Şimdi Ara

LG G4 için SICAK FIRSATLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.562
Cevap
82
Favori
302.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yalnizkimse

4g yok mu ?

G2,G3 ve g4 te 4g desteği var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakındır gelmesi :) Türkcell ile adım adım 4G
  • Teknosa hediye çeki veriyor 220₺ aklınızda bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa.Coskun -- 7 Haziran 2015; 13:17:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverusta

Alet pahalı ama ilk geliş fiyatı beklenenin altında...

Amazon uk fiyatları sterlin olarak lg g4 600, iphone 6 16 gb 510, samsung s6 520... Bu fiyatlara göre ülkemize 3 bin lira civarında gelmesi lazımdı...

mm ta 650 yuro.
    cidden pahalı imiş...
  • Konnuyu hortlatmış gibi olacağım ama bu aletin sizce paralel ithalatı ne zaman çıkar
  • hepsiburada da 1999 tl diyor
    uygunmudur nedersiniz ?

http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-p-TELCEPLGG432-B
  • Kart kampanyasıyla en ucuz 1889 TL ye alınıyor şuan sanırım. Haftaya falan %10 olayı gelirse o zaman şenlenir buralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.Coskun

Teknosa hediye çeki veriyor 220₺ aklınızda bulunsun

200 tl değil mi hocam 20tlsi nerden geliyor ?
  • Bugün Mediamarktan baktım abi gerçekten bu paraya değmeyecek bir telefon. Alana saygı duyarım ama asla ve asla bu para etmez. Malzeme kalitesi çok kötü. Z3, S6, M9 malzeme kaliteleri ortadayken bununki resmen oyuncak gibi kalmış. Arka kapakta kalite hissi vermiyor hiç. Tek esprisi kavisli ekranı ne faydası var anlamadım samsungda gene bir işlevi var kavisli ekranın. G3 varken çok gereksiz bir telefon olmuş. Ekran görüntüsü, parlaklık vs çoğu şey g3 ile aynı.
  • General666 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim baktığım gün 220ydi bazı ürünlerde 200 bazılarında daha azdı ama g4 220 veriyordu yanlış hatırlamıyorsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.Coskun

Hocam benim baktığım gün 220ydi bazı ürünlerde 200 bazılarında daha azdı ama g4 220 veriyordu yanlış hatırlamıyorsam

çek için alt sınır ne kadardı hatırlıyor musunuz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General666 -- 13 Haziran 2015; 19:31:12 >
  • arkadaşlar teknosa'daki hediye çeki nasıl kullanılıyor mesela ben ürünü aldım 220 tl'yi ürünü öderken kullanabiliyormuyum yoksa başka ürünler için mi 220 tl kazanıyorum
  • arkadaslar,

hepsiburada.com da LG G4 1999 TL ve sadece siyah deri olanda bireysel finansbank kartina 100TL finanspara puani var . Bir de 1000/200 cek ayarlarsaniz 1999-100-200 = 1699 TL geliyor.

1000/200 ceki olupta kullanmayacak varsa bana verebilir mi? Ya da illaki satiyorsa kaca verebilir?

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilid -- 13 Haziran 2015; 23:29:47 >
  • Kullanmayacak olan varsa banada lazım hepsiburada çeki elinde olan varsa pm atabilirmi
  • Kullanmayacak olan varsa bende hb kodu alabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da hb kodu veren olsa alırdım lg g4 şu an ki telefonum huawei g301 belki acıyıpta şu garibanı sevindireyim diyen olabilir.
    önümüz ramazan dua ederdim 200 hb kodu verene.
  • Içimdem bir ses G4 ün kisa zamam 1800 1750 li rakamlara düseceginiz soyluyor.

• n11 de %10 var bugun. Bir maximum kart olmadi gitti olsaydi 1720 TL hatta anket ' yeni abone filan derken 1700TL nin altina alinabilir.
  • matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    g1 de de 4g var e975 te

• 20 gündür telefonsuzum.1830 liraya beymag'dan aldım.Malesef maximum yoktu.
    hedefim 1700-1750 gibi bir rakama almaktı ama olmadı malesef,telefonsuz bu kadar idare edebilmdim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.