Şimdi Ara

LG Hi-fi plus 32bit hi-fi dac işe yarar mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
20
Favori
42.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu paralara usb dac bedava .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dac'ı PC de creative T20 lerle kullanıyorum , elimdeki Asus xonar u3 le kıyaslama fırsatım oldu aynı sistemde , ikiside temiz berrak bi ses sunarken u3 e göre çok daha gövdeli ve dolgun baslarla ön plana çıktığını söyleyebilirim , mini boyutlarına rağmen mobil telefonlardada kulaklık performansını yabana atmamak lazım, çakmak cebine koyup gezilebilir bi ürün , bende uyku modu gibi bir durum hiç olmadı , PC yi her açışımda otomatik devreye giriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radyoloji21 R kullanıcısına yanıt
    LG nin bir programı var Playstoreda onu yükleyip dener misin?LG Hi Fi Plus Manager olmalıydı galiba adı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    LG nin bir programı var Playstoreda onu yükleyip dener misin?LG Hi Fi Plus Manager olmalıydı galiba adı.
    O programı da kurdum ama ses alamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radyoloji21 R kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda denedin mi belki kablo doğru kablo değildir?Bende de sadece şarj için bir kablo vardı,çalışmadı.Uygun kablo alınca çalıştı.Bilgisayarda denedim tabi Andoid Box deneme şansım yok şu an.Telefon için uygun kablo (USB-C to USB-B) geliyor ama Bilgisayarda veya Android Boxta kabloyu (USB-C to USB-A) kendin temin etmen lazım.Tabi Andoid Boxunda USB-B girişi yoksa bu dediğim.
  • Arkadaşlar benim sistemde iş görür mü? Sony 5 serisi 4k avr var magnat giriş seviyesi hop ile kullanıyorum müzik sinema performansı bana yetiyor... çoğu zaman pratik olduğu için tp-link Bluetooth aparatım var amfiye bağlı telefondan Bluetooth ile müzik dinliyorum. Bu aparatı alsam Bluetooth aparat anfi arası eklersem ses de daha iyi performans alabilir miyim? Yada kullanma durumu varmı vs vs bir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aldım, ama ne HTC U11 telefonda ne de şu an ki Sony XZ Premium telefonumda görmedi aktif olmadı çalışmadı? Çift tarafı USB type-c kablo ile bağladım. Malum telefon USB girişleri type-c. İki telefonumda görmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık kablosu veya 3,5 Stereo kabloyu takmadan görmüyor bunu biliyorsunuz,dikkat ediyorsunuz değil mi arkadaşlar?
  • Yanına F/P 1+1 hoparlör olsa çok iyi olacak. Benim dandik noname 1+1 lere bile can geldi.
  • ArmaganT A kullanıcısına yanıt
    2.0 demek istedin sanırım bose Companion 2 series 3 güzel olur.
  • İşyeri için masaüstü hoparlör 1+1 yeterli aslında daha fazla detay veren bir DIY hoparlör ve amfi işine girilse çok iyi olurdu ✌️

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acaba iphone da da çalışır mı? Ben denedim çalışmıyor.
  • Bende aldım cihazı lg g5 telefonum verizondan(yurtdışı) olduğu için desteklemedi. Samsung note 5 e taktım gayet güzel temiz berrak bir ses aldım bilgisayara da bağladım bilgisayarın ses kartı ile arasında çok bir fark göremedim. Ürünü çok sevdim. Sevmediğim yönü ise şarj canavarı olması. Benimde sormak istediğim konu cihazın kendi dahili hoparlörü acaba bu dahili hoparlörü lg g5 e bağlamadan aktif etmenin bir yolu yok mu?
  • equialzer pro programı ile bilgisayarda inanılmaz bir sonuç veriyor, ama o da ücretli ve 15 dolar, üründen pahalı :D ücretsiz eqo tavsiyesi olan var mı
  • Ben de bugün siparişimi verdim, aslında eşimin G5'i için düşünüyordum ama diğer android telefonlarda da çalıştığını görünce sanırım kendi telefonumda kullanacağım Normal telefonlarda LG'nin kendi uygulamasını mı indirip kurmak gerekiyor yoksa otomatik olarak sesi bu aygıta yönlendirebiliyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Ben de bugün siparişimi verdim, aslında eşimin G5'i için düşünüyordum ama diğer android telefonlarda da çalıştığını görünce sanırım kendi telefonumda kullanacağım Normal telefonlarda LG'nin kendi uygulamasını mı indirip kurmak gerekiyor yoksa otomatik olarak sesi bu aygıta yönlendirebiliyor mu?
    Sanırım çalışma durumu android sürümü ile alakalı , ben lg g3 , samsung a5-2016 ve htc one m9 ile hiçbir yazılım indirmeden çalıştırdım ama suan modelini hatırlamadığım samsung tabletimde çalışmadı , ben telefonda kullanmak için almadım gerçi sadece pc ile kullanıyorum.
  • milliyan kullanıcısına yanıt
    Hocam ses alabildiniz mi u11 de ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ikinci el satmak isteyen var mı
  • Ben de yaklaşık 1 yıldır bilgisayarımda kullanıyorum, gerçekten fiyatına göre inanılmaz bir dac. Audioquest Dragonfly black v1.5 ile Dragonfly Red arasında bir kaliteye sahip ki Dragonfly black'in 100euro olduğunu hesaba katarsak aradaki astronomik fiyat farkı gerçekten inanılmaz. Daha önce Sound blaster zx ve Asus Xonar dsx kullanıp ikisinden de umduğum kaliteyi bulamamıştım. Dragonfly red ile yola devam ediyorum ki şanseseri bu ürün elime geçti ve inanamadım. 45tl gibi bir fiyata bulabilirsiniz kesinlikle kaçırmayın derim.
    Yalnız merak ettiğim bir konu var. Mikrofon ve Kulaklık çıkışını tek kablodan veren bir kulaklık ile kullandığımda mikrofon sesi çok zayıf kalıyor duyulmuyor, bunu nasıl çözülebilir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.