Şimdi Ara

LG GW620 5MP, Android 2.3.4 Q-klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG GW620 telefonum satılıktır. Telefon piyasaya 1.6 romu ile çıkmıştı, sonra resmi 2.2 romu yayınlandı. Bense openeve romu ile son android versiyonu olan 2.3.4 olarak kesinlikle stabil halde kullanıyorum.

Telefon üzerinde 5 satır fiziksel klavye bulunmakta olup, özellikle çok mesajlaşanlar için oldukça kullanışlıdır.

5MP oto-focus kamera oldukça iyi çekimler yapıyor.

Üzerinde igo'nun son haritası yüklü şekilde vereceğim.

Telefonda dokunmatik panel arızası sonucu, panel (dün) değişmiştir. Dokunmatik paneli değiştirtirken aklıma esip yine LG olan Optimus 3D modelinden aldığım için satılıktır. Yeni takılan dokunmatik panel kesinlikle çiziksizdir.

Telefonu orjinal micro-USB şarj cihazı ve 2GB micro SD hafıza kartı ile göndereceğim.

Örnek olması açısından şu fotoğrafı yüklüyorum, akşama detaylı fotoğraflarını yükleyeceğim.

LG GW620 5MP, Android 2.3.4 Q-klavye

Fiyatı -pazarlıksız- 250TL'dir. Zaten başka telefon aldığım için takas düşünmüyorum. Sıfır olarak alıp şu güne kadar sorunsuz kullandığım bir cihazdır. Bu işin ticaretini yapmıyorum, boşa çıkan telefonumu satıyorum sadece.

Sorularınızı çekinmeden sorun lütfen.

Alan / veren açısından sıkıntı olmaması için Bursa'da elden teslim önceliklidir. Diğer illerde önce havale - sonra kargo şeklinde gönderme yapılır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 16 Eylül 2011; 19:10:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: izomer

http://www.letsgomobile.org/tr/incelemesi/0162/lg-gw620/

incelemesi.

İnceleme linki için teşekkürler

• Telefonun yazılımı türkçemi ? android sürümü 2.3.4 chine cyanogenroms x7 olanmı ? peki orjinal 2.2 romu lg sitesindenmi indiriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguziron -- 17 Eylül 2011; 23:35:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguziron

Telefonun yazılımı türkçemi ? android sürümü 2.3.4 chine cyanogenroms x7 olanmı ? peki orjinal 2.2 romu lg sitesindenmi indiriliyor

Evet, telefonun yazılımı tamamen Türkçe. Evet android sürümü 2.3.4 chiniese cyanogen mod 7. Tamamen stabil olarak çalışıyor + pil ömrü orjinal romun -en az- iki katı Orjinal romun LG sitesinden indirilebildiğini duydum, ama hiç denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 18 Eylül 2011; 3:27:42 >

• Güzel öyleyse iyiymiş. Bende de gw620 android 1.5 versiyonu olan var güncellemek istiyorum ama emin olamadım sorun çıkarıyor falan dediler. Cyonagen 7 stabil olarak çalışıyorsa güncelleme yapmaya değer. Pil süresinin artması ve android 2.3.4 telefon gayet güzel olur. Peki güncelleme için gerekli tüm gerekli dosyaları paylaşabilirmisiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel...

• cihazı satın aldım ( büyük ihtimal ) diğer userler avucunuzu yalayabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.