E

Çavuş
26 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar...
5s'e ios10.3 yüklerken apple kimlik doğrulamayı yanlışlıkla atlalayarak kurulum yaptım.Şimdi appstore bağlanamıyor hatası veriyor...
Çözümü varmıdır?
Yardım için şimdiden teşekkür ederim...
Selamlar telefonu biz acemilere nerden nasıl günceleyeceğimizi anlatabilirmisiniz...
Model numarasını kontrol ederek mi yapacağız? Örnek Benim telefonda LGH815 yazıyor Android M güncellemesi varmı?
Teşekkürler...
LG 55UB850 140 Ekran Ultra HD tv de taşınabilir 3.0 harici hard diske kayıt yapılabiliyor ancak ben düz mantıkla gidip Sandisk Ultra Dual Drive 64GB USB 3.0 USB Bellek SDDD2-064G-G46 aldım.Ancak kayıt yapmıyor Ultra HDD baglayın diye uyarı veriyor.Acaba Tv den 3.0 flash belek ile kayıt yapılamazmı,format şekli değiştirilse işe yararmı...Teşekkür ederim...
Selamlar...
G4 yeni alacaklara sorun olabileceğini düşündüğüm için uyarı konu başlığı olarak açtım...

Ekran koruyucu taktırdığınızda G4 sensörü kapanan çoğu (genellikle ucuz cam ekran koruyucular da) arama yaptığınızda ekran kapanıyor ve aranan taraf telefonu kapatana dek kapalı kalıyor ekrana dokunsanız da açılmıyor,kendiniz kapatamıyorsunuz bilginize...

Ekran koruyucu taktırmadan önce sensörün kapanmadığını yada ekrana koyup arama yaparak ekranın kapanmadığını görmenizde fayda var...

SENSÖRÜN YERİNİN RESMİ : https://hizliresim.com/gA0pV5
Selamlar...
Excel'den 4 sütunlu verileri TXT Metin belgesine kopyalarken sütun aralıkları tab ile ayrılmış boşluk olarak kopyalanıyor.Benim el terminali programında veriyi tanıta bilmem için sütun aralıklarını ; (noktalı virgül ) ile ayırmam gerekiyor.Veri aktarırken bu ayıraç nasıl yapabilirim?Dilim döndüğünce anlatabildim

Teşekkür ederim...

Örnek: (Excelden kopyalamayla aktardığımda )

5449000021571 CAPPY VİŞNE 1 LT 2,22 2,38
5449000033109 CAPPY 1LT MEY.SUYU KARIŞIK 1,78 1,91
5449000051769 CAPPY PORT./KARIŞIK KUTU 330 ML 1,03 1,09
...

Yapmak istediğim :(txt. sayfasında olmasını isteğim)

5449000021571;CAPPY VİŞNE 1 LT;2,22;2,38
5449000033109;CAPPY 1LT MEY.SUYU KARIŞIK;1,78;1,91
5449000051769;CAPPY PORT./KARIŞIK KUTU 330 ML;1,03;1,09
...
GM Discovery 4 Gb telefonum Bluetooth bilgisayara bağlı görünüyor ancak sadece ses hizmetleri bölümü açılıyor,dosya işlemleri ve gelişmiş telefon işlemleri açılmıyor.Telefondan dosya aktarımı için kullan sekmesine tıkladığımda işlem yapmıyor.Yani kısaca Eşleşme olduğu halde ne telefondan nede bilgisayardan dosya aktarımı yapamıyorum.Çözümü varmıdır?
Soruna ilgiye şimdiden Teşekkür ederim...
GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULÜBÜ sayfasında ara sayfalarda kaldığı için gözden kaçabilir düşüncesiyle konu başlığı ile yazıyorum...

Benim telefonumda tarama her zaman mevcut seçimi onaylı idi ve forumdan öğrendiğim gibi onayı kaldırdım şarjım %30-40 uzun gitmeye başladı...
Emeği geçenlere teşekkür ederim...

Ayarlar / Kablosuz / Seçenekler butonu / Gelişmiş / Tarama her zaman mevcut seçimi seçili ise kaldır seçili değilse işaretle.(Ters Çalışıyormuş!!!)

Kit kat (güncelleme/destek) yetersizliği nedeni ile kullanıcı yorumları/uyarıları hiçe sayan ve artık cevaplarıda sertleşen firmayla karşı karşıyayız.
Konu artık çirkin bir hal aldı...
Yasal bir dayanağımız olmadığından galiba beklemekten ve çevremizi uyarmaktan başka yapacak bişey yok gibi...
Selamlar...
Telpa servis için internet sitesinde yetkili servis adresleri görünüyor...Arızalar için buralara baş vurulabiliyormuyuz artık?
Yoksa yine İstanbul merkezemi yollamamız gerekli..
Youtube da video izlerken goruntu duruyor fakat ses devam ediyor.Acaba flash player hatasımı oluyor yani bilgisayarlarda 64 bit de hata veriyormuş 32 bit yüklenince hata düzeliyormuş...
Android 4.4.2 beta da böyle bir sıkıntı olabilirmi?
flash playerı nasıl deneyeyelim bilgisi olan varsa ne yapmalıyız...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.624 (Bu ay: 263)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.