Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ (594. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (7 Mobil) - 2 Masaüstü7 Mobil
5 sn
12.948
Cevap
87
Favori
537.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birkaç sayfa geride var yapılışı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogoZH

Birkaç sayfa geride var yapılışı
    Redditteki şeyden mi bahsediyorsun ? Bulamadım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

iyi Haftalar arkadaşlar ben aldığım DEji batarya'yı geri iade ettim ilk 2-3 performansı çok düşüktü,pilin böyle
    hızlı azalması hoşuma gitmesi iade ettim.

orjinal olduğunu tahmin aşağıdaki pili aldım,henüz yollanmadı.

Dostum bu pil orjinal çıkmadı mı? Ben de tam bundan almayı düşünüyordum, size pillin üretim tarihini soracaktım?

• Evet kardeş alma o pil den çakma çıktı pilin rengi farklı ,, ayakta harf kodu yok. Hem orjinal gibi sağlam oturmuyor. Benim aldığım orjinal pil 2016.mart 3.cu ay fakat tarihe takılma yukarıda yorum yapan arkadaşımızın Kasım 2016 tarihli 5saat ekran alıyormuş, eğer piller açıkta ve sıcak ta bırakilmadiysa birşey olmaz. Lg destek ten taksitle aldım. Şu an ilk gün tam birsey diyemeyeceğim. Bende çözünürlük düşürdüm.

• MedBoy kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler.

Soketi çıkarıp hafiften temizledim şimdilik normal görünüyor. Bu alttaki plastik kısmı degistirsek sorun çözülür mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ronin_09

Bilgi için teşekkürler.

Soketi çıkarıp hafiften temizledim şimdilik normal görünüyor. Bu alttaki plastik kısmı degistirsek sorun çözülür mu acaba?
    çözülür dostum. ama pahalı bir ürün. 12 dolar civarında. onun yerine 2.95 dolara içindeki kartını satın alman daha mantıklı. bağlantıyı sağlayan soketlerde bulunan pinler zamanla esniyor. hele sök tak yapıyorsan çok hızlı bir şekilde temassızlık başlar. kartla martla uğraşamam dersen alt modülü komple satın alıp takabilirsin. ama ben şahsen kartı satın alıp değiştirdim. 3 civata söküp direk ulaşabiliyorsun kartına.

kart için:
    aliexpress.com
    US $2.85 8% OFF|Charging Port USB Charger Dock Connector Flex Cable Ribbon Replacement Part For LG G5 H850-in Mobile Phone Flex Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Charging-Port-USB-Charger-Dock-Connector-Flex-Cable-Ribbon-Replacement-Part-For-LG-G5-H850/32859409617.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.55e84c4drnS6ek

komple modül değişimi için:

• Eyvallah dostum orjinal olmayan pillerin performansları kısa zaman da orjinal pilin ölüsünü bile aratabiliyor, hiç bulaşmaya niyetim yok bu yüzden.

Deji marka batarya 4 saat kadar ekran süresi verebiliyor mu acaba?

LG Destek ten aldığınız bataryanın tarihi 2016 150 tl. 3 yıl önce üretilmiş bir pil için bana çok fazla geliyor. Vatandan aldığımız bataryalar gibi 6 ay sonra geberikleşebilir diye korkuyorum 3 yıllık bir pil sonuçta.

2018 üretimi 150 tl. civarı orjinal batarya bulabilirsem hemen alıcam,bulmazsam 75 tl. ye Deji ye yöneleceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_41 -- 2 Aralık 2018; 20:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Maalesef imkanı yok root atmanın. Bütün root yöntemlerinde illaki bootloader kilidini açmak gerekiyor. Telefon alacak olursam ilk aradığım şey rootlanabilir olması olacak.
    Root atmadan da tam erisim saglanamiyormus eskiden sildigim fotolara ulasmam gerekiyor, kaldik boyle
  • Geçen gün deji batarya ile aldığım ekran süresi şöyle idi, arkadaşa göndermiştim pm ile, buraya da koyayım :) Bataryayı alalı 2 ay oldu bu arada

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 2 Aralık 2018; 22:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Geçen gün deji batarya ile aldığım ekran süresi şöyle idi, arkadaşa göndermiştim pm ile, buraya da koyayım :) Bataryayı alalı 2 ay oldu bu arada

Harika kaç saat kullanımda 4.45 saat ekran süresini verdi?

• Onun ekran görüntüsünü almamışım ama 11 saat diye yazmışım mesajımda :)

Edit: ayrıca 8 saatlik kullanımda 5 saat ekran süresi almışım 1 aylık iken batarya, şu mesajımda paylaşmıştım:
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=135522528

Bana mı denk geldi bilmiyorum ama ben çok memnunum dejiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 2 Aralık 2018; 22:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Onun ekran görüntüsünü almamışım ama 11 saat diye yazmışım mesajımda :)

Edit: ayrıca 8 saatlik kullanımda 5 saat ekran süresi almışım 1 aylık iken batarya, şu mesajımda paylaşmıştım:
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=135522528

Bana mı denk geldi bilmiyorum ama ben çok memnunum dejiden
    Hemen alıyorum birtane hangi siteden almıştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: brk_41

Hemen alıyorum birtane hangi siteden almıştınız?

Alıntıları Göster
    Dejiyi sadece 1 kişi satıyor hocam, o da resmi hesap, n11 gg amazon, hepsindeki adam aynı :) nerden daha ucuza geliyosa ordan alın farketmez, kendi sitesinde de satıyo ayrıca. Ben n11 den aldım sanıyodum ama gg dan almışım, cepteteb indirimi ile %20 indirimli gelmişti

• arkadaş bin tl altı bi telefon alıcam dönüp dolaşıp g5 e geliyorum ne kadar ucuz bu ciaz ya alternatif ne olabilir eş değer bi sürü model var karışık ortalık

en som casper via m4 ler iyi hoşuma gitti android 8 i de almış ama abi antutu da g5 140.000 bin iken bu ciaz 40.000 5 te 1 i nerdeyse g5in

ne olabilir başka

• Biride çıkıp demiyor ki şu h850 tr ye root nasıl yapılmıyor yada niye bootloader kilidi niye açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsair61 -- 3 Aralık 2018; 12:29:58 >
  • Ben daha önce deji marka iki telefona pil aldım. İddia ettikleri performans kesinlikle yok. Biraz pahalı olmakla birlikte LG orijinal pil alın.
  • fkaralar F kullanıcısına yanıt
    Ben de 2 ayrı model için aldım daha önce , atıp tuttular şöyle iyi böyle saplar falan sonuç batarya cacık çıktı .

G5 için orijinal batarya aldım memnunum , deji' ye vereceğim para 20 lira olur en fazla .

İlk birkaç iyi sonra batarya kendini kaybediyor . Orijinal bataryadan şaşmamak en güzeli

• Alala dejiden bi tek ben memnunum heralde :) şansıma iyi batarya mı denk geldi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gogoZH

Ben de 2 ayrı model için aldım daha önce , atıp tuttular şöyle iyi böyle saplar falan sonuç batarya cacık çıktı .

G5 için orijinal batarya aldım memnunum , deji' ye vereceğim para 20 lira olur en fazla .

İlk birkaç iyi sonra batarya kendini kaybediyor . Orijinal bataryadan şaşmamak en güzeli
    Haklısın hocam da 150lira bir pil için pahalı laptop pilleri dahi kimisi 90tl bence bulunması
    zorlaştığı için pil fiyatları şişirildi böyle.Yurtdışında ne kadar bilmiyorum,çinliler o kadar
    çakmasını yapıyorki orjinale ulaşmak zorlaşıyor.
  • 
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.