< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 2 Temmuz 2018; 14:1:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 2 Temmuz 2018; 14:1:29 > |
Taksitleri bitmeden bootloop olur
|
Pusudalar sürekli pusudalar. Mi... varken diye başlarlar, hangi telefon olursa olsun değişmez bu. Sürekli miiiii derler, sen başka marka dersen,fanboy olursun. Bıktırdılar
|
ne evkurla uğraşılır ne lg ile
amiral gemisi olsa nolur olmasa nolur. |
sd845 koysalar niye 845.5 koymadınız diye laf eder burdaki tipler sanki ne iş yapacaksa telefonda.
Aynı mühebete takılıp kalmış bi kesim var ve telefondan anladığını iddia edip ahkam kesiyor bunlar. |
LG G6 DA BOOTLOOP YOK şunu artık kafanıza kazıyın yeter be ghostscreen var sadece kronik olarak ve sen nerde yaşıyorsun 2000tlye s845 mi var? Mi6 s845 mi kullanıyor çin malı telefonu kıyaslıyosun bide?
|
2000tlye s845 var diyip şimdi s835 diyosun sen önceki mesajını da s835 olarak değiştirirken bende seni blokluyorum
|
İyi ki kötüleyip almıyorsunuz, sizin sayenizde LG Türkiye’de tutmuyor da bütçemize uygun amiral gemisi telefonları uygun fiyata alabiliyoruz. Ayrıca Vintek ve Şengüller gibi müşteri dostu 2 güzel servisi varken mis. Bana göre LG’nin en büyük sorunu ekran, onun da çaresi parlaklığı %50 üzeri açmamak. 1 yıl önce garantiden ekranını ve kasasını yenilettiğim g4 bu şekilde gram ghost screen görmedi.
|
xiaomi nin arayüzü berbat ve pratik değil g2 bende taş gibiydi o telefonu özlüyorum şu an. xiaomi de ürün bozuldu henüz 3 aylık muhattabım yok şimdi hakeme gidiyorum ve bir daha türkiye garantili olmayan telefon almayacam.
|
merhaba
Ben de başvuru yaptım onay bekliyorum. 10 taksitle bu fiyata bu ekran oranında başka bir cihaz yok. sd821 olması bir eksi kabul ama normal bir kullanıcı render yapmıyorsa sd835 ile arasındaki farkı anlayamaz. 4 yıldır LG g3 kullanıyorum. Şuan sadece şarj ve yavaşlama problemi var. Bu süre zarfında telefon onlarca kez yere düştü ekranda en ufak bir hasar oluşmadı. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 3 Temmuz 2018; 1:45:18 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 2 Temmuz 2018; 16:4:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |