Şimdi Ara

Lg G4 ü Bootloop Sorunuyla Servise Verenler Neler Yaptınız? Yardımlarınıza İhtiyacım Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.28.11.2015 tarihinde satın aldığım LG G4 maalesef logoda takılı kaldı. 24.09.2016 tarihinde servise verdim.
    Hem Ghost Screen hem de Bootloop arızasıyla servise başvuruda bulundum. Sorularım şunlar;

1- Servis bu iki soruna karşı ne tür bir prosedür izlemektedir?
    2- Eğer cihaz değişimi çıkıp bana yeni bir LG G4 vereceklerse yeni ürün sıfır kutulu mu olacak? (Bozulan telefonumu full kutulu aldılar. Kulaklık şarj aleti ne varsa verdim servise)
    3- Yeni Lg G4 verirlerse telefonun garanti süresi yeniden mi başlayacak yoksa kaldığı yerden devam mı edecek? (Bu çok önemli çünkü garantiyi yeniden başlatmazlarsa yeni gelen G4 de de Bootloop oluşma olasığı %99)
    4- Eğer garantiyi yeniden başlatmazlarsa tüketici hakem heyetine dava açabiliyor muyum?
    5- Cihaz 10 ay sonra arızalandığı için bana yenisi verilecek denirse yasal olarak para iadesi isteme hakkım var mı? Varsa Lg büyük olasılıkla kabul etmeyecektir. Bu durumda yasal yola başvurabiliyor muyum?
    6- Lg nin elinde G4 yoksa bir üst model verebiliyormuş. Bu durumda üst modeli reddedip ücret iadesi isteyebiliyor muyum?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Değişim.

2. Sıfır açılmamış kutu.

3. Hayır. Kaldıği yerden devam eder. Bootloop yeni serilerde yani 600 lü serilerde duymadım. Ghost Screen olasılığı düşük ve aşırı Ghost Screen sorunuyla karşılaşmassın.

4. Saçma bence garanti yeniden başlarsa o zaman son 1 ay ısıtıp bozalım tekrar garantimiz başlasin. O zaman kimse almaz.

5. LG kabul etmez fakat 20 iş gününü geçince THH başvurun.

6. Evet 6 ayı geçmediyse LG veriyor %10 kesintiyle ama en iyisi THH başvurmanız kesintisiz paranız aldığınız fiyatla geri iade alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 25 Eylül 2016; 22:35:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman6108

1. Değişim.

2. Sıfır açılmamış kutu.

3. Hayır. Kaldıği yerden devam eder. Bootloop yeni serilerde yani 600 lü serilerde duymadım. Ghost Screen olasılığı düşük ve aşırı Ghost Screen sorunuyla karşılaşmassın.

4. Saçma bence garanti yeniden başlarsa o zaman son 1 ay ısıtıp bozalım tekrar garantimiz başlasin. O zaman kimse almaz.

6. Evet 6 ayı geçmediyse LG veriyor %10 kesintiyle ama en iyisi THH başvurmanız kesintisiz paranız aldığınız fiyatla geri iade alabilirsin.

Teşekkürler. LG yasalara hiç uymuyor. %10 kesintiden diyorum.
    İnşallah 20 iş günü geçer de paramı almak için dava hakkım doğar. Yoksa bu firmayla uğraşılmaz.
    Bir daha LG almayacağım gibi çevreme de önermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: osman6108

1. Değişim.

2. Sıfır açılmamış kutu.

Sitede okudum birisi 601 serisinde de bootloop sorununu yaşamış. İşte linki:

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=116945350

Yazan kişi (sorunu yaşayan kişi) -Gardiyan-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 26 Eylül 2016; 12:54:04 >

• Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum bu bootloop nedir ya g4 gibi telefonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum bu bootloop nedir ya g4 gibi telefonda

Aman aklın varsa G4 den hatta LG den uzak dur bizden söylemesi.

Kronik LG sorunlara sahip modelleri:

1- LG G2 --> Ekran sararması. Tüm LG G2 lerde var.
    2- LG G3 --> Kasa çatlaması. Telefon ısındıkça kasa çatlıyor. Tüm LG G3 ler de olmasada en kötüsü tüm LG G3 lerde hatalı ekran kartı kullanımı. Yani 2K ekranı tam olarak kaldıramayan ekran kartı kullanılmış. Telefon sürekli kasıyor.
    3- LG G4 --> Ghost Screen (Uygulamaların vb ekranda izi kalıyor. Telefon ekranı ısınınca artıyor soğuyunca geçiyor) ve Bootloop (Telefon durup dururken donuyor ve kapanıyor ve LG logosunda kalıyor. Açılmıyor. Anakart değişmesi gerekiyor) sorunları tüm LG G4 serilerinde var. Sana şu 600 bilmem ne sürümünde yok derlerse inanma. LG sorunlu olduğu halde G4 leri piyasadan toplatmayıp vatandaşı rezil ediyor. Yasalara da uymuyor. İlk 6 ay içinde bu sorun olsa bile yasa gereği para iadesi yapmalı ama yapmıyor mahkemelerde sürünüyorsun. Yasalara asla uymayan bir firma.
    4- LG V10 --> Ghost Screen sorunu
    5- LG G5 --> Hem Ghost Screen hem de Bootloop
    6- LG V20 --> Şuan yolda ama bu telefonunda sorunlu olacağı %90.

Karar yinede senin...

• Telefondan soğudum arkadaş bu ne yaa gerçi bu kadar özellik 1500 TL ya anca bu kadar olur

Peki lenovo vibe p1 pro nasıl telefon bilginiz varmı ben şarjı uzun giden telefon bakıyorum kararsız kaldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Telefondan soğudum arkadaş bu ne yaa gerçi bu kadar özellik 1500 TL ya anca bu kadar olur

Peki lenovo vibe p1 pro nasıl telefon bilginiz varmı ben şarjı uzun giden telefon bakıyorum kararsız kaldım.

Paramı geri alabilirsem Lenovo Vibe P1 Pro düşünüyordum tam adamına sordun

Lenovo vibe P1 e göre Prosu arasında tek fark ramdir.
    p1 de 2 GB ram varken p1 pro da 3 GB ram var.
    Batarya konusunda mükemmel ötesi bir cihaz.
    Hız konusunda da idare eder. Çok üst düzey bir şey beklememek lazım.
    Fakat snapdragon 615 işlemci var ki orta segment içinde en popiler işlemcidir.

LG konusunda açtığım şu konuyu okumanda fayda var.

https://forum.donanimhaber.com/m_120697118//tm.htm#120697118

• quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

quote:

Telefondan soğudum arkadaş bu ne yaa gerçi bu kadar özellik 1500 TL ya anca bu kadar olur

Valla hocam bende zaten direk bu lenovoyu düşünüyordum araştırma falan yaptım arkadaşla görüştüm kendisinde g3 bar telefondan oldukça memnun dedi lenovo filan alma lenovo dışarıya telefon yaptırıp üstüne logo basıyor dedi
    Beni telefondan vazgeçirdi

Benim için 2k ekran filan önemli değil full HD de aynı şey 5000 Mh batarya olağanüstü bişey bence ama alırsam pro olanı alıcam 3 gb ddr3 ram var borumu!!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

quote:

Valla hocam bende zaten direk bu lenovoyu düşünüyordum araştırma falan yaptım arkadaşla görüştüm kendisinde g3 bar telefondan oldukça memnun dedi lenovo filan alma lenovo dışarıya telefon yaptırıp üstüne logo basıyor dedi
    Beni telefondan vazgeçirdi

Benim için 2k ekran filan önemli değil full HD de aynı şey 5000 Mh batarya olağanüstü bişey bence ama alırsam pro olanı alıcam 3 gb ddr3 ram var borumu!!!

Benim öğretmen arkadaş aldı. LG G4 de olmayan parmak okuyucusu bile var. 2 GB ram li olan tam verimli olmuyor. 3 ya da daha fazla lazım. Parayı geç alacak gibiyim belki o zamana çıkarsa lenovo P2 de alabilirim 4 GB ram var cihazda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.