Şimdi Ara

LG G4 Android M nasıl Günceleyeceğiz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar telefonu biz acemilere nerden nasıl günceleyeceğimizi anlatabilirmisiniz...
    Model numarasını kontrol ederek mi yapacağız? Örnek Benim telefonda LGH815 yazıyor Android M güncellemesi varmı?
    Teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

LG G4 Android M Güncellemesi Nasıl Yapılır?

LG G4'ünü Android M'ye güncellemek için aşağıdaki adımları takip etmelisin:

Ayarlar'a Git: Ana ekrandan "Ayarlar" uygulamasını aç.

Telefon Hakkında'ya Dokun: Ayarlar menüsünde aşağı kaydır ve "Telefon Hakkında" seçeneğine dokun.

Yazılım Güncellemeleri'ni Kontrol Et: "Telefon Hakkında" ekranında "Yazılım Güncellemeleri" seçeneğini bul ve üzerine dokun.

Güncellemeleri İndir: Cihazın mevcut güncellemeleri kontrol edecek. Güncellemeler varsa, "İndir ve Yükle" seçeneğine dokun.

Güncellemeyi Yükle: İndirme işlemi tamamlandıktan sonra "Şimdi Yükle" düğmesine dokun.

Cihazın Yeniden Başlatılmasını Bekle: Cihazın yazılım güncellemesini yüklemesi ve yeniden başlatması için birkaç dakika beklemelisin.

Güncellemenin Tamamlandığını Doğrula: Cihazın yeniden başlatıldıktan sonra, "Telefon Hakkında" ekranına dön ve Android sürümünün Android M olarak güncellendiğini doğrula.

Önemli Notlar:

• Güncelleme işlemi sırasında cihazının %50'den fazla şarjlı olduğundan emin ol.
    • Güncelleme işlemi sırasında cihazın kesintiye uğramaması için Wi-Fi bağlantısına bağlı olduğundan emin ol.
    • Tüm önemli verilerini güncellemeden önce yedekle.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncellemeyi brig. Ile pc den alabilirsin

• Ayarlar->genel>telefon hakkında>güncelleme merkezi>yazılım güncelleme şeklinde ulaşabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

Ayarlar->genel>telefon hakkında>güncelleme merkezi>yazılım güncelleme şeklinde ulaşabilirsiniz

Mevcut OS sürümünde en son yazılımı kullanıyorsunuz diyor...Güncelleme vermiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan743

Guncellemeyi brig. Ile pc den alabilirsin

Özür hiç bilmediğimdem soruyorum nerden nasıl indireceğiz,anlatan yazı veya video varmı? Teşekkür ederim...
  • Neyse bir yerlerden bişeyler buldum...

Cihaz üzerinden kontrol ettiğinizde “Mevcut son OS sürümünü kullanıyorsunuz.” uyarısı çıkabilir. Bu, yoğunluk yüzünden çıkan bir uyarıdır. Bilgisayarınıza LG Bridge programını kurarak 6.0’a güncellemenizi bilgisayar üzerinden yapabilirsiniz.

1-LG Bridge programını açıp, telefonumuzu bilgisayara bağlıyoruz ve programla bağlantı kurduğundan emin oluyoruz.

2-Başarılı şekilde bağlantı kurduysanız, üst menüde “Yazılım Güncelleme” yazısı çıkacaktır, ona tıklamalısınız.

3-Güncelle butonuna bastıktan sonra onay kutucuğunu işaretliyoruz ve tamam diyoruz.

4-Aşamaları takip edebilirsiniz. Güncelleme hızı internet bağlantı hızınıza göre değişecektir. Güncelleme boyutu: 1.55GB

Gerisini telefona bırakabilirsiniz. Güncelleme işleminiz başarılı olarak tamamlanacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim telefon yinede güncellemedi...
    LG Bridge de bile yazılım güncellemede
    '' TELEFON GÜNCEL DURUMDA'' diyor ve güncellemiyor...
    Versiyon V10d-EUR-XX görünüyor acaba bu versiyondan dolayımı güncelleme yapamıyorum...
  • hocam yogunluk olabilir arkadaşımada olmuştu. ara ara deneyin baktınız olmadı daha farklı destek vermeye çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErBek_

Benim telefon yinede güncellemedi...
    Versiyon V10d-EUR-XX görünüyor acaba bu versiyondan dolayımı güncelleme yapamıyorum...

KDZ'yi manuel olarak yükleyerek güncelleyebilirsiniz cihazı. KDZ dosyası;

http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G4/H815/H81520B/H81520B_00.kdz

Kurulum konusunda TeamViewer'dan yardımcı olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: ErBek_

Benim telefon yinede güncellemedi...

KDZ'yi manuel olarak yükleyerek güncelleyebilirsiniz cihazı. KDZ dosyası;

http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G4/H815/H81520B/H81520B_00.kdz

Kurulum konusunda TeamViewer'dan yardımcı olabilirim

İlginiz için teşekkür ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.