Şimdi Ara

LG G4 için SICAK FIRSATLAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.562
Cevap
83
Favori
303.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi arkadaş müş.hiz. sormuştu ve onlar da TR garantili demişlerdi. Ayrıca yorumlarda da TR garantili olduğu belirtilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Bi arkadaş müş.hiz. sormuştu ve onlar da TR garantili demişlerdi. Ayrıca yorumlarda da TR garantili olduğu belirtilmiş.
    hepsiburada.com'dakiler LG TR garantisi altında değil arkadaşlar müşteri hizmetlerini 2 ayrı kez aradım.
    DH member since 2010
  • Arkadaşlar bugün teknosada g4 ile s6 yi karsilastirma imkanın oldu. Şunu objektif şekilde söyleyebilirimki, g4 hem ekran olarak hem kamera olarak s6 nın bir tık üstünde olduğunu gördüm. Performans olarak s6 daha üstün olduğu söylendi bana,ama yaklaşık yarım saatlik incelemede ben g4 ile arasında kullanım olarak bi fark görmedim. Tabi profesyonel olarak inceleyen arkadaşlar belki aradaki farkı anlayabilirler ama ben günlük kullanımda amatörce bi fark görmedim. Note 4 ile kiyaslamiyorum bile.Bide fiyat olarak s6 (2500tl) nın g4 (2199tl)ten 300 tl pahalı olduğunu söyleyebilirim. O yüzden ben tercihimi g4 ten yana kullandım. Gittigidiyor sitesinden indirim çekleriyle ve bonus kampanyasıyla 1700 tl ye mal ettim (parelel ithalat). Fiyat performans olarak 10 numara geldi bana.iki telefon arasında kalan arkadaşlar için nacizane fikrimi söyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: me_kar

Arkadaşlar bugün teknosada g4 ile s6 yi karsilastirma imkanın oldu. Şunu objektif şekilde söyleyebilirimki, g4 hem ekran olarak hem kamera olarak s6 nın bir tık üstünde olduğunu gördüm. Performans olarak s6 daha üstün olduğu söylendi bana,ama yaklaşık yarım saatlik incelemede ben g4 ile arasında kullanım olarak bi fark görmedim. Tabi profesyonel olarak inceleyen arkadaşlar belki aradaki farkı anlayabilirler ama ben günlük kullanımda amatörce bi fark görmedim. Note 4 ile kiyaslamiyorum bile.Bide fiyat olarak s6 (2500tl) nın g4 (2199tl)ten 300 tl pahalı olduğunu söyleyebilirim. O yüzden ben tercihimi g4 ten yana kullandım. Gittigidiyor sitesinden indirim çekleriyle ve bonus kampanyasıyla 1700 tl ye mal ettim (parelel ithalat). Fiyat performans olarak 10 numara geldi bana.iki telefon arasında kalan arkadaşlar için nacizane fikrimi söyledim
    Eskin distribütor fiyatına şu anda paralel ithalatçı garantili ürünleri satıyorlar herkes kafayı yemiş, ne kadar gereksiz bir zaman ucuzlaması gerektiği yerde, birde üstüne üstlük satıcı sıtelerınde doğru düzgün kampanyaları yk.

• quote:

Arkadaşlar bugün teknosada g4 ile s6 yi karsilastirma imkanın oldu. Şunu objektif şekilde söyleyebilirimki, g4 hem ekran olarak hem kamera olarak s6 nın bir tık üstünde olduğunu gördüm. Performans olarak s6 daha üstün olduğu söylendi bana,ama yaklaşık yarım saatlik incelemede ben g4 ile arasında kullanım olarak bi fark görmedim. Tabi profesyonel olarak inceleyen arkadaşlar belki aradaki farkı anlayabilirler ama ben günlük kullanımda amatörce bi fark görmedim. Note 4 ile kiyaslamiyorum bile.Bide fiyat olarak s6 (2500tl) nın g4 (2199tl)ten 300 tl pahalı olduğunu söyleyebilirim. O yüzden ben tercihimi g4 ten yana kullandım. Gittigidiyor sitesinden indirim çekleriyle ve bonus kampanyasıyla 1700 tl ye mal ettim (parelel ithalat). Fiyat performans olarak 10 numara geldi bana.iki telefon arasında kalan arkadaşlar için nacizane fikrimi söyledim

Bu arada s6 nın hızlı şarj ve ultra güç tasarrufu gibi artı özelliklerini söylemeyi unuttum

• quote:

quote:

Bu arada s6 nın hızlı şarj ve ultra güç tasarrufu gibi artı özelliklerini söylemeyi unuttum

Alıntıları Göster
    Hızlı Şarj özelliği LG G4'te mevcut zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

Benim anlamadığım Mediamarkt neden gittigidiyor.com üzerinden satış yapsın ki? Üstelik fiyatı da daha uygun. Burada bir bit yeniği var gibi ama hayırlısı bakalım...

dostum artık yeni moda bu. kliksa,hızlıal vs. de satış yapıyorlar.

AyenSoftware Entegrasyonu;

Uygulama Adı:Ayen Software Tedarikçi - GittiGidiyor Entegrasyonu
    Şirket Adı:Ayen Software Yazılım ve Bilgi Sistemleri.
    Yayımlanma Tarihi:25/04/2013

"Uygulama Özeti:
    Eğer bir üreticiyseniz, kullanmakta bulunduğunuz ERP yada Ticari yazılımınızdan, değilseniz tedarikçilerinizin sisteminden ürünler otomatik olarak okunur ve sizin için bir ürün havuzu oluşturulur. Çalıştığınız tedarikçilerin tamamına ait ürünleri toplu halde tek ekranda listeleyip ve yönetebilirsiniz. Ürünlerinizin ve profilinizin gittigidiyorda diğer satıcılara karşı kurumsal bir kimlik kazanması, profil yüzdenizin yükselmesi ve satışlarınızın ciddi oranda artış göstermesi için uygulayacağımız HTML açıklama şablonları sayesinde her zaman bir adım önde olmanızı sağlamayı hedeflemekteyiz. Diğer yandan aldığınız siparişlerin faturalarını programdan yazdırdığınız takdirde, fatura yazdırıldığı anda müşteriye sizin belirlediğiniz bir mesaj otomatik olarak gider. Ör:/ Siparişiniz hazırlandı, kargoya verildi. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz."

GG direk mediamarkt'ın sistemine bağlanmış, oradan otomatik ilan açıyor gibi gözüküyor.

• G4 kablosuz şarj özelliği var ama sanırım kılıf ile oluyor. Kılıf takınca deri kapağın ne önemi kalıyor ki çıkartacaksan?

Orijinalden alıntı: deneme_007

Bana hızlı şarj yok dediler ama bilmiyorum. Sakın sizin dediginiz kablosuz sarj olmasın?

quote:

Orijinalden alıntı: deneme_007

Bana hızlı şarj yok dediler ama bilmiyorum. Sakın sizin dediginiz kablosuz sarj olmasın?

Alıntıları Göster
    Hala sıcak bi fırsat yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nytz

Hala sıcak bi fırsat yok...

Alıntıları Göster
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g4-h815-32gb-lg-turkiye-garantili-P63627481

1000tl üzerine %5 indirim başladı 1885tl geliyor lg turkiye garantili. şuan bundan iyi fırsat yok gibi

.- Evet benim

• rambursman kullanıcısına yanıt
    Ahh ahh bi de banka kampanyası olsaydı süper olurdu.

Note4 almaya karar verdim sayılır g4 bi ara kafama yattı gibiydi lakin malum ses olayından dolayı caydım niye sizce bu cihaz hangi yönden daha iyi?

• historiyst_45 kullanıcısına yanıt
    Ben de tam tersi note4 almaya karar vermişken g4'e döndüm. Muhtemelen de yarın n11 %5 indirimi ile de g4 alabilirim.

NOTE4 de de baya sorunlar olduğu söyleniyor. Özellikle çekmeme sorunundan bahsediyorlar.
    O değil de aslında asıl vazgeçtiğim husus samsung'un neredeyse bütün telefonlarının tasarım şekli aynı. Yani çok büyük farklılıklar yok. Ayrıca note5'in yakında çıkması gibi bir durum var. Fiyatı ve buna göre özellikleri de iyi olursa note4 'e verilen paraya da yazık olacak.

g4 tasarım olarak çok daha farklı ve deri arka kapağıyla farklı bir havası var. Ayrıca yeni çıkmış bir model. Hiç değilse 1 sene falan g5 çıkmaz :) Ben bu nedenlerden dolayı g4 diyorum.

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Ben de tam tersi note4 almaya karar vermişken g4'e döndüm. Muhtemelen de yarın n11 %5 indirimi ile de g4 alabilirim.

NOTE4 de de baya sorunlar olduğu söyleniyor. Özellikle çekmeme sorunundan bahsediyorlar.
    O değil de aslında asıl vazgeçtiğim husus samsung'un neredeyse bütün telefonlarının tasarım şekli aynı. Yani çok büyük farklılıklar yok. Ayrıca note5'in yakında çıkması gibi bir durum var. Fiyatı ve buna göre özellikleri de iyi olursa note4 'e verilen paraya da yazık olacak.

g4 tasarım olarak çok daha farklı ve deri arka kapağıyla farklı bir havası var. Ayrıca yeni çıkmış bir model. Hiç değilse 1 sene falan g5 çıkmaz :) Ben bu nedenlerden dolayı g4 diyorum.
    Bilmiyorum senelerdir hep Samsung kullandığım için daha cazip geliyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Bilmiyorum senelerdir hep Samsung kullandığım için daha cazip geliyor ...

Alıntıları Göster
    beyler ben alıyorum artık n11 den daha fazla bekleyemiyeceğim. siyah derimi yoksa metalikmi alsam karar veremedim. deri aşınır gibi geliyor bana

.- Evet benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

beyler ben alıyorum artık n11 den daha fazla bekleyemiyeceğim. siyah derimi yoksa metalikmi alsam karar veremedim. deri aşınır gibi geliyor bana

Kahve rengi deri güzel. Deri olmayanları çok kötü leğenin plastiği daha kalitelidir.

Orijinalden alıntı: rambursman

gittigidiyor daki medimrkt den 1800 e geliyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.