Şimdi Ara

LG G3 vs LG G2 Ekran kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün G3'ü inceleme fırsatım oldu çok hoş sade kaliteli bi ekranı vardı. Ben de yarın G2 almayı planlıyorum. G3'ü inceleyen arkadaşlar ekran kalitesini G2 ile kıyaslayabilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2K ekran tabiki daha iyi,ama bu telefonu zorlayan bir özellik ikisinde de 3000 mAh batarya varken G3 için o ekran eksi özellik katıyor bence,aldığınız ekran süresinde düşüş olabilir,ama çerçeve olarak bakarsak daha geniş daha hoş durur tamamı ekran yani ön tarafın.

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v5.0 İşletim Sistemi
  • G3 un ekrani daha ii ama sadece memu de ve internette felan ama yakin zamanda 2-3 ay icinde oyunlarda 2k cozunurluge cikinca fark olur
    g2 nin ekranida normal guzel bir ekran artisi eksisi yok. Alirsan pisman olmassin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    LG G2 vs Zenfone 2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.