Şimdi Ara

LG G4 Bootloop Veri Kurtarmak ( İşe Yaramaktadır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim telefon 1,5 sene önce bootloop(lg logosu tekrarlayıp durdu ) oldu sonra birisinin yardımıyla birkaç çipi egale ederek çalıştırdı uzun bir süre kullandım telefonu. Geçenlerde telefonum bir kapandı ölü gibiydi aynen bu sefer lg logosu bile çıkmıyordu ve şarj olmuyordu içinde bir sürü belgelerim fotoğraflarım kişilerim her şeyim telefonumdaydı sonra araştırmaya başladım ilk buzdolabına(bunu ilk bootloopumda yaptım işe yaramıştı bütün bilgilerimi kurtarmıştım) koydum olmadı ana karta fön makinesi tuttum yine işe yaramadı sonra youtube da bir video gördüm ütü basıyordu ana karta:
    VRW Channelyoutube
    Fix LG G4 Stuck on Boot Screen or LG Logo | Bootloop Repair with cheapest price.
    https://www.youtube.com/watch?v=TM9umec5aeo

Bu taktik sayesinde telefonu 6-7 saat açık tutabildim ve bilgilerimin hepsini kurtardım yaptığım neydi:

- Videoda ki adamın yaptığı gibi aynı şekilde 5 dakika boyunca ütüyü ana kartın üstüne bıraktım(DİKKAT VİDEODAKİ GİBİ aynı şekilde aynı açıyla)) sonra ana kartı 5 dakika dinlendirdim sonra ana kartı telefona taktım ve çalıştırdım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 7 Haziran 2018; 11:12:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.