Şimdi Ara

LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
20
Favori
59.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 günlük G3 telefonumda sıkıntı çekiyorum. Aldıktan sonra root yaptım, sonrasında TWRP yüklemeye çalıştım. Herşeyden sonra telefonu sıfırlamak adına arka tuş kombinasyonlarından Hard reset attım. Sonrasında pc ye bağladığımızda çıkan seçenekler , tuşlar vs. hepsi uçtu. Şuan telefonda tuşlar yok(klavye çıkıyor) 2-3 reset daha denedim ama tutmadı bişiler silindi yada uçtu herhalde. Android sürüm 5.0 , Program Versiyon ( V20i-AME-XX ) gözüken. Şimdi ben bunu eski haline nasıl getirebilirim?

Yada şuan için en sağlam stock romu kdz flash yapsam tutar mı? Tutarsa da en sağlam stock rom nedir? Ve güncel halinini indirme linki varsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 19 Haziran 2015; 23:39:59 >

Lg firmware sitesinden bakabilirsiniz. Imei yazip aratin veya siz secin. Avrupa maliysa tr kurmaniza gerek yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Download Firmware
    Version: V20i
    Country: ARE/UNITED ARAB EMIRATES
    Model: LGD855
    Dimension: 1.03 GiB

Ama sonrasındahttp://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-t3123720 linkteki romu kurmak istiyorum. Custom lolipop romlar tam oturmadığı için beklemek istiyorum. Linkteki rom da V20P temeli. Şimdi kendi romumu yükleyip üstüne bunu atayım yoksa v20p ispanya vodafone romunu atıp üstüne istediğim custom romu mu? Nasıl yapmalıyım?

• Hocam ben 20pyi rootlayamamistim. Custom rom icin onerim cloudy 2.3 port g4 kamerasi dandik oldugu icin stock g3 flashlaninca on numara oluyor. 20P kullanilmis bu romda

• Cloudy romları biliyorum güzel oluyor ama biraz sıkıntılarıda oluyor. G2 de cloudy kullanırdım kardeşime devrettim başı ağrımasın diye optimusRS yükleyip verdim. Kendim G3 için rom baktım ama düzgün bişi yok, cloudy rom kamerası rezalet ufak tefek buglar verdiği içinde linkte göstermiş olduğum romu kurmak istedim.

Edit : Kurulumu Diffrent Country ve Turkish olarak yaptım. Root Checker ile kontrol ettim root yok gözüküyor ama yazılım güncelleme bölümünde FM Radyo var yüklenmesi gereken uygulamalarda. Garantiye yollayacağım sorun çıkarır mı bu durum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E30a Biner Yan Yan Gider -- 19 Temmuz 2015; 3:18:46 >
    Samsung 860 EVO 250 GB | Samsung 980 NVMe 500 GB | WD Blue 1 TB 7200rpm | WD Blue 1 TB 7200rpm
    CORSAIR Carbide SPEC-06 | Noctua NH-D15 chromax.black | Cooler Master MWE 650W 80+
  • quote:

Orijinalden alıntı: E30a Biner Yan Yan Gider

Country ve Language Kore olarak kalacak mı ?

Edit : Kurulumu Diffrent Country ve Turkish olarak yaptım. Root Checker ile kontrol ettim root yok gözüküyor ama yazılım güncelleme bölümünde FM Radyo var yüklenmesi gereken uygulamalarda. Garantiye yollayacağım sorun çıkarır mı bu durum ?

Kardeş üzerinde hangi Sürüm varsa onunla yollaman lazım flashtool dan yazılım yükledikten sonra hard reset yapman lazım..

LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş

Orijinalden alıntı: RRatonhaketon

Arkadaşlar bende de v10l romu flashlamaya çalışırken bu hatayı veriyor neden olabilir şuan v20h var kitkata dönmek istiyorum

ben de aynı hatayı alıyorum.
    cse denediğim için tel de kilitlendi.
    firmaware update de kaldı.
    bu server nedir , neden bağlanmaz ki.

• ilhan78 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun ya büyük sıkıntı iyi ki cse denememişim bende
    Ben sorunu aşıp v20g sea yüklemeyi başardım.
    Usb 3.0 portunu kullanmayın ve programı Windows 7 uyumluluk modunda çalıştırın.
  • Valla ben sonunda v10l kitkatı atmayı başardım ancak telefon bootloopa giriyordu sürekli hard reset yaptım telefon hafızasındaki herşey gitti ama telefon lollipoptan kitkata döndü böyle kullanırım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RRatonhaketon -- 5 Ağustos 2015; 10:19:17 >

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • yurtdışı imei kayıtlı lg lg3 üm var. stok rom olarak D855tr20h_00.kdz yi yükledim
    telefon açıldığında resimdeki hatayı alıyorum. hangi romu yüklemem gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ascend -- 8 Eylül 2015; 9:36:22 >

• ascend kullanıcısına yanıt
    http://lg-phone-firmware.com/ adresine gidip imei ni yaz. Sana uygun olan romu gösteriyor zaten. Onu indirip kdz flash yaparsın.

Orijinalden alıntı: Swothra

http://lg-phone-firmware.com/ adresine gidip imei ni yaz. Sana uygun olan romu gösteriyor zaten. Onu indirip kdz flash yaparsın.

çok sağol hocam
  • Arkadaşlar merhaba..ben de yaklaşık 1 aydır lg g3 kullanıyorum..cihaz paralel ithalat ve şebeke sorunu yaşıyorum..biraz araştırdım yeniden imei yükleme ile sorun çözülüyor..ancak bunun için kit kat a dönmem gerek..
    sorum şu ki;lg-phone-firmware.com sitesinden imei kontrolü yapınca cihazın arap emirliklerinden olduğunu öğrendim..yine aynı sitede arap emirlikleri için uygun daha doğrusu indirilebilen kitkat firmware yok..acaba türkiye için verilen firmware lardan V10b LGD855 olanı indirsem sorun olur mu?
    konuyu baştan sona okudum BAŞKANCİHAN arkadaşımız bazı yorumlarında olur bazılarında olmaz demiş..acaba benim kaçırdığım bir husus mu var?rom ve firmware farklı şeyler mi?ilk kez lg kullanıyorum..daha önceki sony cihazıma defalarca rom attım..hiç bu kadar karmaşa yaşamamıştım..
    özetle arap emirlikleri cihazıma adı geçen siteden indireceğim turkiye yazılımını flashlarsam cihaz açılır mı_?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.