Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ (593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.948
Cevap
87
Favori
537.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ocaktan önce cikma ihtimali bence yok. Bekleyip gorelim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanıma 2 yıl önce j7 prime almıştım, o bile Android 8,1 oreo güncellemesi aldı, bizim g5 temmuz 2017 den beri güvenlik yaması bile almadı, üstelik 2 yıl önceki final güncellemesi en kötü yazılım, sırf sistem uygulamaları durduk yerde %25..30 şarj yiyor, ilk sürümden kat kat daha kötü, Allah belanı versin lg.....

• quote:

Orijinalden alıntı: MedBoy

bilgi için teşekkür ederim. gizli menüye ilk defa girdim, bende default olarak disable idi :)

Alıntıları Göster
    Dostum geçersiz MMI kodu diyor nasıl yapcaz ?
  • corsair61 kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük güncelleme yada kurulum sonrası hard reset atmak faydalı demiycem yapılması gereken bir işlem .

Eski sürüm kalıntıları tamamen silinmeli , yeni sürüm temiz çalışmalı .

Benim telefonun sarjida su gibi akıp gidiyordu , LG destek sitesinden orijinal batarya aldım , temiz bir kurulum yaptim . Zaten öncesinde forum da paylaşılan ekran çözünürlüğü düşürme işlemini uygulamistim . Kısaca şu an çok memnunum 4.30 5.30 arası bir ekran süresi alıyorum .

• selomax S kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu bakarım ona detaylı olarak . Güzel bir haber ama keşke resmi olarak dağıtımı yapılsa . Gerçi öyle aman aman bir fark yok . Sonuçta 1 üst versiyon .

Benim bu zamana kadar tek sevindigim güncelleme 2.3.3 den 4 sürümüne yukseltmem de olmuştu .

Yine de yeni bir deneyimdir . Kısa sürede dağılır da kullanıcılar buluşur diyeyim .

• quote:

Orijinalden alıntı: gogoZH

Hocam büyük güncelleme yada kurulum sonrası hard reset atmak faydalı demiycem yapılması gereken bir işlem .

Eski sürüm kalıntıları tamamen silinmeli , yeni sürüm temiz çalışmalı .

Benim telefonun sarjida su gibi akıp gidiyordu , LG destek sitesinden orijinal batarya aldım , temiz bir kurulum yaptim . Zaten öncesinde forum da paylaşılan ekran çözünürlüğü düşürme işlemini uygulamistim . Kısaca şu an çok memnunum 4.30 5.30 arası bir ekran süresi alıyorum .
    çözünürlük nerden düşüyor konusu varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Alıntıları Göster
    bir iki sayfa evvel arkadaşlar alıntılamıştı servis menüsüne girmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/tum-android-telefonlarda-rootsuz-ekran-cozunurlugunu-dusurme-sarj-performans-artisi--128339376

• Arkadaşlar merhaba,cihazda şu ekran çıkıyor buzzer’i değiştir diyor ama aynı buzzer ile uzun zaman kullanmıştım yine bu hataliyı vermişti.Çözümünü bilen varmı?

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

• quote:

Orijinalden alıntı: AyrtonSercan

Arkadaşlar merhaba,cihazda şu ekran çıkıyor buzzer’i değiştir diyor ama aynı buzzer ile uzun zaman kullanmıştım yine bu hataliyı vermişti.Çözümünü bilen varmı?

dostum anakart ile alt modül bağlantısını sağlayan sokette problem. kart pinlerine lehim yaptırman sorunu çözecektir.

• Musical Otopsi kullanıcısına yanıt
    *#546368#*850# sondaki 850 telefonun modeli. seninki 860 ise olmaz. ondan olabilir diye düşünüyorum. eğer 860 ise, *#546368#*860# yapacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedBoy -- 29 Kasım 2018; 14:4:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedBoy

dostum anakart ile alt modül bağlantısını sağlayan sokette problem. kart pinlerine lehim yaptırman sorunu çözecektir.

Alıntıları Göster
    Hocam bunun telefoncuya gitmeden bir çözümü yok mu?Burada telefonu tamire verdim imei için adam çözemediği gibi tuttu g5SE anakartı taktı orijinal batarya ve buzzerin yerine de çakmaları taktı üstüne benden para istedi 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyrtonSercan

Hocam bunun telefoncuya gitmeden bir çözümü yok mu?Burada telefonu tamire verdim imei için adam çözemediği gibi tuttu g5SE anakartı taktı orijinal batarya ve buzzerin yerine de çakmaları taktı üstüne benden para istedi 😅

Alıntıları Göster
    Aboo baya ileri seviyede uzman bir arkadasmis :) telefoncuya gitmeden soyle yapabilirsin; alt modul icindeki elektronik karti satin alabilirsin aliexpressten.

• Telefonuma android 8'i yüklemeye çalışırken lg up çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. silip tekrar yükledim ama hala devam ediyor. çözümü bilen var mı?
  • Ulen Lg insanı kanser edersin sen be.Dereye susuz götürüp su içirtmeden geri getirmek deyimi ni tam manası ile yaşattın ya müşterilerine.

Ne güncellemeymiş arkadaş, yeni sürümü dünyanın bir çok ülkesine aynı cihaza verdin bize gelince 2 aydır sürüm sürüm süründürdün hala daha süründürüyorsun. Helal olsun senin müsteri memnuniyeti anlayışına.Daha ne diyelim ki sana, seni satın alan da kabahat. Bir daha Lg almak için 1000 düşünürüz artık. :(

• Arkadaşlar birkaç kez batarya aldım 2.sini de geri gönderdim biri Deji batarya diğeri de
    ithalat garantili deyip 100liraya pil satan birisi idi,o 100liralık pil çakma çıktı n11 den
    geri yolladım sonra lgdestek ten 150tl ye orjinal pil aldım bu sabah geldi,pil orjinal 2016.3 ay
    tarihli tarih eski fakat bir sorun çıkacağını düşünmüyorum alanların yorumlar gayet iyi.alıp geri
    vermekten sıkıldım pil çok önemli direk telefonun performansına etki ediyor Oreo dayım yedek aldım
    resetleyip kullancağım pili,

Bu arada oreo da DPI yi düşürdüm çözünürlük düşürmüş sayılırmıyım arkadaşlar :) ekran büyüdü haliyle.

resimdeki sağ daki lgdestek ten gelen ,,

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

• ertank07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ertank07,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    Ben de LGDestek'ten pil almıştım 5-6 ay oluyor. Nougat'ta 4 saate yakın ekran süresi alıyorum sürekli kullanımda, nasıl karşılaşıyor bu durum normal sürelerle pek fikrim yok açıkçası
  •  ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

Android 8 , ekran çözünürlüğü 1080p ye çektim , LG destek yeni batarya aldim . Sonuç bu şekilde , kısaca memnunum

• 1080 e nasıl cekiliyor

• 
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.