Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1685. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
199
Favori
1.047.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16831684168516861687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Özellikle bootloop olan arkadaşlara sormak istiyorum. Şimdi ben telefon dahili hafızayı bilgisayarımda bir dosya yapıp yedekledim. Peki bootlopp dan sonra kart yenilenip telefonu alınca dahili hafızaya bu yedeği kopyalayınca herşeyimiz mesela oyun kayıtları mesajlar vs gibi yerine geliyormu yoksa kaybolan bilgiler oluyormu?? Bu arada ben telefon rehberi sd karta yedek aldım rehberi silsemde buradan tekrar yükleyebiliyorum. Bana başka tavsiyeniz ne olur. Teşekkürler.
  • Bu arada vodafonda telefonları inceledim ne alınabilir diye.Yani hakikaten uygun fiyata alınabilecek bir şey bulamadım. S7 bakayım dedim 2700lira istiyor.G5 desen alan arkadaşlar bana kızmasın ama hakikaten çok dandik duruyor hele batarya çıkartma tuşu çok kötü.Yere bir düşse hemen kırılacak gibi duruyor. Doların artmasıda telefon fiyatlarına yansımış. Telefonumdan aslında çok çok memnunum ama şu her G4 bir gün bootloop olacaktır olayı bazen insanın rüyasına bile giriyor. İnsanın sabah kalkar kalkmaz ilk iş olarak telefon bootloop olmuşmu diye bakması enteresan bir durum oldu :)
  • DeepSea Man kullanıcısına yanıt
    Kamera performans tasarım anlamın da sıkıntı yok zaten ama yanıyor.Geçen hafta çarşamba günü bootlop oldu 609k serisiydi şengüllerde tamir ettirdim şimdi telefonumu satıyorum..

    Satana kadar kullanıyım dedim demez olaydım bugün elime telefonu aldım ana ekran döndüm ekran açık hiçbir işlem yapamadım.Parlaklık azalıp arttı falan artık kullanmaya korkuyorum sürekli bozulacakmış korkusu var.Galiba satamadan elimde kalıcak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayfi

    öncelikle geçmiş olsun. size tavsiyem hepsiburada ya gonderin. daha iyi ilgilenirler.
    musteri hizmetlerini ararsanız yardimci olacaklardır..

    Dün evonun servisine gittim ve elden verdim. Raporu imzalarken görmedim eve gelince farkettim kasada çizikler var diye not almış eleman. Arka kapağı kullanmamıştım servise gönderirken taktım, telefonun 4 yanındaki jelatinler duruyor, telefonun önündeki kendi taktıkları ekran jelatinide duruyor yani telefon tertemiz. Umarım bu kasada çizikler vardan bi çapanoğlu çıkarmazlar.

    Bi sorun olurda tamir parası isterlerse kabul etmeyip telefonu alıpmı thhye gideyim yoksa telefonu almayıpmı gideyim. Şuan en büyük temennim ayın 31ine kadar telefonu yapamasınlar bende 1 şubatta thhye giderim. Thh için fatura sahibi olmama gerek yoktur umarım. Telefon tamir olsa bile bu telefonu kullanmak istemiyorum her an tekrardan bootloop olabilir. Bakalım gelince satarım sanırım.

    Hala bu telefonu almayı düşünenleride uyarayım. Telefon fiyatına göre harika ama belki 3 ay sonra belki 9 ay sonra belkide 1,5 sene sonra mutlaka bootloop oluyor gördüğüm kadarıyla. Lg defteri benim için kapanmıştır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alikemal4242

    Hangi seriydi cihaz hocam

    511k serisiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Francouzska

    Kamera performans tasarım anlamın da sıkıntı yok zaten ama yanıyor.Geçen hafta çarşamba günü bootlop oldu 609k serisiydi şengüllerde tamir ettirdim şimdi telefonumu satıyorum..

    Satana kadar kullanıyım dedim demez olaydım bugün elime telefonu aldım ana ekran döndüm ekran açık hiçbir işlem yapamadım.Parlaklık azalıp arttı falan artık kullanmaya korkuyorum sürekli bozulacakmış korkusu var.Galiba satamadan elimde kalıcak...

    Demekki bu telefonun bootloop olması için hangi seri olduğunun önemi yokmuş.Hepsi yanıyor sonuçta.Benim merak ettiğim şengüller servis olayında nasıl acaba.Maltepede yeri varmış.Bende ekranı kırdığım için değiştirmek istiyorum ama yeni ekranlarda sarı ışık problemi falan oluyormuş. Ekranı değiştirmek istememin bir sebebide yarın birgün bootloop olursa ekranın kırılmış garantiye girmez falan demeleri.Baksanıza adamın telefonu çizik diye servisler problem çıkarıyor.




  • S.a. arkadaşlar. Widget saati 1 saat yanlış gösteriyor. Şehri değiştirmeden ve silmeden nasıl düzeltebilirim onu.
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/Tarih&Saat
    Otomatik tarih ve saat (burdaki tik kaldırılmalı,)
    Otomatik sat dilimi (burdaki tik de kaldırılmalı,)
    Saat Dilimini seçin seçeneğinde GMT +03:00 olan şehirlerden birisi seçilmeli,
    Yeniden saat ayarı yapılmalı.
    İşlem tamamdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ukayl06

    S.a. arkadaşlar. Widget saati 1 saat yanlış gösteriyor. Şehri değiştirmeden ve silmeden nasıl düzeltebilirim onu.

    Ayarlar/Tarih&Saat
    Otomatik tarih ve saat (burdaki tik kaldırılmalı,)
    Otomatik sat dilimi (burdaki tik de kaldırılmalı,)
    Saat Dilimini seçin seçeneğinde GMT +03:00 olan şehirlerden birisi seçilmeli,
    Yeniden saat ayarı yapılmalı.
    İşlem tamamdır.
  • 512 seri idi.
  • hsea42 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.
  • Merhaba arkadaşlar bende telefonu yeni aldım. 2 hafta oldu. 611K serisi, bakalım ne zaman bootloop olacak. Elimde G Flex 2'yi hazır olarak bekletiyorum.
  • Yeni serilerinde bootloop olması çok zor hemde 611 serisi.
  • Merhaba arkadaşlar
    LG G4 815 TR 20h sürümündeyim
    FlashTool ve LGMobile Support tool ile glolipopa dönmek isterken %9 a gelip kalıyor ve "UPGRADE STOPPED DUE TO AN ERROR" hatası veriyor öneri olarak da telefonu bilgisayardan çıkar bataryayı telefondan çıkar sonra bataryayı tak pcye teli bağla tekrar dene diyor

    LGUP da ise Upgrade vb seçenekleri göremiyorum
    Nedeni ne olabilir ★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

    Bu hataların çözümü nedir.

    Daha önceden geri dönmüştüm ama bunda olmadı nedense
    Şimdiden teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schalke84 -- 11 Ocak 2017; 1:12:37 >




  • schalke84 kullanıcısına yanıt
    20h güncellenmesinden sonra LG sürüm düşürmeyi engelledi, lg bridge ile restore edip kullanabilirsiniz. Artık lg up ve lg tool çalışmıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.Desene bu dandik sürümleri kullanmak zorundayız.
    Bir sitede G5 romu kullanma 20j sürümü roota gerek olmadan kurulum anlatılmış. onu yapma imkanımız var mı acaba
  • Beyler merhaba. Bende 506k twn g4 kullanıyorum 6-7 aydır. Bootloop, ghostscreen gibi bir sorunum şimdilik yok çok şükür :)

    Ancak şarjım çok az gidiyor. %90 wifi ile %60 civarı parkalıkta kullanıyorum ancak 3 saat ekran süresi alabiliyorum. Bataryam 2900 mah ve şarjım %8 civarı iken telefon kapanıyor.

    Bu şarj sorununu nasıl çözebilirim? En azından 4 saat ekran süresi alsam yeticek ama 2,5-3 saat ekran süresi almak ve günde 2-3 kere telefon şarj etmek yoruyor insanı.

    Sıfır 3000 mah orjinal batarya alsam veya deji batarya alsam düzelir mi sorun acaba?

    Bir yanımda hiç masraf etme 600 lira cıvarına sat bataryaya masraf edeceğine 400 lira civarı daha ekleyip xiaomi mi max al 4850 mah batarya ile 10 saat ekran süresinin dibine vur diyor açıkçası ama telefon çok büyük 6,44" :)
  • sorry cannot work on your device failed to load required media libraries

    hatası alıyorum bir programda LG G4 6 sürümünde Lolipopda yoktu bu hata ama marshmellovda çıkıyor. lolipopa dönemiyorum da. Bir el atın gençler lütfen
  • 3 ay da 609k serisi bootlop oldu.Anakart taktırdım son seridir heralde onu da bootlop ederim yakında zor değil
  • Benim de Ekim 2015'te ithalatçı garantili aldığım ve gerçekten severek kullandığım telefonum bir anda bootloop oldu. Garanti devam ediyor ama telefonun faturasında yazan firma (Keleş Elektronik) telefonlara bakmıyor, keza garanti belgesinde yazan ithalatçı firma da... Bizdeuygun.com, Keleş Elektronik'le alakaları kalmadığını belirtiyor, garanti firması Ritzy'nin sitesinde artık bu telefonu satan firmayla çalışmadığını yazıyor, telefonlarına yine bakan yok. Yani tam olarak ortada kaldım. THH'ye başvursam kimi şikayet etmeliyim, başvurmalı mıyım, internette dolaşan uzaktan tamir vs. yollar işe yarar mı? Bu haliyle satabilir miyim?
    Yani en zararsız şekilde kurtulmanın yoluna bakıyorum şu anda, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 16831684168516861687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.