum ses gayet iyi. Yöremizin geceleri baya serindir. Sıcakken fan sesi dikkat edecek düzeyde sesli çalışıyor.
  • Vatan da hx300 model için 3d özelliği yazıyor bu doğrumu arkadaşlar ben bununla ilgili bir dökümana rastlamadım internette?
  • Ben klimalı bir oda yaptım sadece sinema için ama hala projeksiyon alamadım... Şimdi sıra projeksiyonda ve şu hx300 modeli çok cazip geliyor.. Birde 3D yazması dikkatimi çekti eğer öyleyse sanırım ben projeksiyonumu buldum :)) Vatanı arayıp telefonla sordum bilgi veren kişi pekte bilgili gelmedi bana :).. Ben daha fazla şey biliyordum. Hatta fiyatı içinde önümde 2 fiyat var hangisi bilmiyorum dedi..

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Ben sürekli normal modda kullanıyorum. Önceden cihaz Tripod üzerinde idi, sonra derme çatma bir boru aparatatı ile tavana kadar yükselttim (Ters olarak). Yukarıda iken fan sesi artı garipsedim. Uzaklaştıkca ses azalır diye düşünmüştüm. Sesida fazla değildi. Ama ykarıda iken sıcak havada tavanda toplandığındanmıdır nedir ses arttı. Geceleri pencereyi açıyorum ses gayet iyi. Yöremizin geceleri baya serindir. Sıcakken fan sesi dikkat edecek düzeyde sesli çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 31 Ağustos 2010; 19:50:33 >

• Türünün ilk ve hala en iyilerinden olan modeli ama 800*600 çözünürlük çok düşük kalıyor. Piksellerin gözükmemesi için baya bir uzaktan izlemek gerekiyor.
    Cihazı satmak istiyordum ama 750 liralara kadar düşmüş çok yazık olur makinaya.
    Birkaç ay içinde xbox alıp sadece oyun ve film için kullanmak istiyorum. Görüntü nasıl olur xboxda kullanan varmı acaba? Pcden daha iyi bir görüntü alırmıyım? Neler etkiler görüntü kalitesini nelere dikkat etmeliyim?

Ve 2 aydır makinemde bir sorun var. İlk açınca 3-4 dakika düğmelere kendi kendine basıyor menüyü açıyo sesi kısıyo filan deliricem. Dokunmatiğe ağır birşey koymadan susmuyor. Garantiye vermem en mantıklısı ama başından böyle bişey geçenlere danışıyım önce dedim. Sorun ne olabilir?

Bi sorum daha var 3d olayı illaki cihazın özelliğimi olmalı kaliteli bir gözlükle film seyredersek olmazmı? Elbet aynı şey kalite olmaz ama yinede 3 boyut hissini vermezmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-AINT -- 12 Eylül 2010; 17:04:06 >

• ARkadaşlar Geçen Hafta itibariyle Başlıktaki ürünü dijitürk kafede kurduk malum.... bir Adet NEC VT45 var görüntüsüne doyum olmuyor . derbi maçlarında farklı alanlarda izletiyoruz ve bizde dev ekran istiyoruz diyorlar ..
    Dedik bir Tane Daha alalım Ve tavsiye üzerine aldık gel gelelim sinema gibi yada dizi gibi görüntülerde güzel ama Ekran digitürk yayınına gelince zıçtı afedersiniz.... uzaktakiler izliyor yakındakiler görüntüyü göremiyor ve gözü acayip yoruyor büyük ekrandan veriyoruz görüntüyü onun etkisi var ama görüntü kalitesi degişmez ( demek istediğim bir futbolcunun yüz görüntüsü mersela yıllardır tanıdıgımız bir oyuncuyu seçmekte zorlanıyorsunuz kamera yaklaştıracak ve farkedeksiniz ) Yani Futbol izlemek istiyorsanız pek bir işe yaramaz ayrıca yeşil renk çok ilgi çekici seviyede parlıyor .... insanların yüzünede dikkat edersiniz bi kaç arkadaş resim yayınlamış maske takmış gibi nec VT 48 bulmuştuk üretimden kalkmış ama önemli olan görüntü kalitesi geç kaldık almak için :)) Demem oki önce gidin teşhir edilen bir ürünü gözünüzle görmeden almayın yok eğer bir kıstas yapmak istiyorsanız canlı bir maçyayını izleyin kararınızı öyle verin iyi akşamlar

• özür ayrıca büyük ekrandan veriyoruz derken 2 ye 2 metre genişliktir tahminim uzak yakın yani hemen hemen öyle gibi :) ıcıcık dikdörtgene yakıncamana :)
  • arkadaslar makineyi yeni aldım bana yardımcı olabilirmisiniz??hdmı kablo ilemi daha güzel görüntü elde ediyoruz?720p,1080p nasıl ayarlanıyor illaki hdmı kaplomu olması lazım??bide biraz mkv nedir ondan bahsedebilirmisiniz mkv dosyalarını acmak için ne yapmak gerek? saygılar
  • LÜTFEN LG-HS-201-J-G - MODELLİ CİHAZ SAHİPLER LÜTFEN CİHAZINIZA ÖNEM VERİYORSANIZ OKUYUN

slm arkadaşlar hs-201 modelli lg projeksiyon cihazı ben 3 senedir kullanıyorum yalnız ben aldıgımda cihaz daha türkiyede ve avrupa da satışa sunulmadı ben ise onu koreden aldım calıştıgım firma koreye gönderdi ve cihazı orada gördüm ve özellikler alma nedenim cihazın led teknoloji olmasıydı yalnız kullanan arkadaşlara şunu söylemekte faydavar lg-hs201 j- veya- g serili cahaz DLP teknoloji oldu icin cihazın görüntüyü oluşturan DLP örüntü işlemcisi fanın tozunu direkman maruz kaldıgı icin cihazın 3 sene de bir teknik temizlik ihtiyacı var ama siz sakın bunu kendiniz yapmayın cün kü DLP teknolojisi micro aynalardan oluşan bir siyah beyaz bir görüntü işlimidir DLP EN UFAK BİR ZARAR GÖRSÜN CİHAZINIZI cöpe atın yada yeni bir dlp cip alın o yüzden beta diye bir projeksiyon merkezi var oraya götürün onlar cihazınızı merceginden tutun DLP işlemcisine kadar temizler ben şahsen oraya verdim oradaki yetkiler bu cahazı daha önce hic görmediklerini söylediler ben de anlattım koreden aldıgımı beta daki calışan arkadaşlar cihazın lambasını görünce dehşete düştüler adamlar inanamadı led micro lamba kulllanmışlardediler bana ama işin şaşırtan tarafı son derece ışıgın micro led lambaya güre cok kaliteli oldugunu söylediler ve diger lambalar beyazı srımtırak verirken b u cihazın sonderece ışı olması gereken denkte oldugunu söylediler ve cihazım ömrünün yani lambasının ömrü piyasadaki cihazlarda daha fazla olucanı söylediler diger cihazlarda kullanınlan lamba sistemi bir tane lambadan oluşurken bu cihazda ise 3 ayrı lambadan oluştunu ve 3 lambada ayrı renk sistemi veriyor yani anladım kadarıyla chazın lambala sayısı 3 tane biri yeşil biri kırmızı biride mavi yanıyor dediler görüntünün rengini oluşturan temel renklerde mavi- yeişil- kırmızı dır yani anlıycanız cihaz son teknoloji ürünüdür gelecegin PROJEKTÖRLERİN ilk temelidir saygılar

• LED teknoojisinin üstünlüğü ve Mekanik hareketli Renk çemberinin olmaması en büyük avantajlardan birisi.. Toz olayını bende baya düşündüm. Çünkü LCD lerde filtre var DLP lerde filtre yok diye biliyordum. Zamanla bu aynanın tozlarla kaplanması normal. Temizlik olayı nasıl olur diye düşündüm. Demek ellememek lazımmış.. Acaba sizin bu arkadaşlar DLP chip i HD ready chiple değiştirebiliyorlarmı yada böyle bişi mümkünmü acaba? 200-300 lira farkla bu c,hazı HD Ready yapabilinirmi acaba?
  • ben neden bu kadar insanın led projeksiyon meraklısı olduğunu anlamadım tamam ömürleri uzun oluyor ama lambası bitince ne oluyor değişiyormu değişiyor ise ne kadar tl ye maal oluyor ben çin işi oem lcd projeksiyon kullanıyorum lambası 30 lira 6000 saatte ömrü var çözünürlük 1024x768 contrast ise 1,600 çokta memnunum üstelik her işimi görüyor gayette net bir görüntüsü var
  • Sanırm LED ler mink portaiflik soğumadan ortalıktan hemen kaldırabilme, 55 W elektrik tüketimi Doygun canlı renk, Lamba olayı oldukça uzun olduğundan lamba bitme olayı oluyorsa kimse değiştirmez sanırım 6-7 yıl a kader millet artık HD sini alır, yada ucuz değişiyorsa çoluk çocuğa verir alın oynayın çizgi film filan der..
    30 liralık lamba dediğin projeksiyon link ini vverebilirmisin. Fiyatı iyimiş gerçekten. LCD laptopların aydınlatmasını LED lerde değiştirebiliyorlar artık. Chip de okumuştum. Buna mukabil diğer projeksiyonlarada aynı modifiye çekebilir çinliler.. Pahalı projeksiyonlaran lambasına uygun LED lambalar çıkarabilirler (Belkide çıkarmışlardır) Ama30 lira lamba ise uğraşmaya değmez gerçekten.
    Birde Bu LED ler DLP olduğundan normal lerinde Renk çemberi varken bunlarda Renk Çemberi yerine Renkli LED ler le bu işi yapıyorlar bu şekilde gök kuşağı etkisi ortadan otomatikmen kalkmış oluyor.
    ilk aldığımda Tripot a takım her odada dolanıyordum. Hatta görüntüyü Tavana verip yatar bile izledim. Gezmeye giderken küçük olduğunda ufak çantaya atıp musafirlikte filan usb sinden fotolarınızı videolarınızıda gösterebilir görmemişlik de edeblirsiniz. :D

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.