Şimdi Ara

-= LG GT540 ROM Başlığı =- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.030
Cevap
4
Favori
80.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fastboot modunda açamıyorum, tel normal açılıyor. sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: almamater

bunu yapmadan önce yedek almak gerekiyormuş.. bu süreci anlatabilecek bir arkadaş varmı? diyelim ki yüklerken bir sorun oldu ya da tekrar 2.1'e dönmek istedik. nasıl 2.1 yükleyeceğiz?

Şimdi yedek almak için clockwork recovery image ı yüklemeniz gerekmektedir. Ama tabii ki önce telefonu fastboot modunda açmanız gerekir ki, bir tane fastboot özelliği olan ROM yüklemeniz gerekecektir.

Rom versiyonunuz nedir?
  • rom'u yeni yükledim europe open 2.1 v20b ama fastboot yok sanırım bunda. clockwork mod yüklemeden yedekleme yapamam doğrumu? peki 2.1 'e dönebilmek için ne yapmak gerekir?
  • http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=21232&pid=190599#pid190599

arkadaslar hepsi burada var adam aylar aylar öncesinde yazmıs buraya önce ben istedim kodlarla girmeye calısırken fastboot.exe yadım oradan bir sayfa cıktı tel çöktü ondan sizde kod yazarken dikkat edin orada tek tıkla herseyi yapıyorsunuz cmd hazırlanmıs caresizmirada dün oradan kurdu neyse siz bilirsiniz ama dikkat edin 2 defa flash yazıp sonra ışığı gören bende kullanıyorum ctrlpda daki erhana bende teşekkür ederim
  • caresizmira arkadşın verdiği yönergeler doğrultusunda yükledim, (korkarak da olsa ) , şimdilik süper geldi ilk izlenim olarak bakalım kullandıkça ne olacak :)
  • beyler bu romla birlikte flash 10 geliyor mu? şu anki uygulamalrın hepsini destekliyomu? ve eksiklikleri neler?
  • evet arkadaşlar flash izleyebiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 9 Ocak 2011; 16:29:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: almamater

rom'u yeni yükledim europe open 2.1 v20b ama fastboot yok sanırım bunda. clockwork mod yüklemeden yedekleme yapamam doğrumu? peki 2.1 'e dönebilmek için ne yapmak gerekir?

O rom da fastboot olup olmadığını bilmiyorum ama yok sanırım. Clockwork recovery ve 2.2 yüklemek için fastboot şart, böylelikle bir tane fastbootlu rom bulmanız gerekiyor. Quarx Clockwork recovery rom var onu yükleyebilirsiniz ben onu yükledim.

Ayrıca fastboot tan clockwork recovery i yüklüyorsunuz, böylelikle 2.1 sürümünün backup ını alabilirsiniz. İstediğiniz zaman da recovery menusune girerek, ordan 2.1 restore edebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caresizmira

quote:

Orijinalden alıntı: libyali

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=21232&pid=190599#pid190599

arkadaslar hepsi burada var adam aylar aylar öncesinde yazmıs buraya önce ben istedim kodlarla girmeye calısırken fastboot.exe yadım oradan bir sayfa cıktı tel çöktü ondan sizde kod yazarken dikkat edin orada tek tıkla herseyi yapıyorsunuz cmd hazırlanmıs caresizmirada dün oradan kurdu neyse siz bilirsiniz ama dikkat edin 2 defa flash yazıp sonra ışığı gören bende kullanıyorum ctrlpda daki erhana bende teşekkür ederim

SEN NEYİN PEŞİNDESİN ASLAN PARÇASI , ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR İNSANLARI 2.2 YE GEÇİRELİM HIZLI KULLANSINLAR TELEFONLARI , RAHAT OLSUNLAR DİE MÜCADELE VERİORUZ , SEN LAF ÇAKION AKLINCA SENİN YARGILAMA HAKKIN YOK KOÇUM. BEN , SEN SUYA "FUU" DERKEN NOKİA 3650 YE ROM YAZIORUDUM. İLK DEFA UĞRAŞMIYOZ BU İŞLERLE , UĞRAŞTIK KOYDUK ORAYA İŞTE COPY-PASTE YAPMADIK YA ......

Ayrıca 2 ay önce çıkan o anlatımda rom eskiydi ve eksiklikleri vardı. Arkadaşımız buradaki insanlara yardımcı olmak istemiş, ki bu 2.2 romunu yüklemek oldukça zor gibi gözükmektedir.

Anlatımından ve emeğinden dolayı teşekkür etmek lazım, bunun yerine yermenin hiçbir anlamı yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Ceng

fastboot modu nedir ? ne işe yarar ?

Fastboot moduna girerek, telefona clockwork recovery, kernel güncellemesi veya rom yükleyemesi yapabilirsiniz... Sanırım her romun fastboot moduna girerkenki tuş kombinasyonları farklı oluyor...

quote:

evet arkadaşlar flash izleyebiliyormuyuz?

Ben denedim birkaç video sitesinde açmadı ama sanırım flashlite yüklemek gerekebilir. Denemedim ileride deneyeceğim...

quote:

beyler bu romla birlikte flash 10 geliyor mu? şu anki uygulamalrın hepsini destekliyomu? ve eksiklikleri neler?

Şimdi birkaç küçük eksikliği var eski ROM lara göre ama tabii artıları çok :) Ya da bu eksiklik olarak gördüklerimi ben bulamamış da olabilirim...

Örnek olarak LG IME klavye benim hoşuma gitmişti bunda yok ama yüklemeye çalışacağım... Divx filmler oynatmıyor bir de FM Radyo yok...

Geri ve seçenekler tuşuna basınca titreşim yok, ayrıca kamerada, kamera tuşu çalışmıyor, ekran üzerinde bir deklanşör tuşu var onunla resim çekiyorsunuz... Dediğim gibi bunlar küçük ayrıntılar

Bana göre güzel olan, arama esnasındaki kayan tuş kilidi burda kaldırılmış... o bana göre daha kolaydı...

Onun dışında telefon overclock yapmama rağmen oldukça hızlı ve akıcı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknerdr -- 9 Ocak 2011; 20:22:51 >

• çok ilginç baya bi sevdim ben cyanogen mod işini :)

flash video açmak için zaten 2.2 yüklemeye kasmak anlamsız, skyfire diye bir şey var ordan izleniyordu zaten videolar. ayrıca zaten default'ta indirerek izleyebiliyorduk.
    ben flash 10.1 'i indirdim ve normal flash içeriği açmadı.

ben recovery falan yapmadım bodos yükledim. bir sorun çıkarsa artık ağlarım burda recovery için hehe
  • SPY1983 arkadasım , esfolder ve aver isminde programlar varmış DİVX oynatmak için arayış içerisindeyim , buldugum gibi koyacağım.
  • şarj konusunda dikkatimi çeken birşey var. sabah 12 civarı romu yükledim, (sabah şarjdan almıştım teli) yüklediğimden beri elimden düşmedi wifi açık bluetooth açık parlaklık en sonda, 1 saatten fazla oyun oynadım falan vs. buna rağmen şarj yeni %50'ye düştü. ilginç normalde bitmesi lazımdı..
  • Bende yükledim az önce, gerçekten çok hızlı..

2.1'den FMRadio apksını almıştım ama yüklemeye çalışırken telefon dondu ve reset attı. Öyle pek fazla göze batan bi eksiği görünmedi bana, eksiği olsa bile hızıyla arayı kapatır.
  • evet şarj konusu benimde dikkatimi çekti diebilirim , 2.1 rom'u gibi arka planda çalışan servislerin sayısı çok fazla değil. buda telefonun uzun süreli gitmesini sağlıyor olabilir. herşeyiyle güsel diebilirim bu rom'a hernekadar eksik yanları olsada çok kafaya takılıcak olmazsa olmaz seyler değil , bu arada kamera tusuna basılı tuttugumuzda kamera ekranı açılıyor.

en önemliside "CyanogenMod settings de " Aplication Settings" içinde "install location" u External yane harici Sd kart gösterdiğimizde kurdugumuz hersey SD karta kuruluyor. :) , Android marketten indireceğimiz "Apps 2 SD" uygulaması ile daha bi anlaşılır oluyor tavsiye ederim....
  • 1.6 dan 2.1e gectim arka planda çalısan uygulamalari nasil kapatcam telefon cok isiniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: caresizmira

evet şarj konusu benimde dikkatimi çekti diebilirim , 2.1 rom'u gibi arka planda çalışan servislerin sayısı çok fazla değil. buda telefonun uzun süreli gitmesini sağlıyor olabilir. herşeyiyle güsel diebilirim bu rom'a hernekadar eksik yanları olsada çok kafaya takılıcak olmazsa olmaz seyler değil , bu arada kamera tusuna basılı tuttugumuzda kamera ekranı açılıyor.

en önemliside "CyanogenMod settings de " Aplication Settings" içinde "install location" u External yane harici Sd kart gösterdiğimizde kurdugumuz hersey SD karta kuruluyor. :) , Android marketten indireceğimiz "Apps 2 SD" uygulaması ile daha bi anlaşılır oluyor tavsiye ederim....

Ayrıca programları dahili hafızaya kursanız dahi, ayarlardan, uygulamaları yönet kısmına girdiğinizde, herhangi bir uygulamanın üstüne bastığınızda, SD karta taşıma seceneği var yani, dahili hafızaya kursanız dahi SD karta taşıyabilirsiniz.
    Yani SD karta kurmanın 2 yolu var, ya direk bütün uygulamaları external kısmına kur seçeneğini işaretleyip kuracaksınız, ya da hafızadakileri SD karta taşıma seçeneği ile taşıyacaksınız.

Ayrıca kamera tuşuna uzun basınca kamera açılıyor ancak çekim yapmak için o tuş çalışmıyor :) ama çok da önemli değil zaten...

Bu arada önemli bir diğer konu ise, bildirim seslerini diğer ROM larda Rings Extended diye bir program ile değiştirebiliyordum ve istediğimi seçebiliyordum. Bunda ise bu program çalışmadı. Zaten rootlu olduğu için, Root Explorer dan, system/media/notifications kısmına kendi istediğim sesi attım. Listede görmeniz için cihazı yeniden başlatmanız gerekiyor, daha sonra listeden attığınız sesleri seçebilirsiniz.

Umarım işinize yaramıştır...

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

1.6 dan 2.1e gectim arka planda çalısan uygulamalari nasil kapatcam telefon cok isiniyor

"Advanced Task Killer" bu uygulamayı indirebilirsin başarılı bir görev sonlandırıcı , Settings sekmesinden ayarlamalarda yapabiliorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

1.6 dan 2.1e gectim arka planda çalısan uygulamalari nasil kapatcam telefon cok isiniyor

Advanced task killer programını marketten yükleyebilirsiniz. İşinizi görecektir...
  • ekranın kapanması , reset yada başka bir prroblem yaşayan varmı 2.2 ile ilgi ? herkes züper bir şekilde kullanıormu ? :):)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.