Şimdi Ara

LG G4 için SICAK FIRSATLAR (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.562
Cevap
82
Favori
302.644
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

n11 den lg g4 deri kahverengi sipariş ettim. %5 telefon kategorisi indirimi vardı. paralel ithalat garantili aldım ve alırken özellikle delta olmasını tercih ettim. Delta kötünün iyisi olarak geçiyor piyasada..

NewCep adlı satıcıdan sipariş ettim.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g4-h815-32gb-cep-telefonu-deri-P66637264

1730 TL ye geldi... wworld cartı olanlar 50 TL puan alabilir.

bakalım şimdi kargoyu bekliyoruz, geldiğinde yorumlarımı paylaşırım telefon ve satıcı hakkında.
  • Selamlar arkadaşlar.. son durum nedir gittigidiyor G4 'lerinde ??
    Gittigidiyordan 150 TL indirim kodu gelmiş, 100TL de maximum dan alıcam 1500'e falan gelicek G4..
    Hangi satıcıdan gri metalik kapak çıkıyor bilen varmı?
    veya hangi satıcının garantisi daha iyi? cepport mu ceppaket mi?? Yoksa ikiside aynımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EeRrHhAaNn

Selamlar arkadaşlar.. son durum nedir gittigidiyor G4 'lerinde ??
    Gittigidiyordan 150 TL indirim kodu gelmiş, 100TL de maximum dan alıcam 1500'e falan gelicek G4..
    Hangi satıcıdan gri metalik kapak çıkıyor bilen varmı?
    veya hangi satıcının garantisi daha iyi? cepport mu ceppaket mi?? Yoksa ikiside aynımı?

Burada satıcıdan çok servis önemli. Delta paralel ithalat servislerde bir nebze daha iyi. Zaten onun haricinde gg üzerinden çok sorun çıkmaz. Sıkıntı olursa onaylamazsınız.

Bu arada bu 150tl indirim kod nasıl geldi.
  • gittigidiyor birtek bana indirim kodu vermiyor sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwin

Selam Arkadaşlar,

n11 den lg g4 deri kahverengi sipariş ettim. %5 telefon kategorisi indirimi vardı. paralel ithalat garantili aldım ve alırken özellikle delta olmasını tercih ettim. Delta kötünün iyisi olarak geçiyor piyasada..

NewCep adlı satıcıdan sipariş ettim.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g4-h815-32gb-cep-telefonu-deri-P66637264

1730 TL ye geldi... wworld cartı olanlar 50 TL puan alabilir.

bakalım şimdi kargoyu bekliyoruz, geldiğinde yorumlarımı paylaşırım telefon ve satıcı hakkında.

worldcardla puan verirmi bende düşünüyorum da.

Bu kampanya, n11.com’un diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.

• chemsul kullanıcısına yanıt
    10% indirim kodu ne bana ne de arkadaşlarıma kimseye gelmemişti. Gittigidiyora yazdım bunu neye göre belirliyorsunuz diye.. Bu seferki inidirim bana da geldi.. Tesadüfmü yoksa yazdıgım mesajmı etkili oldu bilmiyorum

Benim için en önemlisi içinden metalik bir kapak çıkması fakat ceppaketten artık çıkmıyormuş malesef. cepport ile iletişime geçmeyi deneyeceğim şimdi.

Bu kapak şu an piyasada yokmu acaba? Deri kapak hiç hoş gelmedi benim gözüme...
  • Arkadaşlar gittigidiyordaki cepport ile ilgili bilgisi olan varmı? Cevap geldi şu an 2 kapak çıkıyormuş. Garanti olarak intellicel diye bi firma gözüküyor. Varmı sıkıntı yaşayan?
  • GG durumu benim icinde ayniydi. Ailede 3 ayri hesap var hicbirsey yok. Sikayet yazdim neye gore veriyorsunuz diye. Hala cevap bile yok! ve tabi ki kupon indirim filan da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilid

GG durumu benim icinde ayniydi. Ailede 3 ayri hesap var hicbirsey yok. Sikayet yazdim neye gore veriyorsunuz diye. Hala cevap bile yok! ve tabi ki kupon indirim filan da yok

Ben sert ve suçlayıcı bir uslup ile yazdım . Bana anında cevap verdiler. Bende bir iki cevap verdim. Onlarda cevap verdiler. Herhalde bana bundan sonra hiç vermezler :)
  • chemsul kullanıcısına yanıt
    simdi ana avrat dalayim ben de :)
  • bizim arkadaş carrefour maltepeden almış. 1899 tl ye. eğer salı günleri para kart ile alırsak yüzde 5 de para karta puan yatırıyorlarmış. yani kvk 1800 e gelmiş oluyor. ama kalmayabilir çok satılıyor dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevresahibi

bizim arkadaş carrefour maltepeden almış. 1899 tl ye. eğer salı günleri para kart ile alırsak yüzde 5 de para karta puan yatırıyorlarmış. yani kvk 1800 e gelmiş oluyor. ama kalmayabilir çok satılıyor dedi.

LG Türkiye garantili mi yoksa ithalatçı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

quote:

bizim arkadaş carrefour maltepeden almış. 1899 tl ye. eğer salı günleri para kart ile alırsak yüzde 5 de para karta puan yatırıyorlarmış. yani kvk 1800 e gelmiş oluyor. ama kalmayabilir çok satılıyor dedi.

kvk dediğine göre TR garantili olarak anladım ben.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

quote:

kvk dediğine göre TR garantili olarak anladım ben.

Benim bildiğim LG Türkiye Garantisi'ni Başarı veriyordu KVK değil. Ondan sordum nasıl KVK olabiliyor diye.

• o kvk yı ölesine demiştir. TR garantili olduğunu belirtmek için.
  • İntelcell garantili almayın paralel olacaksa Delta Garantili olsun bi nebze daha iyi.
    Bugün Cep paketten 1600'e aldım G4'ü hiçbir sıkıntısı yok kutu eksiksiz.Ama dediğiniz gibi yedek kapağıda yok.Üründe ölü piksel çatlama yok.Yalnız bazı seriler sorunluymus.Serisine nerden bakabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirhaner61

İntelcell garantili almayın paralel olacaksa Delta Garantili olsun bi nebze daha iyi.
    Bugün Cep paketten 1600'e aldım G4'ü hiçbir sıkıntısı yok kutu eksiksiz.Ama dediğiniz gibi yedek kapağıda yok.Üründe ölü piksel çatlama yok.Yalnız bazı seriler sorunluymus.Serisine nerden bakabiliyoruz.

Sadece maxipuan mi var yoksa baska indirim de var mi 1600 lirada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://m.n11.com/lg-g4-32gb-cep-telefonu-P68573589?cid=410008_04082015 dubai iletişim satiyor 1749 tl, kargo ucreti yok. Siparişi veren var mi, ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardelis A kullanıcısına yanıt
    Hocam ana konuda da dedim çekle falan geldi.
  • h815 ile h818 arasındaki fark nedir model olarak ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.