Şimdi Ara

LG G3 MÜ Xperia Z3 MÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay sonra telefon almayı planlıyorum şuanda aklımda 3 telefon var LG g3 z3 ve z3c ama z3c ekran çok küçük oldugu için eliyorum g3 le z3 kalıyor ben edirnede oturuyorum telefonu yurtdışından alıcam yeşil pasaportum var yunanistana , bulgaristana vs. yakın biyere gidip oradan alıcam çünkü sony nin türkiyeye koymadıgı çok özel kulaklıgı dock vs. var lg de öyle bşi varmı bilmiyorum ama şimdi gelelim benim için olması gerekenler sony nin ses sistemi çift yani gayet gür bir sesi var aynı sesi g3 de yakalayabilirmiyim bilmiyorum yaza kadar havuz yapılacak buraya z2 ile havuza girip fotoğraf çekebilme imkanım varmı bazı arkadaşlar kamerayı açıp girince suyu algılayıp kapanıyomuş yani temas oluyomuş kamera kapanıyomus zaten sulu oldugu zaman dokunmatik işlemiyo güç tuşuyla foto çekilirmi veya suya girince kapanırma diğer bir şey ise kamera konusu z2 de 20.7 mp kamera var ama sanki g3 ünkü bana daha çekici geliyor autofocus falan g3 te tatmin eder gibime geliyor ama bilemiyorum g3 te 2k ekran var pili çabuk tüketir ama batarya sorun deil her an şarza takabilirim sorun olmaz g3 ün ekranı canlı ve güzel plastik metal görünümlü kasa açıkçası g3 ekranı çabuk kırılır diye pek istemedim ama sonra temperli cam ve koruyucu kılıf taktımmı pek sorun olucagını düşünmüyorum g3ün kulaklıgıda güzeldir gibime geliyor 3 aya kadar g4 çıkar g3 te bayya ucuzlar. 3 aya kadar 5s te ucuzlar onuda düşünebilirim ama ıos bana çok karmaşık geliyor üstelik ram yetersiz gibi şuanlık g3 e daha yakınım çok kötü yorum yok rom , kernel vs. gibi kavramlar bana çok yabancı geliyor çok yakın deilim yani alıcam rom.vs vs herhangi bşi kurmayı düşünmüyorum lg pc suite yükleyip çok gereklileri falan yaparım android 5. falan. z3ün tasarımı güzel ama g3ünkü dahada güzel g3 ekranı bayya büyük taşırken sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama tabi kullananlar yorum yapabilir.
    . z3 de kasa acıklıgı vs lens kayması gıbı sorunlarda olabılırmıs ya bıde sımdı aynı paraya z3 ve g3 var g3 aldımmı oo g3 vaay amiral vs havalı olur ama z3 o eski z4 cıktı cıkcak sen z3 bıraz basıt kalıyor ama yurtdısından alıcam dıye kalıtelı kulaklıkta olucak hem g3 ekran capcanlı buyuk on camerada flasta var camera konusunda bsı sorcam g3 un mu arka kamerası ıyıdır z3ünmü...
    ben yurtdısından alıcam ya z3 alırsam yuz kusur tllık kulaklık dock gelicek bu arada bızım burdakı telefoncuya gıttım kutunun ustunde sıvı teması garanti kapsamı dışındadır diyordu...
    yurdışından alırsam garanti türkiyede geçmezmiş bu durum biraz kötü oldu ozaman türkiyeden alıcam türkiyede docklu ve gürültü engelleyici kulaklıkla satılan bir yer varmıdır ? yoksa g3 daha iyi olabiliecek..

Edit:akrabama söyleyip almanyadanda getirtebilirim ama garantilimi bilmem büyük ihtimal garantisizdir garantizisler suya sokunca illa bozulcak yada illa lens kayması kasa açıklıgı vs. bi sorun olur demekmi yani ?

• Yeni üye , 3 sayfa yazı .

Bunu okuyan olmaz .
  • 3 ay sonra kim öle kim kala telefon piyasası ayda 1 değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 berbat bir cihaz kesinlikle z3.

• z3 al bence de z3c ne anlamadım yeni mi?
  • Tabiyki Z3 ama su geçirmiyo diye suyun içine sokup sokup fotoğraf filan çekme, sırf telefonla birlikte banyo olmak için z2 z3 alan arkadaşlarım var onlar gibi olma
  • tecno_man kullanıcısına yanıt
    Compact
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 batarya önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefon bi ara z2 olmuş sonra geri z3 e dönmüş. Belki arada g3 de olmuştur.

• yorumlarınız için teşekkürler evet piyasa çok değişken ancak z3 bencede akla daha mantıklı geliyor. yurtdışında satılan z2 kutusunun içinde mdrnc31em kulaklık var z3tede vardır değilmi ? bi bilgi duydum bi arkadaş yurtdışından alınca garanti olmaz diyordu ama oluyormuş yeşil pasaportun üzerine yaptırıcam zaten her ay vergi dairesine gidip belirli bir miktar para vermem gerekiyormuş.

z3c z3compac modelidir boyutları küçük ama daha güçlü ve güzel telefondur ama dediğim gibi ekranı benim için çok küçük
  • Z3

• evet z3 ıyıdır peki z2 mi g3 mü sorusu ne olur anladıgım kadarıyla dıger sorularımın cevabnı bılen yok

• Berbat bir telefon diyenlerin %99'u cihazı ellerine almamışlardır (her ikisi için de geçerli).
    Ben de şimdi yazılımcı/tester olarak Z3'e berbat desem yeri mi? O kadar ar-ge bilmemne var o cihaz üzerinde. Z3 için de aynı. Apple iPhone için de aynı. Kişisel görüş olarak beğenmeyebilirsin, tercih etmeyebilirsin ancak üst segment cihazlara "berbat, rezil, kepaze" gibi sıfatlar deme hakkına da sahip olabilmek için mobil sektörde en az bi 3-5 sene takılman gerekiyor.

Konuya geleyim,
    Hemen hemen aynı cihazlar. Tercih meselesi.

G3 bu sene ödül aldı bu arada iPhone 6 ile birlikte (Yılın en iyi akıllı telefonu ödülü, neye göre verdiklerini bilmiyorum)

G3 artıları:
    -ekran daha büyük
    -pixel yoğunluğu daha yüksek
    -ekran kalitesi olarak Z3'ü ikiye katlıyor
    -daha ucuz

Z3 artıları:
    -su ve toz geçirmez
    -kamera çözünürlüğü daha yüksek, diyafram aralığı aynı.

Şahsen G3 almayı daha mantıklı buluyorum. G3'e de Android 5.0 güncellemesinin, Z3'ten daha erken geldiğini söylemekte fayda var.
    Artı sağlar mı bilemiyorum, G3'te knock code var, tasarım olarak da daha yenilikçi duruyor, daha rahat bir kullanıcı deneyimi sunuyor.
    Sony'nin de kutusundan çıkan kulaklıklar da çok daha güzel.

Fiyat olarak G3'ün 32GB modeli ile, Z3'ün 16GB lık modeli arasında fark var. Z3'ün 16GB'lık modeli daha pahalı.
    İkisini de test etmiş biri olarak söylüyorum. G3 gündelik kullanımda daha öne çıkıyor. Fiyatı da dediğim gibi daha ucuz.

• dünkü konuna z2 demiştim bugün z3 diyorum
  • cok tskler sony dusunme sebebım havuzda foto falan cekebılırım ses kalıtesı cok ıyı gıbıme gelıyo g3 ten cok cokmu ıyı haporler foto kalıtesı g3 dede ıyımı z3 de manuelde bıtek 20 dıgerınde 8 bılemıyorum z3 alırsam kutuda dock ve kulaklık iyi olanından olursa z3 yada z2 eger yoksa g3 bazı vıdeolarda g3 ve z2 de oyun oynuyolardı g3 daha keskın goruntuluydu ve g3 havalı on arka temperlı cam bırde şık bır kılıf alırım kapaklı deıl ama sarj sorun deıl ses kamera performans dayanıklılık

• ha ok hocam :)
  • S6 edge tabi ki..

• Z3

• quote:

Orijinalden alıntı: BadSec

Berbat bir telefon diyenlerin %99'u cihazı ellerine almamışlardır (her ikisi için de geçerli).
    Ben de şimdi yazılımcı/tester olarak Z3'e berbat desem yeri mi? O kadar ar-ge bilmemne var o cihaz üzerinde. Z3 için de aynı. Apple iPhone için de aynı. Kişisel görüş olarak beğenmeyebilirsin, tercih etmeyebilirsin ancak üst segment cihazlara "berbat, rezil, kepaze" gibi sıfatlar deme hakkına da sahip olabilmek için mobil sektörde en az bi 3-5 sene takılman gerekiyor.

Konuya geleyim,
    Hemen hemen aynı cihazlar. Tercih meselesi.

G3 bu sene ödül aldı bu arada iPhone 6 ile birlikte (Yılın en iyi akıllı telefonu ödülü, neye göre verdiklerini bilmiyorum)

G3 artıları:
    -ekran daha büyük
    -pixel yoğunluğu daha yüksek
    -ekran kalitesi olarak Z3'ü ikiye katlıyor
    -daha ucuz

Z3 artıları:
    -su ve toz geçirmez
    -kamera çözünürlüğü daha yüksek, diyafram aralığı aynı.

Şahsen G3 almayı daha mantıklı buluyorum. G3'e de Android 5.0 güncellemesinin, Z3'ten daha erken geldiğini söylemekte fayda var.
    Artı sağlar mı bilemiyorum, G3'te knock code var, tasarım olarak da daha yenilikçi duruyor, daha rahat bir kullanıcı deneyimi sunuyor.
    Sony'nin de kutusundan çıkan kulaklıklar da çok daha güzel.

Fiyat olarak G3'ün 32GB modeli ile, Z3'ün 16GB lık modeli arasında fark var. Z3'ün 16GB'lık modeli daha pahalı.
    İkisini de test etmiş biri olarak söylüyorum. G3 gündelik kullanımda daha öne çıkıyor. Fiyatı da dediğim gibi daha ucuz.

gayet guzel yorumlamıssınız nıye dıslıke vermısler anlamadım zaten onbin lık sarj aletı alırım sarj sorun deıl ustelık z3 de kameranın en cok kullanılan modunda 8mp kamera var dayanıklılık konusuna gelınce g3 geride ama on arka temperlı cam kenar korumalı kılıf alınca kırılcagını sanmıyorum ozellıkle montu fırlatırken gecende tak dıye ses geldı ekran felc olmus nokia e 72 :D

• Tabi ki de Sony Xperia Z3
  • Havuzda foto ceksen ne olur cekmesen ne olur yahu heralde yas max 14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 8 Mart 2015; 10:32:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.