Şimdi Ara

LG G6 resmi olarak tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
4
Favori
13.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dnnmhbr7

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Tasarım ve donanım ölü doğmuş. Rakiplerin Snapdragon 835 ile gelecek sen 821'li cihazını 3000 liradan şey yapacaksın. Kronik sorunlarını hiç yazmıyorum.

hiçte bile tasarımda donanımda güzel o kadar hızı napcan s8 i görecez bu seferde fazla hızdan patlamasın

3 modeli anakart ve panel sorunlarıyla boğuşmuş bir firmayı nasıl bu kadar savunabiliyorsun? Xiaomi Mi 5S'de 821'li cihaz ama fiyatı 3000 lira değil. O telefonu 3000 liradan aşağıya satmayacaklar. Milleti de kaz gibi soyacaklar. Sonra kronik sorunlarıyla forumda ağlayacaksınız.
  • 650$ civari olacakmis...

• Bootloop olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Ben de 1.400 tl'ye aldığım mi5s ile snapdragon 821 kullanıyorum
  • LG G2'ime bakıp sigara içiyorum
  • O kadar duygulandım ki LG'den böyle güzel bir telefon görünce,gözlerim yaşardı. Tebrikler LG, bu sefer yapmışsın. PERFORMANS FETİŞİSTLERİ çatlayadursunlar adam akıllı bir fiyatla gelirse iyi satar bu telefon.

• Kamera özellikleri güzel olmuş. Trende uymuşlar :)

• Keske ön kamerayida f1.8 yapsaydin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmrtx -- 26 Şubat 2017; 16:6:25 >
  • pek yenilikçi gelmedi ama olan teknolojiyi güzel kullanmışlar g5 yenilikçiydi ama tipsiz şekilsiz bişeydi. o ekran çözünürlüğü de bir garip geldi 3300 mah batarya güzel.işlemci şu an açıklanmadı ama sd 821 zaten her işi gören bi işlemci.

• ekran buyutme olayini yan cerceveleri de kaldirarak yapsalarmis daha iyi olurmus

• LG G6 resmi olarak tanıtıldı
    yani şu alt kısım biraz iphone ve biraz da samsung galaxy s6'daki gibi olmuş lg dersine iyi çalışmış özentilik kısmında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 26 Şubat 2017; 16:25:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: consumeobeydie

Abi adamlar yapmış...

2013 ağustos ayından beri G2 kullanıyorum bir kere servise götürmedim sadece ekranı kırıldı onu değiştirdim telefoncuda başka da bi problemi olmadı. son dönemde şarj,kamera ve kulaklık girişi sorunları yaşıyorum ama idare ediyorum bi şekilde. öğrenciyim ve sürekli kazancım olmadığı için telefonu değiştiremiyorum. mezun olacağım bu sene ve sanırım ailem de son telefonumu alacak. bunun için g6 çok ideal bi seçim olabilir. LG Den devam edersem G6 ya da V30 alabilirim. gerçekten çok güzel bi telefon olmuş. herkes bootlap gibi bazı kronik sorunlardan dolayı LG hakkında ön yargıya sahip ama bence yaptıkları işin hakkı verilmeli. Yeni bir şey denemişler yine,G5 de olduğu gibi, alınabilir bir telefon kesinlikle. alanlar asla pişman olmazlar. son teknoloji her şey var telefonda.kameraysa kamera,sesse ses,ekransa ekran,pilse pil,elde tutuş vs.. daha ne olsun. biraz da yetinmeyi bilmek gerekiyor. teknolojinin sınırı olmadığı gibi insanoğlunun doyumsuzluğunun da sınırı yok. unutmayın arkadaşlar asla ve asla kusursuz bir telefon yapılmayacak. iyi forumlar

• Şirket akıllı telefondaki Snapdragon 821'in ideal bir seçim olduğunu söylüyor.

Sene ortasında S835 li telefon çıkardıklarında uplarım bunu

• forshire F kullanıcısına yanıt
    Büyük bataryaların önemi yok, g6'da type-c ve hızlı şarj var.

G5 kullanıyorum, g4'te kullandım. G4 kullanırken extra şarj batarya kitim vardı çünkü 2 saate kadar şarj oluyordu. Telefonu beklememek için şarj kiti almıştım, fakat g5'te hızlı şarj var 30dk'da %70 oluyor ve bu bir gün yetiyor, yetmese bile 30dk'da 3 saatlik ekran süresi gene veriyor kısaca büyük batarya şarj süresi mi ,yoksa hızlı şarj mı? Mantık hızlı şarjı söylüyor.

g5'te 3000mah batarya var , ortalamanın üstünde bir kullanımda 20 saat dayanıyor, evet 40dk'lık şarj ile 20 saat dayanıyor. g6'da yeni qualcomm ile bu hız %40 daha arttırılmış yani 20-25 dk içinde 20 saatlik bir deneyim sunabilecek.

Daha kaba bir hesapla 30dk-40'da şarj olan 3300mah'lık bir telefon var. Neden büyük batarya ihtiyacı olsun ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exodusium -- 26 Şubat 2017; 16:27:28 >
  • kullanım amaçlarıma yönelik gerekenler..
    ip68 , üstün ses kayıt ve video kayıt özellikleri ( v20 gibi ) , minimum 5.5 inc ekran ve iyi bir ekran kasa oranı (iphone plus gibi değil yani ) , beni çok zorda bırakmadan ortalamanın bi tık üstü kullanımda günü çıkartan bir batarya performansı , geri kalan kısımlar klasik olarak akıcı bir arayüz hızlı bir işlemci vs vs..

v20 ekran kasa oranını tam olarak karşılamasa da idare edebileceğim bir büyüklükte ve istediğim tüm özellikleri karşılıyordu IP 68 dışında.. Bu yüzden g6 dan beklentim büyüktü. ekran kasa oranı gayet tatminkar ve Ip 68 de eklenmiş ama sanırım bu cihazda da ses özellikleri olarak beni karşılamicak..

tam kendime uyacak bir cihaz bulamadım henüz bakalım P10 ve S8 neler getirecek , beklemeye devam ama p10 dan çok ümitliyim..

• Ekran sıkıntı çıkarmasa, ki v20 de henüz böyle bir problem çıkmadı ekran kasa oranı, çift kamerası ile güzel bir telefon ortaya çıkacak gibi.

3300 lük pil yeterli gibi görünse de yoğun kullanımda günü kurtarmayacak sanırım.

Fiyati da uygun tutarsa ya da v20 mı gibi hediyeli bir kampanya ile sunar ise ilgi görecektir.

• Nokia ve Samsung S8 in (kısa video) tanıtımıda bugün değilmi.
  • Alt ve üst çerçeve küçülmüş evet ama sağ ve sol çerçeve kalmış bir orantısızlık olmuş bence. Seneye inşallah onu da düzeltirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: consumeobeydie

Ben de 1.400 tl'ye aldığım mi5s ile snapdragon 821 kullanıyorum

Çok vermişsin ben 1350 ye aldım

• Diger serilerde olduğu gibi Bootloop ve screen fading ozelligi varsa alınır bence!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.